Autonvuokraukset kentällä Melbourne Avalon lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Melbourne Avalon lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Melbourne, VIC, Australia - Avalon (AVV)
5. huhtikuu — 8. huhtikuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia - Avalon (AVV)
ke 5/4
Keskipäivä
la 8/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Melbourne Avalon lentokenttä autonvuokraustiedot

Jotta voit vuokrata auton ja ajaa Australiassa, sinulla tulee olla voimassa oleva, asuinmaasi viranomaisen myöntämä ajokortti. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, tarvitset lisäksi kansainvälisen ajokortin. Joillekin autovuokraamoille riittää, että oman asuinmaan ajokortin lisäksi sinulla on mukana sen oikeaksi todistettu englanninkielinen käännös. Vuokraamot vaativat yleisesti myös, että ajokortti on ollut sinulla jo ainakin vuoden ennen vuokrausta. Vuokra-autoa kuljettavan henkilön ja lisäkuljettajien tulee lähtökohtaisesti olla 21 vuotta täyttäneitä, tosin vuokraamot saattavat sallia poikkeuksia, joista on sovittava kirjallisesti erikseen. Vuokraamot perivät yleensä lisähintaa 21–24-vuotiailta kuljettajilta ja lisäkuljettajilta, ja voivat edellyttää tietyissä automalleissa 25 vuoden ikää. Australiassa ei ole ehdotonta yläikärajaa auton kuljettamiselle, mutta vuokraamot saattavat kieltäytyä antamasta vuokra-autoa yli 75-vuotiaille tai edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä ennen autonvuokrausta. Auton vuokra tulee yleensä maksaa noudettaessa. Maksuvälineeksi käyvät tavallisesti yleisimmät credit- ja debit-kortit, ja joissakin erityistapauksissa myös käteinen, mutta asia on syytä tarkistaa etukäteen. Ennen vuokrausta kortiltasi veloitetaan vakuusmaksu, joka voi olla suurempi debit-korttia kuin credit-korttia käytettäessä. Mikäli palautat vuokra-auton vahingoittumana, vakuus palautetaan kortillesi.

Tällä hetkellä Melbournen Avalon -lentokentällä palvelevista autovuokraamoista osa on avoinna aamusta iltaan saakka, osa hieman rajatummin viikonpäivästä riippuen. Autovuokraamot tarjoavat kuitenkin palvelua myös varsinaisten aukioloaikojensa ulkopuolella ja voit sopia etukäteen esimerkiksi aikatauluusi sopivasta palautusajasta. Tällöin voit usein jättää vuokra-auton avaimet niille osoitettuun paikkaan. Myös vuokraus aukioloaikojen ulkopuolella onnistuu, mikäli olet varannut tai maksanut auton ennakkoon. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada erilasia lisälaitteita, kuten lastenistuin, mutta näistä on saatavuuden varmistamiseksi hyvä sopia ennakkoon. Palvelut ovat yleensä lisämaksullisia.


0

Melbourne Avalon lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Melbourne Avalon lentokenttä

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Dollar

2 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Economy Rent a Car

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Melbournen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Melbournen

Autonvuokraukset kentällä Melbourne Avalon lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Melbourne Avalon lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 47 €/pvä mallin Toyota Corolla vuokraaminen vuokraamolta Hertz on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Avalon lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Hertz mallille Toyota Corolla on 38 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Avalon lentokenttä.


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Melbourne Avalon lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Melbourne Avalon lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.