Etsi halvat lennot Ponta Delgada

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ponta Delgada

Yhteenveto Ponta Delgada lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

221 €

Nopein lentoaika

8t 50m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 221 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ponta Delgada Nordela).
Nopein lento kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi kestää 8t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ponta Delgada Nordela).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ponta Delgada mukaan lukien Air France, TAP AIR PORTUGAL ja Ryanair.

Ponta Delgada lentotiedot ja trendit

Tutustu Ponta Delgada lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 351 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Ponta Delgada helmikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 372 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Ponta Delgada kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 391 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Ponta Delgada perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 468 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ponta Delgada?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Ponta Delgada on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 230 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 475 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ponta Delgada?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ponta Delgada vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ponta Delgada Nordela (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 10t 55m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ponta Delgada on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ponta Delgada Nordela lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ponta Delgada?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Ponta Delgada. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 436 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Ponta Delgada kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 408 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Ponta Delgada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ponta Delgada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ponta Delgada

HALVIN REITTI Helsinki - Ponta Delgada

Helsinki (HEL) - Ponta Delgada (PDL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ponta Delgada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ponta Delgada Nordela, jolloin hinta on keskimääräinen 436 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PONTA DELGADAhelmikuu19% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Ponta Delgada lennot maksavat keskimäärin vain 351 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PONTA DELGADA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu32% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Ponta Delgada lentojen keskimääräinen hinta on 575 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PONTA DELGADA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu192% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ponta Delgada kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ponta Delgada

Ponta Delgada on väkiluvultaan suhteellisen pieni kunta Portugalissa, ja se sijaitsee São Miguelin saarella aivan saaren länsiosiossa. Sijaintinsa vuoksi lennot Suomesta kohteeseen Ponta Delgada ovat suhteellisen pitkiä ja sisältävät yleensä vähintään yhden välilaskun. Lyhimmillään reittilennot kohteeseen kestävät noin 10 tuntia, riippuen matkustajan valitsemasta lennoista sekä välilaskuista. Yleisimmät välilaskut tapahtuvat Lissabonin sekä Pariisin Charles de Gaullen lentokentillä. Matkaa suunnitellessa on hyvä muistaa, että matkustusaikaa pidentävät myös välilaskut sekä vaihto- ja odotusajat lentokentillä. Yleisin vaihtoehto Suomesta lähtiessä on ottaa tarvittaessa junayhteys Helsinkiin, josta pääsee paikallisjunalla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Nopein reittilento kohteeseen on lentää ensin Helsingistä Lissaboniin Portelan lentoasemalle, jonne lennät hieman alle viidessä tunnissa. Lissabonista lähtee vaihtolento Ponta Delgadaan ja se kestää arviolta noin yli kaksi tuntia.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Ponta Delgadaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Matkajärjestäjien valmispaketteja ei yleensä myöskään Suomesta ole tarjolla, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäävät reittilennot. Lennot nopeimmalla aikataululla kohteeseen Ponta Delgada kulkevat Lissabonin kautta, josta lähtee vaihtolento Ponta Delgadan lentokentälle. Myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja lennoille löytyy laajasti, mutta näissä vaihtoehdoissa on hyvä varautua useampaan välilaskuun sekä ylimääräiseen odotteluun lentokentillä. Yleisimmät halvemmat reittilennot lentävät Helsingistä Tukholmaan, Tukholmasta Lontooseen ja sieltä Ponta Delgadaan, mutta matka voi kestää kokonaisuudessaan jopa vuorokauden. Ota momondo avuksi ja tutki sen verkkosivuilla sopivia lentoreittejä Ponta Delgadaan.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ponta Delgada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ponta Delgada
Useita lentoyhtiöitä
22. maaliskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
2 välilaskua
PDL17:15Ponta Delgada Nordela
30. maaliskuuta
PDL02:45Ponta Delgada Nordela
24t 30m
2 välilaskua
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. maaliskuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 20m
2 välilaskua
PDL20:00Ponta Delgada Nordela
16. maaliskuuta
PDL04:30Ponta Delgada Nordela
22t 40m
2 välilaskua
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 50m
3 välilaskua
PDL17:15Ponta Delgada Nordela
30. maaliskuuta
PDL02:45Ponta Delgada Nordela
24t 30m
2 välilaskua
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 00m
3 välilaskua
PDL06:40Ponta Delgada Nordela
16. maaliskuuta
PDL02:30Ponta Delgada Nordela
24t 40m
2 välilaskua
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL07:55Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 45m
3 välilaskua
PDL06:40Ponta Delgada Nordela
16. maaliskuuta
PDL02:30Ponta Delgada Nordela
24t 40m
3 välilaskua
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
PDL21:45Ponta Delgada Nordela
16. maaliskuuta
PDL05:30Ponta Delgada Nordela
21t 40m
2 välilaskua
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ponta Delgada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ponta Delgada, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
PDLPonta Delgada Nordela

Muut matkustamoluokat Ponta Delgada lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ponta Delgada lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ponta Delgada?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ponta Delgada

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ponta Delgada?

