Autonvuokraukset kohteessa Melbourne, Victoria

Haussa halpa vuokra-auto Melbourne, Victoria? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Melbourne, VIC, Australia
8. heinäkuu — 15. heinäkuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
pe 8/7
Keskipäivä
pe 15/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Melbourne, Victoria

Löydä kohteesta Melbourne juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 50 €

Kaikki autotyypit

24 € - 171 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Melbourne, Australian on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Melbourne. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Melbourne, Australian on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Melbourne. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 52 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Melbourne, Australian on maaliskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Melbourne. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 30 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Melbourne, Australian on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Melbourne. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Melbourne, Australian on 68 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Melbourne, Australian on marraskuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Melbourne. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Melbourne voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Melbourne autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Melbourne, Victoria
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

8,6
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0
19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,5
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

6,0

Value

2,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
18 sijaintia
7 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Melbourne

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Melbourne

Suositut autotyypit

SUV, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

35 €

Suosituin malli

Toyota Corolla
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Melbourne viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Melbourne on 35 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 74 €/pvä.
Kohteen Melbourne suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Corolla.

Vuokraa auto läheltä kohteen Melbourne suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Melbourne

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Melbourne - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Melbourne, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Sixt vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Melbourne. Keskimääräisillä 25 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 19 toimipisteessä, Sixt on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Suurimmalla osalla niistä Melbourne vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Melbourne, kuten Ace Rental Cars, Alpha ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 10 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Melbourne. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Melbourne. Standardi vuokraaminen kaupungissa Melbourne maksaa keskimäärin 105 €/päivä.

Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa Melbourne, Australia, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 92 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa Melbourne, Australia.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Melbourne tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 110 km/t ja moottoriteillä Melbourne kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Melbourne ajat.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Melbourne on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Melbourne.

Ilmasto alueella Victoria kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Melbourne lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Melbourne

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Melbourne

Aloita matkan suunnittelu - Melbourne


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Melbourne voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Melbourne antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Melbourne tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Melbourne, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Melbourne.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Melbourne.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.