Hertz autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

8,6

Value

9,3

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Melbourne asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

93 € per päivä (tai 654 € per viikko) on keskimääräinen Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa Melbourne syyskuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden syyskuu aikana Hertz vuokra-autolle on 40 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Hertz minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Arrival Drive.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Melbourne. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Melbourne pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 90 €/päivä ja 60 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Halvin vuokraamon Hertz tarjoama autotyyppi kaupungissa Melbourne on Maasturi hinnan ollessa keskimäärin 90 € per päivä. 90 € per päivä on 32 % halvempi kuin kallein vuokraamon Hertz auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 89 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Melbourne vuokraamolta Hertz valitsivat usein Maasturi kustannussyistä.

408 Punt Road on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Melbourne löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 28 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 408 Punt Road sijaitsevassa toimipisteessä.