Autonvuokraukset Victoria

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Victoria? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Melbourne, VIC, Australia
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Victoria autonvuokraustiedot

Autoilu Australian Victoriassa on kätevä tapa tutustua alueeseen, ja ajo-olosuhteet ovat varsin hyvät. Australian kaakkoisosassa sijaitsevassa Victoriassa on moniin muihin Australian alueisiin verrattuna miellyttävämmät sääolosuhteet, koska meri-ilma viilentää helteitä ja lämmittää ilmojen viiletessä. Suomen ilmoihin tottuneille alueella on aina varsin lämmintä, joten sääolosuhteet eivät aiheuta erityisiä haasteita ajamiselle. Voit vuokrata auton levollisin mielin, sillä Victorian tieverkosto on pääosin varsin hyväkuntoinen. Huomioi kuitenkin, että lähtiessäsi kaupunkien ulkopuolelle teiden lähistöllä liikkuu iltaisin kenguruita, vompatteja ja muita pussieläimiä. Ne voivat aiheuttaa hirvien tapaan vaaratilanteita autoilijoille. Siihen, millainen vuokra-auto kannattaa valita, vaikuttaa toki se, aiotko liikkua enimmäkseen alueen suurkaupungeissa vai myös syrjäisemmillä pikkuteillä. Suosittu valinta on maasturi, mutta saat toki halutessasi vuokrattua myös vaikkapa ylellisen vuokra-auton tai esimerkiksi asuntoauton. Automaattivaihteinen auto voi helpottaa ajamista Australiassa, jossa on vasemmanpuoleinen liikenne, ja autoissakin näin ollen vaihdekeppi vasemmalla puolella. Kun haluat löytää halvat vuokra-autot, löydät ne helposti momondon sivuston kautta!

Kun aikeenasi on vuorata auto Victoriassa, aivan ensimmäiseksi sinun tulee huomioida se, että maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Useimmat tottuvat siihen varsin nopeasti, mutta on sanomattakin selvää, että erityisesti aluksi täytyy liikenteessä olla todella varovainen. Esimerkiksi väistämissäännöt on hyvä opetella jo edeltä käsin. Ellei liikennemerkillä toisin ilmoiteta, on oikealta tulevilla aina etuajo-oikeus. Turvavöiden käyttäminen on pakollista, ja matkapuhelinta saa käyttää ajon aikana vain hands free -laitteella. Promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5, mutta alkoholin ja ajamisen yhdistäminen ei tietenkään ole koskaan viisasta. Kannattaa tutustua alueen ajoneuvoviranomaisten nettisivuihin, joilta saa lisätietoa sekä mahdollisista uusista lainsäädäntömuutoksista.

On hyvä huomioida, että autonvuokraus Victoriassa edellyttää vähintään 21 vuoden ikää. Nuorilta kuljettajilta, tyypillisesti alle 24-vuotiailta, peritään lisämaksu. Ajokortin tulee olla englanninkielinen. Jos näin ei ole, tarvitaan kansallisen ajokortin lisäksi myös kansainvälinen ajokortti. Ajokortin tulee olla vähintään 12 kuukautta vanha. Kannattaa huomioida, että tavallisesti autonvuokraus edellyttää myös luottokorttia. Monilla alueen moottori- ja maanteillä on käytössä tietullit, jotka toimivat ainoastaan elektronisesti. Sinun tulee antaa autovuokraamolle luottokorttitietosi, jolloin tietullit veloitetaan suoraan kortiltasi. Kun aiot vuokrata auton, muista huolehtia myös vakuutuksista. Australiassa on erityyppisiä vakuutuksia, joissa myös omavastuuosuus vaihtelee.


Autonvuokraustarjoukset Victoria

Löydä kohteesta Victoria juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 57 €

Kaikki autotyypit

27 € - 130 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Victoria on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Victoria on helmikuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Victoria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Victoria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Victoria on 50 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Victoria on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Victoria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Victoria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Victoria on 57 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Victoria on joulukuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Victoria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Victoria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Victoria on 48 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Victoria on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Victoria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Victoria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Victoria on 65 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Victoria on marraskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Victoria. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Victoria voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Victoria autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Victoria

Ace Rental Cars

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,3

Value

9,0

Alpha

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Hertz

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,7

Value

8,7

Enterprise

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Europcar

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,7

Value

7,5

Thrifty

25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

8,0

Budget

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,2

Value

7,0

Firefly

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Victoria suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Victoria

Autonvuokraus Victoria

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Victoria, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ace Rental Cars on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella Victoria - 6 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 9,6/10. Heillä on myös 3 toimipistettä eri puolilla aluetta Victoria mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Melbourne.

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Victoria 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 30 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 210 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 72 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Victoria maksaa keskimäärin 1149 € yhteensä.


Autonvuokraukset kaupungin Victoria suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Victoria lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Victoria


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Victoria. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Victoria, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Victoria autoillle.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Victoria.

Kyllä, kohteesta Victoria löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Victoria vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.