Autonvuokraus Australia

Autonvuokraus Australia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Australia seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

la 30.10.
Keskipäivä
ti 2.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Australia: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
25 € - 56 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA AUSTRALIA Brisbane 22 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Brisbane on yleensä halvinta maassa Australia, jossa hinta per yö on keskimäärin 25 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA AUSTRALIA Yulara 76% kalliimpi Kaupungissa Yulara on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Australia maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 56 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: AUSTRALIA Sydney 86% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Sydney kuin mistään muusta alueelta maan Australia sisällä.

Autovuokraamot maassa Australia

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Hertz
257 sijaintia
Melbourne 83 €/pvä
Sydney 19 €/pvä
Cairns 35 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Australia ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Cairns

24 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Melbourne

44 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Coffs Harbour

37 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Sydney

51 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Darwin

33 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Adelaide

40 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Cairns

27 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Hobart

60 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Melbourne

38 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Brisbane

47 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Sydney

50 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Brisbane

42 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Melbourne

54 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Hobart

114 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Sydney

76 €/päivä
Pakettiauto
Pakettiauto

Osuvin

Cairns

48 €/päivä
Pakettiauto

1. suosituin

Dandenong

49 €/päivä
Pakettiauto

2. suosituin

Brisbane

102 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Cairns

65 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Sydney

125 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Adelaide

84 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Australia

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Australia ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Australian ainutlaatuiset liikennelait?

Australiassa autonvuokraus todella kannattaa, sillä maassa on laakeat maisemat, taianomaista luontoa, eläväisiä kaupunkeja ja upeita hiekkarantoja. Australiassa on kuitenkin omat kommervenkkinsa autoilijalle. Suomalaiskuskille päänvaivaa voi aiheuttaa maan vasemmanpuoleinen liikenne, mutta siihen harjaantuu nopeasti. Pimeällä ei kannata ajaa autoa, koska tielle hyppivät isot kengurut aiheuttavat vakavan tapaturmariskin. Vakuutusyhtiöt eivät myöskään yleensä korvaa vahinkoja, jos kolaroit tai ajat pimeällä tienpenkkaan väistäessäsi eläimiä. Sinun kannattaakin tehdä ajo-ohjelmastasi sen verran väljä, että ehdit valoisan aikaan ajaessasi myös pysähdellä rauhassa nähtävyyksille. Auto kannattaa tankata Australiassa tiistaisin ja keskiviikkoisin, jolloin polttoaineesta saa yleensä alennusta. MotorMouth-sovelluksen avulla löydät kätevästi edullisimmat tankkauspisteet. Australian takamailla bensa-asemat ovat harvassa, joten lähde aina liikkeelle täydellä tankilla. Koska lämpötila saattaa nousta kesäisin jopa 40 asteeseen, autoa vuokratessa kannattaa tarkistaa, että ilmastointi toimii. Syrjäisillä reiteillä matkapuhelinverkon kuuluvuus saattaa katketa, joten autossa on hyvä olla tarpeeksi juomapulloja hätätilanteita varten sekä tarvittaessa perinteinen paperikartta. Australiassa autoilussa voi yllättää se, että maksat itse tietullit sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan. Erityisesti New South Walesin, Queenslandin ja Victorian lähistöllä on tietulleja. Jotta pystyt maksamaan tietullin, sinulla tulee olla vierailijan e-passi niitä varten. Australiassa ei nimittäin ole virkailijaa tien varressa keräämässä tullimaksuja, vaan tietullit ovat elektronisia.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Australiassa?

Voidaksesi vuokrata auton Australiassa, sinulla tulee olla mukanasi kansainvälinen ajokortti, suomalainen ajokortti ja tietysti passi. Joissakin vuokraamoissa autonvuokraukseen riittää virallinen englanninkielinen käännös suomalaisesta ajokortista. Vakuutusten on hyvä olla kunnossa, mutta yleensä vakuutusten hankinta onnistuu suoraan autovuokraamosta. Vuokra-auton voi valita kätevästi etukäteen jo Suomesta käsin, sillä voit tutustua maan autovuokraamojen tarjontaan esimerkiksi momondon kautta. Näin löydät parhaiten halvat vuokra-autot, jotka soveltuvat tarpeisiisi. Autonvuokraus on kätevää myös Australian päässä heti lentokentällä.

Millä Australian alueilla on eniten liikennettä?

