Halvat lennot Dalaman

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Dalaman (DLM)
to 29.10.
to 5.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dalaman lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dalaman lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Dalamaniin?

Dalamanin välimerellinen ilmasto ja rannikkoa reunustavat turkoosina hohtavat hiekkarannat houkuttelevat kylään kesäkaudella. Turkin Rivieraan ja Muğlan maakuntaan kuuluva Dalamanin rannikko Välimeren rannalla on monen matkailijan ehdoton suosikkikohde. Sen varrelta löytyy useita, miellyttäviä lomapaikkoja – ja vaaleaa hiekkarantaa sekä kaunista luontoa silmänkantamattomiin. Dalamanin pienestä kylästä, joka sijaitsee vajaan 7 km päässä rannikolta, löytyy kahviloita, putiikkeja ja ravintoloita, joissa voi pysähtyä nauttimaan paikallisista herkuista.

Pääsesonki rannikolla sijoittuu touko-lokakuun välille, jolloin alue on vilkkaimmillaan. Dalamanin sää toukokuusta eteenpäin on aurinkoinen ja lämpötilat alkavat kohota 20 °C paremmalle puolelle. Jos matkustat kohteeseen auringon ja lämpimän sään perässä, kannattaa matka sijoittaa kesäajalle. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Dalamaniin? Halvat lennot Dalamaniin on hyvä ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa, sillä lennot suosittuun lomakohteeseen saattavat mennä nopeasti. Halvat lennot Dalamaniin voit bongata myös maalis-huhtikuulle tai vasta marraskuulle. Halvat lennot Dalamaniin ovat kuitenkin vaikeammin saatavissa talviaikaan, sillä talven ajaksi alue hiljenee ja lentoja on vähemmän. Halvimmat lennot ja hotellit voit löytää juuri talvea vasten tai pääsesongin alku- ja loppupuolelta, jolloin hinnat kohteessa eivät ole vielä huokeimmillaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dalaman?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Dalaman paikasta Treorchy ovat löytäneet lentoja 74 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Dalaman. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Dalaman alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dalaman?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 269 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi joulukuu ajanjaksolle. joulukuu aikana lennot kaupunkiin Dalaman ovat vielä keskimäärin 283 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dalaman?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi, kun varaat 29 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Dalaman hintaan, joka on noin 348 €, kun etsit 29 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Dalaman kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 214 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dalaman?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Dalaman on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 366 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 378 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dalaman?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dalaman ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dalaman iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 311 €. Lennot kaupunkiin Dalaman ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 375 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Dalaman lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dalaman on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dalaman harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Milas–Bodrum lentokenttä (114 km kaupungin Dalaman keskustasta) tai Denizli Cardak lentokenttä (138 km kaupungin Dalaman keskustasta).

Voiko kaupunkiin Dalaman lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dalaman keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Denizli Cardak lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 153 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dalaman

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dalaman
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
19. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
DLM
Dalaman
28. huhtikuuta
DLM
Dalaman
25t 00m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
1. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
DLM
Dalaman
5. helmikuuta
DLM
Dalaman
20t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
DLM
Dalaman
28. huhtikuuta
DLM
Dalaman
15t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
3 välilaskua
DLM
Dalaman
28. huhtikuuta
DLM
Dalaman
8t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
1. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
DLM
Dalaman
5. helmikuuta
DLM
Dalaman
27t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
DLM
Dalaman
28. huhtikuuta
DLM
Dalaman
15t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dalamaniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dalaman

Suomesta ei lennetä tällä hetkellä suoria lentoja kohteeseen, mutta lentoliput Dalamaniin voit varata esimerkiksi Turkish Airlinesilta. Turkkilainen lentoyhtiö lentää Helsinki-Vantaalta Dalamanin Havalimanı -lentokentälle yhdellä välilaskulla ympäri vuoden. Lentoaika perille yhdellä välilaskulla Istanbulissa on parhaimmillaan vajaa seitsemän tuntia. Dalamanin lennot voit myös bongata eurooppalaisilta lentoyhtiöltä kuten British Airwaysilta ja SAS:lta. British Aiwaysin lennot Dalamaniin starttaavat esimerkiksi Lontoon Gatwick-kentältä ja SAS:n lennot Kööpenhaminasta. Dalamanin lentokentän kautta matkustetaan Euroopan pääkentille, Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään sekä Dalamanin suosittuihin lomakohteisiin kuten Marmarikseen, Dalyaniin ja Fethiyeen. Sinne liikennöidään lisäksi paljon pakettimatkoja tarjoavien matkailuyritysten lomalentoja eri maista Euroopasta.


