Autonvuokraukset kohteessa Cairns, Queensland

Haussa halpa vuokra-auto Cairns, Queensland? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cairns, QLD, Australia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Cairns, QLD, Australia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cairns autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cairns, Queensland
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,1

Value

8,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,5

Value

8,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

9,2

Value

7,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

9,1

Value

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
8 sijaintia
4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Cairns suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cairns

Autonvuokraus Cairns

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cairns, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Sixt on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Cairns, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 23 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 23 €/päivä paikassa Cairns.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Cairns sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Cairns. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Hertz on erittäin suosittu kaupungissa Cairns, Australia, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 3 toimipistettä kaupungista Cairns, Australia ja voit olettaa maksavasi noin 38 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Cairns, Australia.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Cairns on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Cairns ovat yleensä 110 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Cairns sademäärä on 90 mm ja keskilämpötila 23 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cairns parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Cairns ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Queensland lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 19 °C ja mahdollinen sademäärä 80 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Cairns


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Cairns on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Cairns antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Cairns, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Cairns.

Kyllä, kohteesta Cairns löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Cairns.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.