Australian Sydney ja Melbourne kuuluvat maailman ruuhkaisimpiin kaupunkeihin. Syitä tähän ovat suuri autojen määrä, melko huonot tiet ja julkisen liikenteen suppeus. Sydneyn ruuhkaisimmat tiet ovat Cleveland Street, King Street, Missenden Road, Old South Head Road ja South Dowling Street. Melbournen ruuhkaisin tie on Bridge Road. Myös Collins Street, Punt Road, St Kilda Road ja Toorak Road ruuhkautuvat usein. Maailman pisin kansallinen moottoritie, Australian M1-moottoritie (M1 motorway) on myös yksi Australian ruuhkaisimmista teistä.

Mitkä ovat Australian parhaat luonnonkauniit tiet?

Australia on tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan, ja autonvuokraus on hyvä tapa tutustua niihin. Victorian osavaltiossa sijaitsee yksi Australian tunnetuimmista ajoreiteistä: Great Ocean Road. Kyseessä on nimensä mukaisesti merenrantaa mukaileva ajoreitti. Tien tunnetuin nähtävyys on "Kaksitoista apostolia", eli 12 merestä kohoavaa kivipaasia. Tälle ajoreitille kannattaa varata mieluiten muutama päivä. Tie vie merenrantakohteesta Torquaysta Warrnamboolin kaupunkiin. Jos australialaiset erämaamaisemat kiinnostavat, lähde matkaan Alice Springsista. Valitse reitti melko karujen maisemien läpi kohti Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoa. Jos olet luonnon ystävä, tätä autoreittiä ei kannata jättää välistä. Välillä Sydney–Brisbane kulkee myös kaunis rannikkoreitti. Matkan varrella näet somia pikkukaupunkeja, uimarantoja ja viinitiloja. Matkaan menee helposti viikko. Mitä pohjoisemmaksi pääset, sitä trooppisempi on ilmanala. The Big Lap (suomeksi Iso kierros) taas on juuri sitä, miltä se kuulostaakin: tämän valtavan maan kiertomatka. Valtatietä pitkin pääsee karkeasti rantaviivaa seuraillen seitsemään tärkeään kaupunkiin: Sydneyhyn, Brisbaneen, Cairnsiin, Darwiniin, Broomeen, Perthiin, Esperanceen, Adelaideen, Melbourneen ja Hobartiin. Jos sinulla on siis aikaa vähintään puoli vuotta, tämä reitti tarjoaa sinulle kaiken suurkaupunkien valoista uneliaisiin rannikkokaupunkeihin ja vehreistä sademetsistä pölyiseen punaiseen takamaahan. Pääset lisäksi nauttimaan syrjäisistä luontoaarteista, muinaisesta kivitaiteesta ja taiteen merkkiteoksista – valinnanvaraa on yllin kyllin jokaiselle matkapäivälle. Tällä yhdellä pitkällä road trip -matkalla koet kaiken upean, mitä Australia tarjoaa. Gibb River Road taas on pitkä autoilureitti, joka vie sinut suoraan Kimberleyn alueen villiin luontokohteeseen sekä Derbyn kaupungista Wyndhamiin. Reitti kulkee Kimberleyn syrjäiseen erämaahan, josta löytyy takamaan karjatiloja, muinaisia ​​rotkoja, jyriseviä vesiputouksia, pyhiä alkuperäiskansojen nähtävyyksiä ja kivitaidetta. Alueen ainutlaatuinen historia on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Australia?

Tietojemme mukaan Hertz on maan Australia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Hertz vuokra-auton tekevät sen usein 39 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 19 € per päivä, kun teet Hertz vuokra-autovarauksen.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Australia?

Hertz on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Australia, kun 51 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Hertz on suosittu myös heidän 142 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 8,0/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Australia sisältä ei välttämättä löydy yhtään Hertz toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Australia?

Vuokraamolla Hertz on eniten autonvuokrauspisteitä Australia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 257 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Hertz löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Australia kaupungeista, kuten Sydney, jossa on 5 Hertz toimipistettä.

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Australia?

Maassa Australia autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Australia?

Vuodesta 2019 lähtien Australia on rankattu 41/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Australia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,7, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Australia?

Maan Australia laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Australia sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Australia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Australia?

Intermediate on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Australia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 25 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Intermediate kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Intermediate auton kohteessa Australia voit odottaa maksavan keskimäärin 26 € per päivä.

Kuinka paljon maassa Australia maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 0,96 € per litra bensiinistä maassa Australia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Australia niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,22 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Eteläinen Tyynimeri: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Australia? Nämä muut maat mantereella Eteläinen Tyynimeri ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Australia
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00