Hertz autonvuokraukset kaupungista Bergamo

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bergamo

Bergamo, Bergamo, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Bergamo, Bergamo, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Bergamo, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 90 €

Kaikki autotyypit

36 € - 96 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Bergamo, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Bergamo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Bergamo on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

39 €/pvä

4 loka - 9 loka
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

43 €/pvä

18 marras - 24 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

51 €/pvä

4 loka - 9 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Bergamo Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Bergamo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Bergamo

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä?

Kentältä Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Aeroporto Orio Al Serio.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Bergamo?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Bergamo tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Bergamo kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 119 €/päivä, Maasturi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Bergamo lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Bergamo niinkin alhaiseen hintaan kuin 119 €/päivä, mikä on halvin Maasturi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bergamo?

Keskimääräiseen hintaan 33 € per päivä Suuri vuokraus vuokraamolta Hertz kaupungissa Bergamo on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 22 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Bergamo vuokraamolta Hertz varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Suuri säästääkseen rahaa. 33 € per päivä Suuri autosta on myös 23 % halvempaa kuin kalleimman Hertz auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bergamo?

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Bergamo. Heidän Aeroporto Orio Al Serio toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 81 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Bergamo, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Aeroporto Orio Al Serio toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bergamo hinnat?

autoa Bergamo hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bergamo?

syyskuuta 2023 alkaen 77 toimijaa on valittavissa autoa Bergamo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bergamo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bergamo. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bergamo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bergamo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Lombardy

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Lombardy

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bergamo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.