Autonvuokraukset Australiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Australiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Sydney, NSW, Australia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Australia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Australia

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Australia?

Tietojemme mukaan Sixt on maan Australia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Sixt vuokra-auton tekevät sen usein 46 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 23 € per päivä, kun teet Sixt vuokra-autovarauksen.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Australia?

Vuokraamolla Thrifty on eniten autonvuokrauspisteitä Australia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 362 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Thrifty löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Australia kaupungeista, kuten Melbourne, jossa on 10 Thrifty toimipistettä.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Australia?

Pienikokoinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Australia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 50 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Pienikokoinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Pienikokoinen auton kohteessa Australia voit odottaa maksavan keskimäärin 63 € per päivä.

Australia autonvuokraustiedot

Australiassa autonvuokraus todella kannattaa, sillä maassa on laakeat maisemat, taianomaista luontoa, eläväisiä kaupunkeja ja upeita hiekkarantoja. Australiassa on kuitenkin omat kommervenkkinsa autoilijalle. Suomalaiskuskille päänvaivaa voi aiheuttaa maan vasemmanpuoleinen liikenne, mutta siihen harjaantuu nopeasti. Pimeällä ei kannata ajaa autoa, koska tielle hyppivät isot kengurut aiheuttavat vakavan tapaturmariskin. Vakuutusyhtiöt eivät myöskään yleensä korvaa vahinkoja, jos kolaroit tai ajat pimeällä tienpenkkaan väistäessäsi eläimiä. Sinun kannattaakin tehdä ajo-ohjelmastasi sen verran väljä, että ehdit valoisan aikaan ajaessasi myös pysähdellä rauhassa nähtävyyksille. Auto kannattaa tankata Australiassa tiistaisin ja keskiviikkoisin, jolloin polttoaineesta saa yleensä alennusta. MotorMouth-sovelluksen avulla löydät kätevästi edullisimmat tankkauspisteet. Australian takamailla bensa-asemat ovat harvassa, joten lähde aina liikkeelle täydellä tankilla. Koska lämpötila saattaa nousta kesäisin jopa 40 asteeseen, autoa vuokratessa kannattaa tarkistaa, että ilmastointi toimii. Syrjäisillä reiteillä matkapuhelinverkon kuuluvuus saattaa katketa, joten autossa on hyvä olla tarpeeksi juomapulloja hätätilanteita varten sekä tarvittaessa perinteinen paperikartta. Australiassa autoilussa voi yllättää se, että maksat itse tietullit sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan. Erityisesti New South Walesin, Queenslandin ja Victorian lähistöllä on tietulleja. Jotta pystyt maksamaan tietullin, sinulla tulee olla vierailijan e-passi niitä varten. Australiassa ei nimittäin ole virkailijaa tien varressa keräämässä tullimaksuja, vaan tietullit ovat elektronisia.

Voidaksesi vuokrata auton Australiassa, sinulla tulee olla mukanasi kansainvälinen ajokortti, suomalainen ajokortti ja tietysti passi. Joissakin vuokraamoissa autonvuokraukseen riittää virallinen englanninkielinen käännös suomalaisesta ajokortista. Vakuutusten on hyvä olla kunnossa, mutta yleensä vakuutusten hankinta onnistuu suoraan autovuokraamosta. Vuokra-auton voi valita kätevästi etukäteen jo Suomesta käsin, sillä voit tutustua maan autovuokraamojen tarjontaan esimerkiksi momondon kautta. Näin löydät parhaiten halvat vuokra-autot, jotka soveltuvat tarpeisiisi. Autonvuokraus on kätevää myös Australian päässä heti lentokentällä.

Australian Sydney ja Melbourne kuuluvat maailman ruuhkaisimpiin kaupunkeihin. Syitä tähän ovat suuri autojen määrä, melko huonot tiet ja julkisen liikenteen suppeus. Sydneyn ruuhkaisimmat tiet ovat Cleveland Street, King Street, Missenden Road, Old South Head Road ja South Dowling Street. Melbournen ruuhkaisin tie on Bridge Road. Myös Collins Street, Punt Road, St Kilda Road ja Toorak Road ruuhkautuvat usein. Maailman pisin kansallinen moottoritie, Australian M1-moottoritie (M1 motorway) on myös yksi Australian ruuhkaisimmista teistä.


Autonvuokraustarjoukset Australia

Löydä kohteesta Australia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 61 €

Kaikki autotyypit

27 € - 107 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Australia on helmikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Australia on lokakuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 51 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Australia on joulukuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Australia on kesäkuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 55 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Australia on marraskuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Australia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Australia

Thrifty

362 sijaintia

Firefly

270 sijaintia

Hertz

266 sijaintia

Sunnycars

263 sijaintia

keddy by Europcar

194 sijaintia

Avis

176 sijaintia

Budget

169 sijaintia

Sixt

157 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Australia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Australia

Autonvuokraus Australia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Australia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maassa Australia autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuodesta 2019 lähtien Australia on rankattu 41/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Australia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,7, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.


Autonvuokraukset suosituilla Australia alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Australia mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Australia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Australia lentokentistä

Tutustu alueen Eteläinen Tyynimeri muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Eteläinen Tyynimeri

Aloita matkan suunnittelu - Australia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Australia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Australia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.