Uusimmat tarjoukset
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja SunExpress lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 3/3
Sun 10/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta SunExpress

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön SunExpress suosituista reiteistä

Halvin reitti

24 €

Suosituin reitti

ADB - CDG

Lyhin lento

1t 05m

Pisin lento

5t 00m
Halvin SunExpress lentämä reitti on İzmir Adnan Menderes Arpt - Antalya hintaan 24 €
Lento kohteesta İzmir Adnan Menderes Arpt kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä suosituin SunExpress reitti
Nopein SunExpress lentoreitti on İzmir (ADB) - Antalya (AYT) ja sen kesto on 1t 05m
Pisin SunExpress lentämä reitti on Antalya (AYT) - Manchester (MAN) ja sen kesto on 5t 00m

Yhdensuuntaiset SunExpress lentotarjoukset

Etsi ja vertaa SunExpress-lentohintoja yhdensuuntaisille kansainvälisille ja kotimaisille lennoille
SunExpress
17. maaliskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
AYT18:55Antalya
SunExpress
24. maaliskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
AYT18:55Antalya
SunExpress
24. maaliskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
AYT18:55Antalya

SunExpress arvostelut

6,7
OKPerustuu 172 vahvistettuun arvosteluihin
6,8Koneeseennousu
7,7Henkilökunta
6,6Mukavuus
5,7Ateriat
5,4Viihde


Tietoja lentoyhtiöllä SunExpress lentämisestä

Mikä on SunExpressin kanta-asiakasohjelma?

SunExpressillä on oma itsenäinen kanta-asiakasohjelmansa. Tämä tarkoittaa sitä, että etuja ja pisteitä voi kerätä ainoastaan SunExpressin lennoilta. Yhtiön kanta-asiakasohjelman nimi on SunExpress Reward World ja pisteitä keräämällä voit lunastaa etuja, kuten muun muassa ilmaisia lentoja, paremman jalkatilan paikkoja lentokoneessa, lisämatkatavaroita sekä paljon muuta. Kun varaat lennot SunExpressiltä, voit myös nostaa omaa lippuluokkaasi esimerkiksi SunPremiumiksi, jolloin lentoon sisältyy parempi ruoka, enemmän juomia sekä viihdetarjontaa. Kanta-asiakasohjelmaan on myös mahdollista liittää koko perhe, jolloin kaikki keräävät pisteitä kollektiivisesti ja pääsevät hyötymään niistä. Perheasiakkaille on myös omia vaihtuvia tarjouksia sekä lisäpalveluita. Erikoisuutena yhtiö tarjoaa kanta-asiakkailleen ilmaisia lentoja – 10 maksetun lennon jälkeen asiakas voi lunastaa itselleen yhden ilmaisen. Varaa SunExpressin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset suunnittelemaan lomamatkaasi sekä nauttimaan kanta-asiakaseduista.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan SunExpressin lennoille?

SunExpressin lennot sisältävät aina yhden käsimatkatavaran per asiakas. Valitettavasti kahta laukkua ei voi ottaa mukaan matkustamoon lennon ajaksi, vaan kaikki lisälaukut kulkevat mukana ruumassa. Toisin kuin monet lentoyhtiöt tänä päivänä, SunExpress tarjoaa edelleen kaikille matkustajilleen yhden ilmaisen laukun ruumassa. Sen maksimipaino vaihtelee lipputyypin mukaan – kevyin sallittu paino on SunEco-lipussa ja kaikista eniten matkatavaroita voi ottaa SunPremium-lipun ostanut asiakas. Tästä välistä löytyy vielä SunClassic-luokka. Jos on kuitenkin tarvetta vielä useammalle laukulle, voi pientä lisämaksua vastaan ottaa mukaan vielä lisälaukun. Niiden hinta vaihtelee lennon pituuden sekä matkatavaran koon mukaan. SunExpressin lentojen varaus sekä lisämatkatavaran ostaminen sujuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta. Matkalaukkujen määrä kannattaa päättää hyvissä ajoin ennen matkaa – silloin välttyy ikäviltä lisäkustannuksilta lentokentän lähtöselvityksessä.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan SunExpressin lennoille?

SunExpressin lennot voi toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Eläimen tyypistä sekä koosta riippuen se matkustaa mukana joko ruumassa tai matkustamossa. Pienet koirat sekä kissat saavat kulkea matkustamossa, mutta isommat karvakaverit pitää valitettavasti kuljettaa ruumassa. Varaus on myös tehtävä vähintään kolme vuorokautta ennen matkan alkua. Kannattaa lisäksi selvittää, onko oman koirarodun kuljetus mahdollista. SunExpressin lennot eivät valitettavasti hyväksy joitain koirarotuja ollenkaan kuljetettavaksi. Eläimen kuljetus on saman hintaista riippumatta sen rodusta – hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan. Eläimille on myös erinäisiä vaatimuksia, joista lemmikin kanssa matkustavan kannattaa olla perillä ennen lentomatkalle lähtöä. Nämä liittyvät muun muassa eläimen ikään, eri maiden maahantulosäädöksiin sekä lemmikin terveyteen. Lemmikeille kannattaa hankkia ajoissa ennen lentoa kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat sekä rokotteet. Tällöin välttyy ikäviltä yllätyksiltä kohdemaahan saapuessa.

Onko lentoyhtiöllä SunExpress lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, SunExpress ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata SunExpress lennon, niin voit valita Kööpenhamina kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Norwegian Air International lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta SunExpress operoi?

Antalya, Berliini Berliin Brandenburg ja İzmir Adnan Menderes Arpt ovat suosituimmat lentokentät, joissa SunExpress operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön SunExpress strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan SunExpress lennon tilan?

Tarkista SunExpress lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai SunExpress lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme SunExpress lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita SunExpress lentoyhtiölle numeroon 0931579405 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa sunexpress.com.tr.

Mikä on halvin kotimainen SunExpress lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä İzmir Adnan Menderes Arpt kentälle Antalya 0 välilaskulla hintaan 41 € on halvin SunExpress kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan SunExpress lennon, niin kentältä kentältä İzmir Adnan Menderes Arpt kentälle Antalya lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 24 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen SunExpress lento?

Lento kentältä kentältä Duesseldorf Intl kentälle Antalya on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön SunExpress valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 90 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen SunExpress lento on:
- kentältä Antalya kentälle Duesseldorf Intl
- 28 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön SunExpress hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä SunExpress edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x20 cm.


SunExpress lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi SunExpress lennon tila
Wed 2/28

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut SunExpress lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön SunExpress lennot
1 aikuinen
Sun 3/3
Sun 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.