Autonvuokraukset kohteessa Fethiye, Muğlan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Fethiye, Muğlan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fethiye, Turkki
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Fethiye, Turkki
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Fethiye autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fethiye, Muğlan maakunta
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Fethiye

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Fethiye

Suosituin malli

Hyundai i20
Kohteen Fethiye suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i20. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Symbol.

Vuokraa auto läheltä kohteen Fethiye suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Fethiye

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Fethiye - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Fethiye, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kun ajat Fethiye kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Fethiye kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Fethiye kuukauden kesäkuu aikana on 23 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 19 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Fethiye road triplle alueelle Muğlan maakunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 24 °C ja sademäärän vastaavasti 16,3 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Fethiye


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Fethiye käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Fethiye, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Fethiye ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Fethiye.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Fethiye.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Fethiye vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.