Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja TAP AIR PORTUGAL lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mi 24/7
Mi 31/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Tietoa kohteesta TAP AIR PORTUGAL

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön TAP AIR PORTUGAL suosituista reiteistä

Halvin reitti

20 €

Suosituin reitti

LIS - MAD

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

2t 20m
Halvin TAP AIR PORTUGAL lentämä reitti on Porto - Lissabon Portela hintaan 20 €
Lento kohteesta Lissabon Portela kohteeseen Madrid-Barajas on tällä hetkellä suosituin TAP AIR PORTUGAL reitti
Nopein TAP AIR PORTUGAL lentoreitti on Porto (OPO) - Lissabon (LIS) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin TAP AIR PORTUGAL lentämä reitti on Ponta Delgada (PDL) - Lissabon (LIS) ja sen kesto on 2t 20m

Tietoja lentoyhtiöllä TAP AIR PORTUGAL lentämisestä

Mikä on TAP Air Portugalin kanta-asiakasohjelma?

TAP Air Portugal kuuluu Star Alliance -nimiseen lentoyhtiöiden allianssiin. Yhtiön kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & More ja pisteitä sinne voi kerryttää kaikilta eri Star Allianceen kuuluvilta lentoyhtiöiltä. Kaikki asiakkaat aloittavat Miles & Go -tasolta ja lentoyhtiö tarjoaa kaikille siihen liittyville ilmaisia pisteitä alkuun ja pisteitä voi käyttää vaikka lentoja ostaessa. Asiakas voi kerryttää kanta-asiakasohjelman kautta pisteitä ja näin siirtyä ylemmillä tasoille, jotka tarjoavat entistä parempia etuja matkustajille. Aikansa pisteitä kerättyään siirtyy asiakas seuraavalle eli Silver-tasolle. Tähän kuuluu erilaisia etuja, kuten ilmaisen istuinpaikan varaus, Priority check-in, ilmainen pääsyn loungeen sekä paljon muuta. Silver-tasoa ylempänä on ainoastaan Gold. Sinne päästessään matkustaja voi saada lennolle mukaan lisää matkatavaroita, kerätä enemmän pisteitä lennoilta, vaihtaa joitain lentoja maksutta sekä antaa kaverille ilmaisen TAP Miles & More Gold -jäsenyyden. Varaa TAP Air Portugalin lennot vaivatta momondon kautta – näin pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan TAP Air Portugalin lennoille?

TAP Air Portugalilla on useita eri matkustusluokkia ja matkatavaroiden määrä vaihtelee niiden mukaan. Kanta-asiakasohjelman Gold-jäsenet saavat pakata matkaan vielä yhden ylimääräisen ruumaan menevän laukun täysin maksutta. Turistiluokassa matkustava voi valita halvimman lipputyypin, johon ei sisälly ruumaan menevää matkalaukkua. Economy Basic -tasosta alkaen lippuun sisältyy yksi matkalaukku. Molemmilla tasoilla matkustaja saa kuitenkin ottaa mukaansa käsimatkatavaran. Maksua vastaan kaikissa luokissa voi tuoda mukanaan jopa kaksi ruumaan menevää laukkua. Executive-luokassa matkustava saa aina matkalleen kaksi isoa matkalaukkua sekä kaksi käsimatkatavaraa ilman lisämaksua. Tämä on loistava vaihtoehto asiakkaalle, jonka tarvitsee kuljettaa paljon tavaraa matkassaan. TAP Air Portugalin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden osto onnistuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan TAP Air Portugalin lennoille?

TAP Air Portugalin lennot voi toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Eläimen tyypistä sekä koosta riippuen se matkustaa mukana joko ruumassa tai matkustamossa. Ainoastaan kissat sekä pienehköt koirat saavat olla matkustamon puolella – muut eläimet matkustavat ruumassa. TAP Air Portugalin lennot lemmikkien kanssa pitää varata vähintään vuorokausi ennen lähtöä. Näin lentoyhtiö pystyy varmistamaan eläimelle paikan joko matkustamon tai ruuman puolelta. Hinnat eläinten kuljetuksille ovat vakiot ja helposti löydettävissä verkossa. Hinnat vaihtelevat lennon pituudesta riippuen. Eläimille on myös erinäisiä vaatimuksia, joista matkustajan kannattaa olla perillä ennen lemmikkinsä matkaan lähtemistä. Nämä liittyvät muun muassa eläimen ikään, maahantulosäädöksiin sekä terveyteen. Lemmikille kannattaa hankkia ajoissa ennen lentoa kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat sekä rokotteet.

Onko lentoyhtiöllä TAP AIR PORTUGAL lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, TAP AIR PORTUGAL lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 46 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta TAP AIR PORTUGAL operoi?

Porto, Lissabon Portela ja Funchal Madeira ovat suosituimmat lentokentät, joissa TAP AIR PORTUGAL operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön TAP AIR PORTUGAL strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan TAP AIR PORTUGAL lennon tilan?

Tarkista TAP AIR PORTUGAL lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai TAP AIR PORTUGAL lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme TAP AIR PORTUGAL lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita TAP AIR PORTUGAL lentoyhtiölle numeroon +358 969379728 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flytap.com.

Mikä on halvin kotimainen TAP AIR PORTUGAL lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Lissabon Portela kentälle Porto 0 välilaskulla hintaan 20 € on halvin TAP AIR PORTUGAL kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan TAP AIR PORTUGAL lennon, niin kentältä kentältä Porto kentälle Lissabon Portela lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 20 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen TAP AIR PORTUGAL lento?

Lento kentältä kentältä Lissabon Portela kentälle Pariisi Orly on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön TAP AIR PORTUGAL valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 44 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen TAP AIR PORTUGAL lento on:
- kentältä Pariisi Orly kentälle Dublin
- 24 € per lippu
- 1 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön TAP AIR PORTUGAL hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä TAP AIR PORTUGAL edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


TAP AIR PORTUGAL arvostelut

7,1
HyväPerustuu 2000 vahvistettuun arvosteluihin
6,4Viihde
6,3Ateriat
6,9Koneeseennousu
7,1Mukavuus
7,7Henkilökunta

Järjestä:
4,0 Keskinkertainen
KAYAK
5 tunnin lennolla ei saa mitään syötävää, ei edes sämpylää. Ahdas ja ruuhkautunut matkustamo.
4,0 Keskinkertainen
KAYAK
Varaustiedot eivät kerro, millä lentoyhtiöllä ja lentotunnuksella lento varsinaisesti suoritetaan. Palveluiden tilaaminen ennakkoon ei onnistunut.

TAP AIR PORTUGAL lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi TAP AIR PORTUGAL lennon tila
Fr 7/19

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Mi 24/7
Mi 31/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi