Europcar autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,2

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Europcar on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Melbourne sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Europcar noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kentältä Melbourne Tullamarine lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Europcar autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal Buildings.

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Melbourne. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Melbourne kesäkuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 65 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 65 € per päivä. Otathan huomioon, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Europcar on 7 toimipistettä kaupungissa Melbourne. Heidän Terminal Buildings toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Europcar auton kaupungissa Melbourne, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Europcar Terminal Buildings toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Melbourne

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Europcar? Vertaile muiden suosittujen Melbourne autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia