Autonvuokraukset kohteessa Fresno, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Fresno, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fresno, CA, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Fresno, CA, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Fresno

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Fresno

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Fresno?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Fresno löytyvät yleensä Alamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAlamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 41 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Fresno on 57 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Fresno?

Kun vuokraat autoa kaupungista Fresno, suurin osa käyttäjistämme valitsee Chrysler Pacifica keskimääräiseen hintaan 99 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Nissan Rogue 70 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Chrysler Pacifica vuokra-autoja kaupungista Fresno niinkin alhaiseen hintaan kuin 53 €/pvä ja Nissan Rogue hintaan 28 €/pvä.

Tärkeää tietoa Fresno autonvuokrauksesta

Jos aiot vierailla Fresnossa, yksi parhaista puistoista, jossa kannattaa käydä, on Oso de Oro Lake Park. Puisto on tunnettu siitä, että se pyrkii mukauttamaan kaikki ihmiset, myös vammaiset. Fresnossa on useita muitakin puistoja ja virkistyskeskuksia, joissa voit vierailla. Useimpiin näistä puistoista pääsee autolla, mikä tekee autonvuokrauksesta Fresnossa suosittua. Kun sinulla on auto Fresnossa oleskelusi aikana, se tekee siitä entistäkin miellyttävämmän. Tarvitset autoa esimerkiksi siksi, että voit siirtyä lentokentältä hotelliisi. Voit helposti vuokrata tarpeisiisi sopivan auton Fresnon monista autovuokraamoista. Fresnosta on helppo löytää luksusautovuokraamo, joten kaupunki on ihanteellinen, jos tarvitset mukavuutta liikkuessasi. Saatat kuitenkin kokea pysäköintipaikan varmistamisen haastavaksi. Suurin osa Fresnon pysäköintipaikoista on maksullisia. Voit kuitenkin löytää ilmaisen pysäköintipaikan, kun käyt virkistyspuistoissa. Myös opiskelijoilla on mahdollisuus ilmaiseen ja tuettuun pysäköintiin. Voit vuokrata tarpeisiisi sopivan auton yhdestä Fresnon yli viidestätoista autovuokraamosta.

Onko syytä vuokrata auto, kun vierailen Fresnossa?

Vuokra-autot Fresnossa tekevät siitä mukavan vierailijoille ja paikallisille. Jos sinulla on vain vähän aikaa, vuokra-autolla pääset tutustumaan kaikkiin sinua kiinnostaviin kohteisiin. Vaikka useimmat pysäköintipaikat ovat maksullisia, voit löytää ilmaisen pysäköinnin hotelleista, joissa asut. Kaupungin läpi ajaminen on helppoa, sillä tiet ovat hyvin liikennöityjä. Liikenne valtateiden välisillä valtateillä on yleensä ruuhkaisin aamulla ja alkuillan tunteina arkipäivisin. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä kadut ovat useimmiten vapaita. Fresnon asuinalueet ja virkistyspuistot sijaitsevat kaukana toisistaan. Tämän vuoksi niihin on vaikea päästä jalan tai julkisilla liikennevälineillä. Varhainen varaus auttaa sinua varmistamaan halvan autonvuokrauksen Fresnossa. Useimmat autovuokraamot Fresnossa eivät veloita normaalihintoja asiakkailta, jotka varaavat auton päiviä ennen laskeutumista Fresnoon. Autovuokraamojen sijainnit Fresnossa määrittelevät sen, kuinka paljon ne veloittavat.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Fresnossa autolla?

Fresnossa autoilijoita koskevat erilaiset liikennelait. Yksi Fresnon autonvuokrauksen tärkeimmistä vaatimuksista on ajokortin esittäminen. Olipa kyseessä sitten economy- tai luksusauton vuokraus, sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti, ennen kuin saat auton käyttöösi. Muut lait, kuten alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisen kieltävät lait, ovat yhteisiä muiden osavaltioiden kanssa. On kuitenkin olemassa useita ainutlaatuisia liikennelakeja, jotka sinun on pidettävä mielessä, kun ajat vuokra-autolla Fresnossa.

Minkälaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Fresnossa?

Ajokortti on todiste siitä, että osaat käyttää autoa turvallisesti. Kaikki autovuokraamot Fresnossa vaativat, että sinun on esitettävä ajokortti ennen auton vuokraamista. Autovuokraamoissa vaaditaan erityyppisiä ajokortteja. Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, sinun on esitettävä voimassaoleva normaali valtion myöntämä ajokortti. Ajokortissa on oltava valokuvasi, jotta se voidaan vahvistaa. Jotkut autovuokraamot hyväksyvät digitaaliset ajokortit, mutta useimmat vaativat fyysisen ajokortin esittämistä. Muista maista tulevien kuljettajien on esitettävä kansainvälinen ajokortti, johon on liitetty kotimaan ajokortti. Ajokorttivaatimukset voivat olla erilaiset Yhdysvaltain armeijan aktiivisille jäsenille autonvuokrauspalvelun tarjoajasta riippuen.


0

Fresno autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fresno, Kalifornia

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,8

Value

8,9

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,8

Payless

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,5

Value

7,6

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,2

Value

6,8

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,8

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,1

Value

6,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Fresno

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Fresno

Suositut autotyypit

Intermediate, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

46 €

Suosituin malli

Chrysler Pacifica
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Fresno viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Fresno on 46 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.
Kohteen Fresno suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Chrysler Pacifica. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Intermediate SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Fresno suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Fresno

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Fresno - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Fresno, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Fresno, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Fresno vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Fresno, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Fresno, Kalifornia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Fresno on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Fresno ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja kaupungissa Fresno?

Millainen sää on kohteessa Fresno, CA kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Fresno on 25 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 5 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Fresno.

Onko sää kaupungissa Fresno samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Jos etsit Fresno vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kalifornia lämpötila on yleensä 20 °C ja sademäärä vastaavasti 5,8 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Fresno hinnat?

autoa Fresno hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Fresno?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Fresno osiossa on 28 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Fresno?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Fresno. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Fresno?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Fresno. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Fresno


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Fresno?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Fresno momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Fresno?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Fresno suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Fresno, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Fresno autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Fresno momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Fresno.

Löytyykö kohteesta Fresno autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Fresno löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Fresno vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Fresno, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Fresno

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.