Varaa lentoja TAP AIR PORTUGAL lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tietoa kohteesta TAP AIR PORTUGAL

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön TAP AIR PORTUGAL suosituista reiteistä

Halvin reitti

12 €

Suosituin reitti

LIS lento kohteeseen MAD

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

23t 45m
Halvin TAP AIR PORTUGAL lentämä reitti on Barcelonan lentoasema (El Prat) - Lissabon Portela hintaan 12 €
Lento kohteesta Lissabon Portela kohteeseen Madrid-Barajas on tällä hetkellä suosituin TAP AIR PORTUGAL reitti
Nopein TAP AIR PORTUGAL lentoreitti on Faro (FAO) - Lissabon (LIS) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin TAP AIR PORTUGAL lentämä reitti on Faro (FAO) - Valencia (VLC) ja se kestää 23t 45m

TAP AIR PORTUGAL arvostelut

7,2
HyväPerustuu 5585 vahvistettuun arvosteluihin
7,9Henkilökunta
7,2Koneeseennousu
6,6Viihde
7,3Kokonaisarvosana
7,2Mukavuus
6,9Ateriat

Järjestä:
Päivämäärä

Tietoja lentoyhtiöllä TAP AIR PORTUGAL lentämisestä

TAP Air Portugal kuuluu Star Alliance -nimiseen lentoyhtiöiden allianssiin. Yhtiön kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & More ja pisteitä sinne voi kerryttää kaikilta eri Star Allianceen kuuluvilta lentoyhtiöiltä. Kaikki asiakkaat aloittavat Miles & Go -tasolta ja lentoyhtiö tarjoaa kaikille siihen liittyville ilmaisia pisteitä alkuun ja pisteitä voi käyttää vaikka lentoja ostaessa. Asiakas voi kerryttää kanta-asiakasohjelman kautta pisteitä ja näin siirtyä ylemmillä tasoille, jotka tarjoavat entistä parempia etuja matkustajille. Aikansa pisteitä kerättyään siirtyy asiakas seuraavalle eli Silver-tasolle. Tähän kuuluu erilaisia etuja, kuten ilmaisen istuinpaikan varaus, Priority check-in, ilmainen pääsyn loungeen sekä paljon muuta. Silver-tasoa ylempänä on ainoastaan Gold. Sinne päästessään matkustaja voi saada lennolle mukaan lisää matkatavaroita, kerätä enemmän pisteitä lennoilta, vaihtaa joitain lentoja maksutta sekä antaa kaverille ilmaisen TAP Miles & More Gold -jäsenyyden. Varaa TAP Air Portugalin lennot vaivatta momondon kautta – näin pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

TAP Air Portugalilla on useita eri matkustusluokkia ja matkatavaroiden määrä vaihtelee niiden mukaan. Kanta-asiakasohjelman Gold-jäsenet saavat pakata matkaan vielä yhden ylimääräisen ruumaan menevän laukun täysin maksutta. Turistiluokassa matkustava voi valita halvimman lipputyypin, johon ei sisälly ruumaan menevää matkalaukkua. Economy Basic -tasosta alkaen lippuun sisältyy yksi matkalaukku. Molemmilla tasoilla matkustaja saa kuitenkin ottaa mukaansa käsimatkatavaran. Maksua vastaan kaikissa luokissa voi tuoda mukanaan jopa kaksi ruumaan menevää laukkua. Executive-luokassa matkustava saa aina matkalleen kaksi isoa matkalaukkua sekä kaksi käsimatkatavaraa ilman lisämaksua. Tämä on loistava vaihtoehto asiakkaalle, jonka tarvitsee kuljettaa paljon tavaraa matkassaan. TAP Air Portugalin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden osto onnistuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

TAP Air Portugalin lennot voi toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Eläimen tyypistä sekä koosta riippuen se matkustaa mukana joko ruumassa tai matkustamossa. Ainoastaan kissat sekä pienehköt koirat saavat olla matkustamon puolella – muut eläimet matkustavat ruumassa. TAP Air Portugalin lennot lemmikkien kanssa pitää varata vähintään vuorokausi ennen lähtöä. Näin lentoyhtiö pystyy varmistamaan eläimelle paikan joko matkustamon tai ruuman puolelta. Hinnat eläinten kuljetuksille ovat vakiot ja helposti löydettävissä verkossa. Hinnat vaihtelevat lennon pituudesta riippuen. Eläimille on myös erinäisiä vaatimuksia, joista matkustajan kannattaa olla perillä ennen lemmikkinsä matkaan lähtemistä. Nämä liittyvät muun muassa eläimen ikään, maahantulosäädöksiin sekä terveyteen. Lemmikille kannattaa hankkia ajoissa ennen lentoa kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat sekä rokotteet.

Kyllä, TAP AIR PORTUGAL lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 75 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Lissabon Portela, Funchal Madeira ja Pariisi Orly ovat suosituimmat lentokentät, joissa TAP AIR PORTUGAL operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön TAP AIR PORTUGAL strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista TAP AIR PORTUGAL lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai TAP AIR PORTUGAL lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme TAP AIR PORTUGAL lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita TAP AIR PORTUGAL lentoyhtiölle numeroon +358 969379728 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flytap.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Lissabon Portela lento kohteeseen Funchal Madeira 0 välilaskulla hintaan 26 € on halvin TAP AIR PORTUGAL kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan TAP AIR PORTUGAL lennon, niin kentältä Lissabon Portela lento kohteeseen Funchal Madeira lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 13 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Pariisi Orly lento kohteeseen Lissabon Portela on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön TAP AIR PORTUGAL valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 40 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen TAP AIR PORTUGAL lento on:
- Barcelonan lentoasema (El Prat) lento kohteeseen Lissabon Portela
- 12 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä TAP AIR PORTUGAL edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


TAP AIR PORTUGAL lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi TAP AIR PORTUGAL lennon tila
ti 5/24