Europcar autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,4

Value

7,2

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä?

Kentältä Melbourne Tullamarine lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Europcar autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal Buildings.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Melbourne?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Melbourne. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Melbourne kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Melbourne lokakuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 65 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 65 € per päivä. Otathan huomioon, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Melbourne?

Vuokraamolla Europcar on 7 toimipistettä kaupungissa Melbourne. Heidän Terminal Buildings toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 76 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Europcar auton kaupungissa Melbourne, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Europcar Terminal Buildings toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Melbourne hinnat?

autoa Melbourne hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Melbourne?

syyskuuta 2023 alkaen 120 toimijaa on valittavissa autoa Melbourne osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Melbourne?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Melbourne. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Melbourne?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Melbourne. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Melbourne

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.