Etsi halpoja lentoja Ponta Delgada alk. 466 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ponta Delgada

Yhteenveto Ponta Delgada lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

466 €

Nopein lentoaika

9t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 466 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ponta Delgada Nordela).
Nopein lento kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi kestää 9t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ponta Delgada Nordela).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ponta Delgada mukaan lukien Lufthansa, Air France ja TAP AIR PORTUGAL.

Ponta Delgada lentotiedot ja trendit

Tutustu Ponta Delgada lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 398 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Ponta Delgada tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 405 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Ponta Delgada kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 497 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Ponta Delgada torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 644 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Ponta Delgada on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 568 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 657 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ponta Delgada?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ponta Delgada vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ponta Delgada Nordela (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 21t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ponta Delgada on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ponta Delgada Nordela lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ponta Delgada?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 39 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Ponta Delgada. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 531 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Ponta Delgada kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 276 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Ponta Delgada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ponta Delgada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ponta Delgada

HALVIN REITTI Helsinki - Ponta Delgada

Helsinki (HEL) - Ponta Delgada (PDL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ponta Delgada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ponta Delgada Nordela, jolloin hinta on keskimääräinen 531 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PONTA DELGADAtammikuu26% halvempitammikuu aikana Helsinki - Ponta Delgada lennot maksavat keskimäärin vain 398 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PONTA DELGADA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu32% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Ponta Delgada lentojen keskimääräinen hinta on 702 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PONTA DELGADA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu223% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ponta Delgada kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ponta Delgada

Miten kauan kestää lentää Ponta Delgadaan?

Ponta Delgada on väkiluvultaan suhteellisen pieni kunta Portugalissa, ja se sijaitsee São Miguelin saarella aivan saaren länsiosiossa. Sijaintinsa vuoksi lennot Suomesta kohteeseen Ponta Delgada ovat suhteellisen pitkiä ja sisältävät yleensä vähintään yhden välilaskun. Lyhimmillään reittilennot kohteeseen kestävät noin 10 tuntia, riippuen matkustajan valitsemasta lennoista sekä välilaskuista. Yleisimmät välilaskut tapahtuvat Lissabonin sekä Pariisin Charles de Gaullen lentokentillä. Matkaa suunnitellessa on hyvä muistaa, että matkustusaikaa pidentävät myös välilaskut sekä vaihto- ja odotusajat lentokentillä. Yleisin vaihtoehto Suomesta lähtiessä on ottaa tarvittaessa junayhteys Helsinkiin, josta pääsee paikallisjunalla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Nopein reittilento kohteeseen on lentää ensin Helsingistä Lissaboniin Portelan lentoasemalle, jonne lennät hieman alle viidessä tunnissa. Lissabonista lähtee vaihtolento Ponta Delgadaan ja se kestää arviolta noin yli kaksi tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Ponta Delgadaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Ponta Delgadaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Matkajärjestäjien valmispaketteja ei yleensä myöskään Suomesta ole tarjolla, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäävät reittilennot. Lennot nopeimmalla aikataululla kohteeseen Ponta Delgada kulkevat Lissabonin kautta, josta lähtee vaihtolento Ponta Delgadan lentokentälle. Myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja lennoille löytyy laajasti, mutta näissä vaihtoehdoissa on hyvä varautua useampaan välilaskuun sekä ylimääräiseen odotteluun lentokentillä. Yleisimmät halvemmat reittilennot lentävät Helsingistä Tukholmaan, Tukholmasta Lontooseen ja sieltä Ponta Delgadaan, mutta matka voi kestää kokonaisuudessaan jopa vuorokauden. Ota momondo avuksi ja tutki sen verkkosivuilla sopivia lentoreittejä Ponta Delgadaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ponta Delgada Nordela lentokenttä hinnat?

lentoa Ponta Delgada Nordela lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Ponta Delgada Nordela lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Ponta Delgada Nordela lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Ponta Delgada Nordela lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Ponta Delgada Nordela lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ponta Delgada Nordela lentokenttä?

