Varaa lentoja SunExpress lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tietoa kohteesta SunExpress

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön SunExpress suosituista reiteistä

Halvin reitti

22 €

Suosituin reitti

ASR lento kohteeseen AYT

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

9t 50m
Halvin SunExpress lentämä reitti on Antalya - Adana hintaan 22 €
Lento kohteesta Kayseri kohteeseen Antalya on tällä hetkellä suosituin SunExpress reitti
Nopein SunExpress lentoreitti on Antalya (AYT) - Kayseri (ASR) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin SunExpress lentämä reitti on İzmir (ADB) - Adana (ADA) ja se kestää 9t 50m

Tietoja lentoyhtiöllä SunExpress lentämisestä

SunExpressillä on oma itsenäinen kanta-asiakasohjelmansa. Tämä tarkoittaa sitä, että etuja ja pisteitä voi kerätä ainoastaan SunExpressin lennoilta. Yhtiön kanta-asiakasohjelman nimi on SunExpress Reward World ja pisteitä keräämällä voit lunastaa etuja, kuten muun muassa ilmaisia lentoja, paremman jalkatilan paikkoja lentokoneessa, lisämatkatavaroita sekä paljon muuta. Kun varaat lennot SunExpressiltä, voit myös nostaa omaa lippuluokkaasi esimerkiksi SunPremiumiksi, jolloin lentoon sisältyy parempi ruoka, enemmän juomia sekä viihdetarjontaa. Kanta-asiakasohjelmaan on myös mahdollista liittää koko perhe, jolloin kaikki keräävät pisteitä kollektiivisesti ja pääsevät hyötymään niistä. Perheasiakkaille on myös omia vaihtuvia tarjouksia sekä lisäpalveluita. Erikoisuutena yhtiö tarjoaa kanta-asiakkailleen ilmaisia lentoja – 10 maksetun lennon jälkeen asiakas voi lunastaa itselleen yhden ilmaisen. Varaa SunExpressin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset suunnittelemaan lomamatkaasi sekä nauttimaan kanta-asiakaseduista.

SunExpressin lennot sisältävät aina yhden käsimatkatavaran per asiakas. Valitettavasti kahta laukkua ei voi ottaa mukaan matkustamoon lennon ajaksi, vaan kaikki lisälaukut kulkevat mukana ruumassa. Toisin kuin monet lentoyhtiöt tänä päivänä, SunExpress tarjoaa edelleen kaikille matkustajilleen yhden ilmaisen laukun ruumassa. Sen maksimipaino vaihtelee lipputyypin mukaan – kevyin sallittu paino on SunEco-lipussa ja kaikista eniten matkatavaroita voi ottaa SunPremium-lipun ostanut asiakas. Tästä välistä löytyy vielä SunClassic-luokka. Jos on kuitenkin tarvetta vielä useammalle laukulle, voi pientä lisämaksua vastaan ottaa mukaan vielä lisälaukun. Niiden hinta vaihtelee lennon pituuden sekä matkatavaran koon mukaan. SunExpressin lentojen varaus sekä lisämatkatavaran ostaminen sujuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta. Matkalaukkujen määrä kannattaa päättää hyvissä ajoin ennen matkaa – silloin välttyy ikäviltä lisäkustannuksilta lentokentän lähtöselvityksessä.

SunExpressin lennot voi toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Eläimen tyypistä sekä koosta riippuen se matkustaa mukana joko ruumassa tai matkustamossa. Pienet koirat sekä kissat saavat kulkea matkustamossa, mutta isommat karvakaverit pitää valitettavasti kuljettaa ruumassa. Varaus on myös tehtävä vähintään kolme vuorokautta ennen matkan alkua. Kannattaa lisäksi selvittää, onko oman koirarodun kuljetus mahdollista. SunExpressin lennot eivät valitettavasti hyväksy joitain koirarotuja ollenkaan kuljetettavaksi. Eläimen kuljetus on saman hintaista riippumatta sen rodusta – hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan. Eläimille on myös erinäisiä vaatimuksia, joista lemmikin kanssa matkustavan kannattaa olla perillä ennen lentomatkalle lähtöä. Nämä liittyvät muun muassa eläimen ikään, eri maiden maahantulosäädöksiin sekä lemmikin terveyteen. Lemmikeille kannattaa hankkia ajoissa ennen lentoa kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat sekä rokotteet. Tällöin välttyy ikäviltä yllätyksiltä kohdemaahan saapuessa.

Ei, SunExpress ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata SunExpress lennon, niin voit valita Berliini Berliin Brandenburg kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ryanair lentoa.

Kölnin–Bonnin lentoasema, Antalya ja Hannoverin lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa SunExpress operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön SunExpress strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista SunExpress lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai SunExpress lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme SunExpress lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita SunExpress lentoyhtiölle numeroon 0931579405 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa sunexpress.com.tr.

Tällä hetkellä lennot kentältä Antalya lento kohteeseen Adana 0 välilaskulla hintaan 49 € on halvin SunExpress kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan SunExpress lennon, niin kentältä Antalya lento kohteeseen Adana lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 22 € on halvin vaihtoehto.


SunExpress lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi SunExpress lennon tila
pe 1/27