Autonvuokraukset kohteessa Melbourne, Victoria

Haussa halpa vuokra-auto Melbourne, Victoria? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Melbourne, VIC, Australia
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Melbourne

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Melbourne

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Melbourne?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Melbourne löytyvät yleensä CarHood kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCarHood, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 28 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Melbourne on 28 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Melbourne?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Melbourne 19 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Melbourne?

Keskimääräiseen hintaan 53 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 44 €/pvä), Hyundai Kona vuokra-autot kaupungissa Melbourne on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Melbourne keskimääräiseen hintaan 56 €/pvä (44 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Melbourne, Victoria

Löydä kohteesta Melbourne juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 61 €

Kaikki autotyypit

27 € - 132 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Melbourne, Australian on helmikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Melbourne, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Melbourne, Australian on lokakuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Melbourne, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 56 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Melbourne, Australian on joulukuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Melbourne, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Melbourne, Australian on kesäkuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Melbourne, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 66 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Melbourne, Australian on marraskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Melbourne, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Melbourne autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Melbourne, Victoria

Alpha

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Ace Rental Cars

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,3

Value

9,0

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,6

Value

8,7

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,6

Value

7,8

Thrifty

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,7

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Firefly

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

7,4

Value

6,5

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Melbourne

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Melbourne

Suositut autotyypit

Full-size, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

31 €

Suosituin malli

Hyundai Kona
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Melbourne viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Melbourne on 31 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Melbourne suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Kona. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Accent.

Vuokraa auto läheltä kohteen Melbourne suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Melbourne

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Melbourne - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Melbourne, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Melbourne vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Melbourne, kuten Alpha, Ace Rental Cars ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 10 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Melbourne. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Melbourne. Standardi vuokraaminen kaupungissa Melbourne maksaa keskimäärin 121 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Melbourne

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Melbourne

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Melbourne

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Melbourne

Aloita matkan suunnittelu - Melbourne


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Melbourne voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Melbourne antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.