Autonvuokraus Columbus, Georgia

Haussa halpa vuokra-auto Columbus, GA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Columbus, GA, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Columbus, GA, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Columbus: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Columbus, GA
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,1

Value

7,4
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Value

6,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,0

Value

5,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

5,1

Value

4,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,3

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,3

Value

4,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

3,0

Value

5,0
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Columbus, GA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Columbus

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Columbus noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Columbus noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Columbus. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Columbus, GA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Columbus sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Columbus. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Columbus, GA?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Columbus, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Columbus ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Columbus huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Columbus?

  Keskimääräiseen hintaan 41 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä), Hyundai Elantra vuokra-autot kaupungissa Columbus on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Fiesta vuokraaminen kaupungissa Columbus keskimääräiseen hintaan 44 €/pvä (16 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Columbus?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Major Agency on malli Cadillac XTS tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Columbus keskimääräiseen 47 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Cadillac XTS vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Columbus voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Columbus, Georgia, GA kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Columbus kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 8 °C lämpötiloja ja 99 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Columbus kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Columbus. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Columbus vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Focus tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Columbus samanlainen kuin muualla Georgia alueella?

  Ilmasto alueella Georgia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 107 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Columbus lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Columbus