keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Melbourne

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Melbourne, VIC, Australia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Melbourne keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Melbourne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

8 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Melbourne

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille keddy by Europcar kentällä Melbourne Tullamarine lentokenttä (Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport).

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Melbourne?

Kaupungista Melbourne löytyy keddy by Europcar vuokraamolta 8 toimipistettä. Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 91 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton kaupungista Melbourne tekivät sen osoitteessa Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Melbourne hinnat?

autoa Melbourne hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Melbourne?

syyskuuta 2023 alkaen 120 toimijaa on valittavissa autoa Melbourne osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Melbourne?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Melbourne. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Melbourne?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Melbourne. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Melbourne

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.