Ponta Delgada Nordela lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ponta Delgada Nordela lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ponta Delgada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ponta Delgada
Useita lentoyhtiöitä
28. joulukuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
1 välilasku
PDL08:40Ponta Delgada Nordela
14. tammikuuta
PDL17:45Ponta Delgada Nordela
24t 50m
2 välilaskua
HEL21:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
21. helmikuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
2 välilaskua
PDL15:35Ponta Delgada Nordela
25. helmikuuta
PDL13:40Ponta Delgada Nordela
48t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
21. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1 välilasku
PDL16:05Ponta Delgada Nordela
25. helmikuuta
PDL13:40Ponta Delgada Nordela
48t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
21. helmikuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
PDL18:30Ponta Delgada Nordela
25. helmikuuta
PDL19:25Ponta Delgada Nordela
24t 25m
1 välilasku
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. joulukuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
PDL18:30Ponta Delgada Nordela
14. tammikuuta
PDL09:30Ponta Delgada Nordela
10t 20m
1 välilasku
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
28. joulukuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
PDL23:45Ponta Delgada Nordela
14. tammikuuta
PDL09:30Ponta Delgada Nordela
30t 10m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ponta Delgada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ponta Delgada, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
PDLPonta Delgada Nordela

Kohteen Ponta Delgada viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset Ponte Delgadaan?

Ponte Delgada kuuluu Portugalin valtioon, joten Portugaliin matkustettaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Portugali ja Suomi kuuluvat Schengen-valtioihin, mikä tarkoittaa sitä, että erillistä viisumia tai oleskelulupaa ei tarvita. Suomen kansalainen saa liikkua vapaasti Schengen-alueella enintään 90 päivän ajan turisti- tai liikematkalla. On hyvä kuitenkin pitää mukana voimassa olevaa matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia, joka saatetaan tarkastaa tarvittaessa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ponta Delgada

Mitä voit nähdä ja tehdä Ponta Delgadassa?

Ponta Delgada on Azoreksen saariston alueen pääkaupunki ja kuuluu Portugalin alueeseen. Kaupunki sijaitsee saari São Miguelin eteläisellä puoliskolla, ja onkin tunnettu mahtavana lomakohteena, joka yhdistelee upeasti luonnon sekä kaupunkiloman. Kaupunki loistaa historiallisella keskustallaan sekä värikkäällä luonteellaan, sillä kaupungista löytää lukuisia kävelykatuja, museoita, kauniita puutarhoja sekä mahtavia monumentteja ajalta, jolloin Ponta Delgada oli tärkeä kaupallinen satamakaupunki. Ponta Delgada on upea kaupunki aktiviteetteihin, sillä matkailijana pystyt osallistumaan esimerkiksi vaeltamiseen, ratsastukseen ja melomiseen. Kesäisin kauniit, kirkkaat siniset vedet kutsuvat ihailemaan valaita sekä delfiinejä vesistöissä. Tämä onkin erittäin suosittu ja nopea tapa nähdä luonnonvaraisia eläimiä. Aivan rantaviivaa kiertävä katu Avenida Infante Dom Henrique luo kauniin näkymän kaupungista, ja sen länsipäässä voi vierailla renessanssisessa linnoituksessa, Forte de São Brásissa, joka toimii myös paikallisena museona. Kadun varrelta voit löytää useita maamerkkejä, kuten Portas da Cicaden, joka on näyttävä sisäänkäynti kaupunkiin. Kävele ympäri kaupunkia ja rantaviivaa ihastelemassa satamakaupungin liikennettä sekä pistäydy vaikka kahvilassa aivan meren rannalla. Ponte Delgadan kaupunkia kierrellessä voit nauttia kauniista puutarhoista, joita näkee runsaasti kaupunkikuvassa. Suosittu aktiviteetti alueella ovat myös päivämatkat Lagoa das Sete Cicades -järvelle, jossa pääset näkemään henkeäsalpaavia luonnonmaisemia kraatterin ympäristössä. Paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen on yksi matkailijan mukavimmista puuhista saarilla, sillä paikalliset viinit sekä herkut tempaavat mukaansa makujen maailmaan. Paikallisia tunnettuja ruokia ovat ananas, paistetut kalat, juustot sekä vihannekset mausteineen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Ponta Delgada?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Ponta Delgada. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Ponta Delgada joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Ponta Delgada momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Ponta Delgada?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Ponta Delgada, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ponta Delgada juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Ponta Delgada. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ponta Delgada

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.