Hertz autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,5

Value

8,3

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Arrival Drive.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Melbourne?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Melbourne. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Melbourne kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Melbourne pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 33 €/päivä ja 33 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Melbourne?

408 Punt Road on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Melbourne löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 408 Punt Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Melbourne hinnat?

autoa Melbourne hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Melbourne?

syyskuuta 2023 alkaen 120 toimijaa on valittavissa autoa Melbourne osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Melbourne?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Melbourne. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Melbourne?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Melbourne. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Melbourne

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.