Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Australiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Australiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 28/6
Fri 5/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Australia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Australia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Australia?

Vuokraamolla Thrifty on eniten autonvuokrauspisteitä Australia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 366 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Thrifty löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Australia kaupungeista, kuten Melbourne, jossa on 10 Thrifty toimipistettä.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Australia?

Maasturi on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Australia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 38 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Maasturi kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Maasturi auton kohteessa Australia voit odottaa maksavan keskimäärin 64 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Australia

Löydä kohteesta Australia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

25 € - 62 €

Kaikki autotyypit

25 € - 69 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 31 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Australia on syyskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 36 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Australia on huhtikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 35 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Australia on syyskuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Australia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Australia Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.


Australia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Australia

Thrifty

366 sijaintia

Firefly

276 sijaintia

Hertz

270 sijaintia

keddy by Europcar

220 sijaintia

Sunnycars

195 sijaintia

Avis

187 sijaintia

Budget

172 sijaintia

Sixt

161 sijaintia

Autonvuokraus Australia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Australia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Australia?

Maassa Australia autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Australia?

Vuodesta 2019 lähtien Australia on rankattu 41/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Australia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,7, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Australia?

Maan Australia laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Australia sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Australia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Australia maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,07 € per litra bensiinistä maassa Australia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Australia niin maasta Egypti löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,27 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 3,00 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Australia hinnat?

autoa Australia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Australia?

kesäkuuta 2024 alkaen 3 210 toimijaa on valittavissa autoa Australia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Australia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Australia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Australia?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Australia. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Australia?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Australia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Australia?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Australia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Australia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Australia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Australia momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Australia.

Löytyykö kohteesta Australia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Australia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Australia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Australia.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Australia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 28/6
Keskipäivä
Fri 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Australia