Autonvuokraukset kohteessa Auckland

Haussa halpa vuokra-auto Auckland? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Auckland, Uusi-Seelanti
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Auckland, Uusi-Seelanti
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Auckland

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Auckland

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Auckland?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Auckland löytyvät yleensä Lucky Rentals New Zeland kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaLucky Rentals New Zeland, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Auckland on 11 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Auckland?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Auckland 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Auckland?

Nissan March ja Toyota Yaris automallit kaupungissa Auckland ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Nissan March vuokrahinnat kaupungissa Auckland voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 30 €/päivä ja alhaisimmillaan 8 €/päivä. Toyota Yaris vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 49 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 8 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Auckland autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Auckland
Edullinen50 €/pvä
Pienikokoinen22 €/pvä
Standardi41 €/pvä
Suuri50 €/pvä
Maasturi36 €/pvä
Pieni tila-auto39 €/pvä
Suuri maasturi79 €/pvä
Premium-maasturi101 €/pvä
Vuokraamon valinta39 €/pvä
Keskikokoinen maasturi43 €/pvä
Pienikokoinen maasturi43 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Auckland autonvuokrauksesta

Yksi Aucklandin autonvuokrauksen ikonisimmista maamerkeistä on Sky Tower. Näkymä tämän tornin huipulta on yksinkertaisesti uskomaton. Tässä paikassa on kasino sekä useita ruoka- ja ravintolavaihtoehtoja. Jos olet villieläinten ystävä, aja vuokra-autoilla Aucklandissa Aucklandin eläintarhaan. Tämä eläintarha ei ainoastaan ole koti monille eri kasvi- ja eläinlajeille, vaan se on erikoistunut Uudessa-Seelannissa tavattaviin eläimiin. Luksusautonvuokrauksen pääreitti Aucklandissa pohjoisesta etelään Aucklandin alueen läpi on valtatie 1. Myös valtatie 20 kulkee pohjoisesta etelään ja yhdistyy takaisin valtatie 1:een kaupungin pohjois- ja eteläpäässä. Jos haluat matkustaa kaupungin länsipuolelle, matkustat valtatietä 16 pitkin. Vaikka Aucklandin kaupunki on melko levittäytynyt, pysäköinti keskustan alueella voi olla melko vaikeaa, sillä pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää tai ne voivat olla melko kalliita. Aucklandissa on yli 10 autonvuokrauspistettä, joista useita on lentokentällä, joten autonvuokraus on melko helppoa.

Kannattaako Aucklandissa, uudessa-Seelannissa vuokrata auto?

Kuten useimmissa suurkaupungeissa, joissa vierailet ympäri maailmaa, vuokra-autolla ajaminen Aucklandissa voi olla vaikeaa sekä aamu- että iltaruuhkan aikana, erityisesti valtatie 1:llä. Myös keskustan alueelle tai sieltä pois pääseminen voi olla hankalaa näihin aikoihin sekä viikonloppuisin. Loistava vierailukohde halvalla autonvuokrauksella Aucklandissa, joka ei ole kaukana Aucklandin keskustasta, on Waitākere Ranges Regional Park. Tällä upealla viheralueella on mahtavat näkymät rantaan sekä useita vaellus- ja kävelyreittejä. Jos olet joku, joka tykkää käydä golfkentällä, Maramarua Golf Club on vain lyhyen ajomatkan päässä vuokra-autolla kaupungin keskustasta kaakkoon. Osa Aucklandin keskusta-alueesta on käveltävissä, mutta itse kaupunki ja ympäröivä maaseutu ovat melko laajalle levittäytyneet, joten tarvitset varmasti auton, jos haluat todella tutustua näihin upeisiin alueisiin.

Mitä lakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Aucklandissa, uudessa-Seelannissa?

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Yhdysvalloista tulevana vierailijana, joka käyttää autonvuokrausta Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, on se, että ajat tien vasemmalla puolella. Hyvä keino muistaa tämä fakta autoa ajaessasi on se, että haluat istua tien keskosaa lähellä. Uuden-Seelannin maaston vuoksi saatat huomata, että tiet ovat usein mäkisiä ja kapeita ja niissä on paljon teräviä mutkia. Kun teet matkan Aucklandin kaupungin ulkopuolelle Aucklandin vuokra-autolla, saatat huomata, että moottoriteitä on hyvin vähän ja suurin osa teistä on yksikaistaisia kumpaankin suuntaan. Uudessa-Seelannissa kaikkien auton matkustajien on käytettävä turvavyötä, ja alle seitsemänvuotiaiden lasten on oltava hyväksytyissä lastenistuimissa. Uudessa-Seelannissa sallittu alkoholipitoisuuden raja on 0,5 promillea. Ajantasaisimmat ja yksityiskohtaisimmat tiedot Uuden-Seelannin liikennelainsäädännöstä saat parhaiten paikalliselta moottoriajoneuvo-osastolta.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai -lupaa ajaakseni vuokra-autoa Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Yhdysvalloista tulevilla kuljettajilla, jotka haluavat vuokrata sähköauton Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, on oltava mukana voimassa oleva ajokortti. Ajokortin on oltava englanninkielinen, ja siinä on oltava valokuvasi. Et voi käyttää väliaikaista tai digitaalista ajokorttia auton vuokraamiseen Aucklandissa. Kun vuokraat auton Uudessa-Seelannissa, sitoudut ja ymmärrät noudattaa liikennesääntöjä.


Autonvuokraustarjoukset Auckland

Löydä kohteesta Auckland juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 66 €

Kaikki autotyypit

12 € - 105 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 30 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on syyskuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Auckland, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Auckland Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on tammikuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Auckland, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Auckland Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 43 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on kesäkuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Auckland, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Auckland Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Auckland, Uuden-Seelannin on kesäkuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Auckland, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Auckland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Auckland Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

31 loka - 20 marras
Toyota Corolla
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

50 €/pvä

31 loka - 20 marras
Opel Corsa

Auckland autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Auckland

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

8,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,7

Value

8,4

Snap Rentals

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Apex

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,6

Value

7,5

Bargain Car Rentals

7 sijaintia

Sunnycars

7 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Auckland autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre17,5 km

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre156,3 km

Läheiset nähtävyydet:

SKYCITY Auckland Convention Centre123,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Auckland suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Auckland

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Auckland - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Auckland, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Auckland, Uusi-Seelanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Auckland. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Auckland valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Auckland lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Auckland lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 16 °C ja sademäärä 80 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Auckland maksaa keskimäärin 9 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Auckland, Uusi-Seelanti?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Auckland, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Auckland ovat 100 km/t ja 110 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Auckland huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Tesla Model Y vuokra-autoja kaupungissa Auckland?

Millainen sää on kohteessa Auckland, Uusi-Seelanti kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Auckland kuukauden syyskuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Auckland samanlainen kuin muualla Auckland alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Auckland ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Auckland lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 13 °C ja mahdollinen sademäärä 90 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Auckland hinnat?

autoa Auckland hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Auckland?

syyskuuta 2023 alkaen 130 toimijaa on valittavissa autoa Auckland osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Auckland?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Auckland. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Auckland?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Auckland. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Uuden-Seelannin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Uuden-Seelannin

Aloita matkan suunnittelu - Auckland


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Auckland?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Auckland. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Auckland?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Auckland, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Auckland, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Auckland ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Auckland momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Auckland, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Auckland autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Auckland vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Auckland vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Auckland.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Auckland

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.