Autonvuokraukset Australiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Australiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Sydney, NSW, Australia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Australia

Löydä kohteesta Australia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 56 €

Kaikki autotyypit

26 € - 55 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Australia on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Australia on helmikuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Australia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Australia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Australia autonvuokraustiedot

Australiassa autonvuokraus todella kannattaa, sillä maassa on laakeat maisemat, taianomaista luontoa, eläväisiä kaupunkeja ja upeita hiekkarantoja. Australiassa on kuitenkin omat kommervenkkinsa autoilijalle. Suomalaiskuskille päänvaivaa voi aiheuttaa maan vasemmanpuoleinen liikenne, mutta siihen harjaantuu nopeasti. Pimeällä ei kannata ajaa autoa, koska tielle hyppivät isot kengurut aiheuttavat vakavan tapaturmariskin. Vakuutusyhtiöt eivät myöskään yleensä korvaa vahinkoja, jos kolaroit tai ajat pimeällä tienpenkkaan väistäessäsi eläimiä. Sinun kannattaakin tehdä ajo-ohjelmastasi sen verran väljä, että ehdit valoisan aikaan ajaessasi myös pysähdellä rauhassa nähtävyyksille. Auto kannattaa tankata Australiassa tiistaisin ja keskiviikkoisin, jolloin polttoaineesta saa yleensä alennusta. MotorMouth-sovelluksen avulla löydät kätevästi edullisimmat tankkauspisteet. Australian takamailla bensa-asemat ovat harvassa, joten lähde aina liikkeelle täydellä tankilla. Koska lämpötila saattaa nousta kesäisin jopa 40 asteeseen, autoa vuokratessa kannattaa tarkistaa, että ilmastointi toimii. Syrjäisillä reiteillä matkapuhelinverkon kuuluvuus saattaa katketa, joten autossa on hyvä olla tarpeeksi juomapulloja hätätilanteita varten sekä tarvittaessa perinteinen paperikartta. Australiassa autoilussa voi yllättää se, että maksat itse tietullit sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan. Erityisesti New South Walesin, Queenslandin ja Victorian lähistöllä on tietulleja. Jotta pystyt maksamaan tietullin, sinulla tulee olla vierailijan e-passi niitä varten. Australiassa ei nimittäin ole virkailijaa tien varressa keräämässä tullimaksuja, vaan tietullit ovat elektronisia.

Voidaksesi vuokrata auton Australiassa, sinulla tulee olla mukanasi kansainvälinen ajokortti, suomalainen ajokortti ja tietysti passi. Joissakin vuokraamoissa autonvuokraukseen riittää virallinen englanninkielinen käännös suomalaisesta ajokortista. Vakuutusten on hyvä olla kunnossa, mutta yleensä vakuutusten hankinta onnistuu suoraan autovuokraamosta. Vuokra-auton voi valita kätevästi etukäteen jo Suomesta käsin, sillä voit tutustua maan autovuokraamojen tarjontaan esimerkiksi momondon kautta. Näin löydät parhaiten halvat vuokra-autot, jotka soveltuvat tarpeisiisi. Autonvuokraus on kätevää myös Australian päässä heti lentokentällä.

Australian Sydney ja Melbourne kuuluvat maailman ruuhkaisimpiin kaupunkeihin. Syitä tähän ovat suuri autojen määrä, melko huonot tiet ja julkisen liikenteen suppeus. Sydneyn ruuhkaisimmat tiet ovat Cleveland Street, King Street, Missenden Road, Old South Head Road ja South Dowling Street. Melbournen ruuhkaisin tie on Bridge Road. Myös Collins Street, Punt Road, St Kilda Road ja Toorak Road ruuhkautuvat usein. Maailman pisin kansallinen moottoritie, Australian M1-moottoritie (M1 motorway) on myös yksi Australian ruuhkaisimmista teistä.

