Autonvuokraukset kohteessa Auckland, Auckland

Haussa halpa vuokra-auto Auckland, Auckland? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Auckland, Uusi-Seelanti
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Auckland, Uusi-Seelanti
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Auckland, Auckland

Löydä kohteesta Auckland juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 40 €

Kaikki autotyypit

17 € - 78 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Auckland. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 18 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on lokakuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Auckland. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 34 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on kesäkuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Auckland. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 28 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on maaliskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Auckland. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Auckland autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Auckland, Auckland
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0
9 sijaintia
7 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Auckland

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Auckland

Suositut autotyypit

Full-size, Economy, Intermediate

Suosituin malli

Class Full-size Car
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Auckland viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Economy, Intermediate.
Kohteen Auckland suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Full-size Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Auckland suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Auckland

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Auckland - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Auckland, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Auckland. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Auckland valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Auckland kuukauden heinäkuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. heinäkuu ajan lämpötilat kohteessa Auckland ovat keskimäärin 12 °C ja vettä tulee 110 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Auckland maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Auckland, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Auckland ovat 100 km/t ja 110 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Auckland huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Yleensä sää kaupungissa Auckland kuukauden kesäkuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 120 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Auckland ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Auckland lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 120 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Auckland


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Auckland. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Auckland, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Auckland ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Auckland, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Voit erityisesti suodattaa Auckland vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Auckland.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.