Kohteeseen Ponta Delgada kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat TAP AIR PORTUGAL, Lufthansa, Air France ja Ryanair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Ponta Delgada rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Ponta Delgada

Air France liikennöi noin 12 lentoa kohteeseen Ponta Delgada normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lissabon Portela parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 357 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ponta Delgada). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,5/10 302 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Ponta Delgada

TAP AIR PORTUGAL lentotarjoukset kohteeseen Ponta Delgada ovat alkaen 336 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana TAP AIR PORTUGAL lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Lissabon Portela on suosituin TAP AIR PORTUGAL lähtöpiste kohteen Ponta Delgada lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. TAP AIR PORTUGAL on saanut pistemäärän 7,3/10 290 arvostelujen perusteella.


Ponta Delgada ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ponta Delgada lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Ponta Delgadan keskustaan lentokentältä?

Ponta Delgadan keskusta sijaitsee todella lyhyen matkan päästä lentokentältä, ja lentokentällä löytyy kulkemiseen kolme vaihtoehtoa, joista matkailija voi valita mieleisensä. Lentokentällä olevat taksit sijaitsevat aivan saapuvien lentojen luona ulkopuolella, ja taksin numeroon voi soittaa myös minä tahansa vuorokauden tunteina. Taksit ovat kohtuuhintaisia sekä laskuttavat yleensä kilometrien mukaan. Lentokentältä löytää myös shuttle-palveluja, jotka toimivat kätevästi ja joiden lähtöjä on useasti. Hinnat ovat edullisia, ja erikokoisia kulkuneuvoja löytyy isoillekin matkaseurueille. Shuttle-palvelut ovat toiminnassa aamuseitsemästä aivan keskiyöhön saakka. Myös vuokra-autoja on saatavilla lentokentällä, ja omalla menopelillä huristelu onkin matkustajille turvallinen, joustava sekä mukava tapa matkustaa keskustaan tai kaupungin ympäristössä. Vuokra-autojen yhtiöiden ehtoihin, sopimuksiin sekä tarjontaan voi tutustua nettisivuilla tai lentokentän pisteillä.


Ponta Delgada: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ponta Delgada
Helsinki - Ponta Delgada reitin lennot
Nopein lentoaika10t 55m
Halvin hinta221 €

Kohteen Ponta Delgada viisumivaatimukset

Ponte Delgada kuuluu Portugalin valtioon, joten Portugaliin matkustettaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Portugali ja Suomi kuuluvat Schengen-valtioihin, mikä tarkoittaa sitä, että erillistä viisumia tai oleskelulupaa ei tarvita. Suomen kansalainen saa liikkua vapaasti Schengen-alueella enintään 90 päivän ajan turisti- tai liikematkalla. On hyvä kuitenkin pitää mukana voimassa olevaa matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia, joka saatetaan tarkastaa tarvittaessa.


Aloita matkan suunnittelu - Ponta Delgada


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ponta Delgada

Ponta Delgada on Azoreksen saariston alueen pääkaupunki ja kuuluu Portugalin alueeseen. Kaupunki sijaitsee saari São Miguelin eteläisellä puoliskolla, ja onkin tunnettu mahtavana lomakohteena, joka yhdistelee upeasti luonnon sekä kaupunkiloman. Kaupunki loistaa historiallisella keskustallaan sekä värikkäällä luonteellaan, sillä kaupungista löytää lukuisia kävelykatuja, museoita, kauniita puutarhoja sekä mahtavia monumentteja ajalta, jolloin Ponta Delgada oli tärkeä kaupallinen satamakaupunki. Ponta Delgada on upea kaupunki aktiviteetteihin, sillä matkailijana pystyt osallistumaan esimerkiksi vaeltamiseen, ratsastukseen ja melomiseen. Kesäisin kauniit, kirkkaat siniset vedet kutsuvat ihailemaan valaita sekä delfiinejä vesistöissä. Tämä onkin erittäin suosittu ja nopea tapa nähdä luonnonvaraisia eläimiä. Aivan rantaviivaa kiertävä katu Avenida Infante Dom Henrique luo kauniin näkymän kaupungista, ja sen länsipäässä voi vierailla renessanssisessa linnoituksessa, Forte de São Brásissa, joka toimii myös paikallisena museona. Kadun varrelta voit löytää useita maamerkkejä, kuten Portas da Cicaden, joka on näyttävä sisäänkäynti kaupunkiin. Kävele ympäri kaupunkia ja rantaviivaa ihastelemassa satamakaupungin liikennettä sekä pistäydy vaikka kahvilassa aivan meren rannalla. Ponte Delgadan kaupunkia kierrellessä voit nauttia kauniista puutarhoista, joita näkee runsaasti kaupunkikuvassa. Suosittu aktiviteetti alueella ovat myös päivämatkat Lagoa das Sete Cicades -järvelle, jossa pääset näkemään henkeäsalpaavia luonnonmaisemia kraatterin ympäristössä. Paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen on yksi matkailijan mukavimmista puuhista saarilla, sillä paikalliset viinit sekä herkut tempaavat mukaansa makujen maailmaan. Paikallisia tunnettuja ruokia ovat ananas, paistetut kalat, juustot sekä vihannekset mausteineen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Ponta Delgada? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Ponta Delgada. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Ponta Delgada momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Ponta Delgada, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Ponta Delgada. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.