Australia on tunnettu henkeäsalpaavista maisemistaan, ja autonvuokraus on hyvä tapa tutustua niihin. Victorian osavaltiossa sijaitsee yksi Australian tunnetuimmista ajoreiteistä: Great Ocean Road. Kyseessä on nimensä mukaisesti merenrantaa mukaileva ajoreitti. Tien tunnetuin nähtävyys on "Kaksitoista apostolia", eli 12 merestä kohoavaa kivipaasia. Tälle ajoreitille kannattaa varata mieluiten muutama päivä. Tie vie merenrantakohteesta Torquaysta Warrnamboolin kaupunkiin. Jos australialaiset erämaamaisemat kiinnostavat, lähde matkaan Alice Springsista. Valitse reitti melko karujen maisemien läpi kohti Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoa. Jos olet luonnon ystävä, tätä autoreittiä ei kannata jättää välistä. Välillä Sydney–Brisbane kulkee myös kaunis rannikkoreitti. Matkan varrella näet somia pikkukaupunkeja, uimarantoja ja viinitiloja. Matkaan menee helposti viikko. Mitä pohjoisemmaksi pääset, sitä trooppisempi on ilmanala. The Big Lap (suomeksi Iso kierros) taas on juuri sitä, miltä se kuulostaakin: tämän valtavan maan kiertomatka. Valtatietä pitkin pääsee karkeasti rantaviivaa seuraillen seitsemään tärkeään kaupunkiin: Sydneyhyn, Brisbaneen, Cairnsiin, Darwiniin, Broomeen, Perthiin, Esperanceen, Adelaideen, Melbourneen ja Hobartiin. Jos sinulla on siis aikaa vähintään puoli vuotta, tämä reitti tarjoaa sinulle kaiken suurkaupunkien valoista uneliaisiin rannikkokaupunkeihin ja vehreistä sademetsistä pölyiseen punaiseen takamaahan. Pääset lisäksi nauttimaan syrjäisistä luontoaarteista, muinaisesta kivitaiteesta ja taiteen merkkiteoksista – valinnanvaraa on yllin kyllin jokaiselle matkapäivälle. Tällä yhdellä pitkällä road trip -matkalla koet kaiken upean, mitä Australia tarjoaa. Gibb River Road taas on pitkä autoilureitti, joka vie sinut suoraan Kimberleyn alueen villiin luontokohteeseen sekä Derbyn kaupungista Wyndhamiin. Reitti kulkee Kimberleyn syrjäiseen erämaahan, josta löytyy takamaan karjatiloja, muinaisia ​​rotkoja, jyriseviä vesiputouksia, pyhiä alkuperäiskansojen nähtävyyksiä ja kivitaidetta. Alueen ainutlaatuinen historia on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.


Vuokraa auto läheltä kohteen Australia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Australia

Autonvuokraus Australia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Australia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Sixt on maan Australia halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Sixt vuokra-auton tekevät sen usein 56 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 23 € per päivä, kun teet Sixt vuokra-autovarauksen.

Hertz on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Australia, kun 40 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. Hertz on suosittu myös heidän 152 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 8,0/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Australia sisältä ei välttämättä löydy yhtään Hertz toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Vuokraamolla Thrifty on eniten autonvuokrauspisteitä Australia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 360 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Vuokraamolta Thrifty löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Australia kaupungeista, kuten Sydney, jossa on 8 Thrifty toimipistettä.

Maassa Australia autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuodesta 2019 lähtien Australia on rankattu 41/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Australia sai tieverkoston laatupisteiksi 4,7, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Maan Australia laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Australia sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Australia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Compact on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Australia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 25 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Compact kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Compact auton kohteessa Australia voit odottaa maksavan keskimäärin 23 € per päivä.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,21 € per litra bensiinistä maassa Australia. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Australia niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,72 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituilla Australia alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Australia mielenkiintoisista alueista

Tutustu alueen Eteläinen Tyynimeri muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Eteläinen Tyynimeri

Aloita matkan suunnittelu - Australia


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Australia momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Australia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Australia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Australia.

Voit erityisesti suodattaa Australia vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Australia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.