Autounion Car Rental autonvuokraukset kaupungista Kárpathos

Etsi ja vertaa hyviä Autounion Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kárpathos

Kárpathos, Karpathos, Kreikka
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Kárpathos, Karpathos, Kreikka
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kárpathos Autounion Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autounion Car Rental vuokra-autojen sijainneista Kárpathos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Autounion Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Kárpathos

Autounion Car Rental haluaa varmistaa, että Kárpathos alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Autounion Car Rental on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Kárpathos vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Autounion Car Rental kentällä Karpathos lentokenttä (Karpathos airport).

Keskimääräisen hinnan ollessa 34 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Autounion Car Rental kaupungissa Kárpathos syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Autounion Car Rental autonvuokraustarjouksia kaupungissa Kárpathos niinkin alhaiseen hintaan kuin 34 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Kaupungista Kárpathos löytyy Autounion Car Rental vuokraamolta 4 toimipistettä. Karpathos airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 99 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Autounion Car Rental vuokra-auton kaupungista Kárpathos tekivät sen osoitteessa Karpathos airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Autounion Car Rental vuokra-autot kaupungissa South Aegean

Varaa Autounion Car Rental vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri South Aegean, kuten Rodos, Kos ja Náxos

Autounion Car Rental autot muissa kaupungeissa maan Kreikka sisällä