Miten pääsen lentokentältä Dalamanin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dalaman lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lentokentältä Dalamaniin pääset parhaiten taksilla, sillä lentokentän ja keskustan välillä ei toistaiseksi kulje julkista liikennettä. Helpointa on hypätä taksiin kyytiin, joka vie nopeasti Dalaman Havalimanı -lentokentältä kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan. Taksi kentältä Dalamaniin maksaa normaalisti noin 40–60 TRY (noin 7–10 EUR). Hinnasta kannattaa sopia kuitenkin kuljettajan kanssa aina etukäteen. Keskustaan voit matkustaa myös yksityisellä minibussilla, joka ottaa kyytiin useamman matkustajan ja pysähtyy eri kohteissa Dalamanissa. Taksin tai minibussin voit tilata ennen saapumistasi esimerkiksi TaxiTender-sivuston kautta. Dalamaniin pääset lisäksi alueen muihin kohteisiin vievillä Havas-yrityksen linja-autoilla, joiden kyydistä voit hypätä pois Dalamanin keskustassa. Jos taas olet ostanut pakettimatkan, matkapaketteja tarjoavat yritykset kuljettavat lentomatkustajat eteenpäin Dalamanin kohteisiin yleensä yksityisillä busseilla.


Suositut lentoreitit Dalaman

Etsityimmät lennot Dalaman sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Dalaman lennot
Lyhyin lentoaika
19t 05m
Halvin hinta
265 €

Liikkuminen Dalamanissa?

Dalamanin pienessä, perinteisessä maalaiskylässä taitat etäisyydet helpoiten jalan tai hyppäämällä taksiin. Kylässä voit kävellä ravintoloista kahviloihin ja maistella tyypillisiä turkkilaisia herkkuja sekä kierrellä pikkuputiikeissa. Alueen muihin ranta- ja lomakohteisiin matkustat Dalamanin bussiasemalta, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Sinne voit kulkea joko taksilla tai paikallisbussilla. Ajankohtaiset tiedot reiteistä, aikatauluista ja hinnoista saat parhaiten kysymällä niistä bussiasemilta paikan päällä. Dalamanin muihin kohteisiin liikennöivät kylän kautta myös Havas-yrityksen linja-autot, joilla matkustat kätevästi lähikaupunkeihin. Dalamanista löytyy lisäksi useita yksityisiä kuljetusyrityksiä, joiden kyydissä pääset liikkumaan alueella. Varteenotettava vaihtoehto kulkuneuvoksi alueella on auto, jonka voit vuokrata heti lentokentältä. Vuokra-autolla voit huristella Dalamanin kylässä ja kiertää helposti koko rannikon.


Tarvitaanko Dalamanissa passi tai viisumi?

Turkin Dalamanissa tarvitset Suomen kansalaisena passin, mutta et välttämättä viisumia, jos matkasi pituus ei ylitä 90 vuorokautta. Matkustusasiakirjaksi Turkkiin käy voimassa oleva passi, jonka on oltava voimassa vähintään puoli vuotta vielä matkan jälkeen. Varmistathan, että passisi on hyvässä kunnossa, sillä rikkinäisellä passilla maahanpääsysi voidaan evätä. Otathan myös huomioon, että oleskelusi Turkissa ei saa ylittää yli 90 päivää 180 päivän aikana. Jos aiot viipyä maassa yli 90 vuorokautta, haethan viisumia hyvissä ajoin ennen matkaasi Turkin suurlähetystöstä Suomessa.


Lentolippu varattuna kohteeseen Dalaman? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Dalamaniin matkustavalle

Kiinnostavatko Dalamanin nähtävyydet?

Dalamanin maalaiskylä on lähinnä läpikulku- ja pysähdyspaikka, josta siirrytään alueen muihin lomakohteisiin. Kylä on nopeasti nähty, mutta Dalamanin ympäristössä nähtävää kyllä riittää. Dalamania ei turhaan kutsuta turkoosiksi rannikoksi, sillä sen Välimerellä sijaitsevat rannat, vihertävinä kumpuavat maisemat ja luontokohteet ovat toinen toistaan upeampia.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dalamanissa?

Turkissa ja Dalamanin alueella voit halutessasi jättää tippiä 5–10 %, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dalamanissa?

Turkin liirojen (TRY) vaihtaminen on useimmiten edullisempaa vasta paikan päällä. Saat kuitenkin valuuttaa vaihdettua halutessasi myös Suomessa. (Hinnat tarkistettu 24/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka