Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
18 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Sunnycars haluaa varmistaa, että Melbourne alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Melbourne vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Melbourne Tullamarine lentokenttä sijaitsevat Terminal Buildings, Centre Road ja Airport Drive.

Kaupungista Melbourne löytyy Sunnycars vuokraamolta 18 toimipistettä. 408 Punt road on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Melbourne tekivät sen osoitteessa 408 Punt road sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Melbourne

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sunnycars? Vertaile muiden suosittujen Melbourne autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia