Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Avis autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
12. maaliskuu — 19. maaliskuu
Melbourne, VIC, Australia
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Melbourne Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

7,7

Value

7,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Melbourne huhtikuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Melbourne kuukauden huhtikuu aikana vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 45 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 44 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Avis viikoksi kaupungissa Melbourne, voit olettaa hintojen olevan noin 313 € kuukauden huhtikuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Arrivals Dr.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Melbourne?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Melbourne. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Melbourne kuukauden huhtikuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Avis Melbourne vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen Avis autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 45 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 44 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Melbourne?

Pienikokoinen on halvin Avis vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Melbourne. Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 45 €/pvä (2 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % käyttäjistämme valitsi Pienikokoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Melbourne?

Avis toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Melbourne. Suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Melbourne sijaitsee osoitteessa Arrivals Dr. Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % käyttäjistä, jotka hakivat Avis vuokra-autoja kaupungissa Melbourne vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Arrivals Dr sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Melbourne hinnat?

autoa Melbourne hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Melbourne?

maaliskuuta 2024 alkaen 124 toimijaa on valittavissa autoa Melbourne osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Melbourne?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Melbourne. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Melbourne?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Melbourne. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Melbourne

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Melbournessa
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.