Halvat lennot Dalaman

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Dalaman

Yhteenveto Dalaman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

122 €

Halvin meno-paluulennon hinta

250 €

Nopein lentoaika

7t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 122 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalaman).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 250 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalaman).
Nopein lento kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi kestää 7t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalaman).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dalaman mukaan lukien Scandinavian Airlines, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Dalaman lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dalaman lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dalaman

HALVIN REITTI Helsinki - Dalaman

Helsinki (HEL) - Dalaman (DLM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dalaman kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dalaman, jolloin hinta on keskimääräinen 389 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALAMANtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Dalaman lennot maksavat keskimäärin vain 301 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALAMAN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu16% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Dalaman lentojen keskimääräinen hinta on 453 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALAMAN KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu669% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dalaman kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dalaman?

Dalamanin välimerellinen ilmasto ja rannikkoa reunustavat turkoosina hohtavat hiekkarannat houkuttelevat kylään kesäkaudella. Turkin Rivieraan ja Muğlan maakuntaan kuuluva Dalamanin rannikko Välimeren rannalla on monen matkailijan ehdoton suosikkikohde. Sen varrelta löytyy useita, miellyttäviä lomapaikkoja – ja vaaleaa hiekkarantaa sekä kaunista luontoa silmänkantamattomiin. Dalamanin pienestä kylästä, joka sijaitsee vajaan 7 km päässä rannikolta, löytyy kahviloita, putiikkeja ja ravintoloita, joissa voi pysähtyä nauttimaan paikallisista herkuista.

Pääsesonki rannikolla sijoittuu touko-lokakuun välille, jolloin alue on vilkkaimmillaan. Dalamanin sää toukokuusta eteenpäin on aurinkoinen ja lämpötilat alkavat kohota 20 °C paremmalle puolelle. Jos matkustat kohteeseen auringon ja lämpimän sään perässä, kannattaa matka sijoittaa kesäajalle. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Dalamaniin? Halvat lennot Dalamaniin on hyvä ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa, sillä lennot suosittuun lomakohteeseen saattavat mennä nopeasti. Halvat lennot Dalamaniin voit bongata myös maalis-huhtikuulle tai vasta marraskuulle. Halvat lennot Dalamaniin ovat kuitenkin vaikeammin saatavissa talviaikaan, sillä talven ajaksi alue hiljenee ja lentoja on vähemmän. Halvimmat lennot ja hotellit voit löytää juuri talvea vasten tai pääsesongin alku- ja loppupuolelta, jolloin hinnat kohteessa eivät ole vielä huokeimmillaan.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Dalaman paikasta Rooma ovat löytäneet lentoja 71 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Dalaman. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Dalaman alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman. Lennot maksavat noin 301 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Dalaman tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen joulukuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 316 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi, kun varaat 29 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Dalaman hintaan, joka on noin 389 €, kun etsit 29 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Dalaman jopa niin halpaan hintaan kuin 250 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dalaman tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 382 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 507 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Dalaman.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dalaman on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dalaman harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Milas–Bodrum lentokenttä (114 km kaupungin Dalaman keskustasta) tai Denizli Cardak lentokenttä (138 km kaupungin Dalaman keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dalaman keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Denizli Cardak lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 435 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Dalaman

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dalaman
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
DLM21:50Dalaman
25. kesäkuuta
DLM03:55Dalaman
6t 45m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
DLM21:50Dalaman
25. kesäkuuta
DLM02:15Dalaman
8t 25m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
2 välilaskua
DLM19:00Dalaman
24. kesäkuuta
DLM18:10Dalaman
16t 30m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
DLM19:00Dalaman
24. kesäkuuta
DLM18:10Dalaman
16t 30m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
2 välilaskua
DLM19:00Dalaman
24. kesäkuuta
DLM04:45Dalaman
15t 00m
3 välilaskua
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
DLM19:00Dalaman
24. kesäkuuta
DLM03:55Dalaman
15t 50m
3 välilaskua
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dalaman

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dalaman, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Pegasus Airlines
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
3 välilaskua
DLM11:30Dalaman
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
3 välilaskua
DLM23:10Dalaman
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 40m
2 välilaskua
DLM23:10Dalaman

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dalaman?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dalaman

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dalaman?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Dalaman. Pegasus Airlines on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dalaman

Kohteeseen Dalaman on 33 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Istanbul kohteeseen Dalaman, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Dalaman.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Dalaman maksoi 399 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 120 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,2/10.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Dalaman

Pegasus Airlines lentää kohteeseen yleensä Dalaman 19 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Dalaman kohteesta Istanbul Sabiha Gokcen. Pegasus Airlines (arviopisteet: 7,1, 78 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Dalaman. Paras momondosta löydetty Pegasus Airlines lipun hinta kohteeseen Dalaman oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (290 € meno-paluu).


Dalaman ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dalaman lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentokentältä Dalamaniin pääset parhaiten taksilla, sillä lentokentän ja keskustan välillä ei toistaiseksi kulje julkista liikennettä. Helpointa on hypätä taksiin kyytiin, joka vie nopeasti Dalaman Havalimanı -lentokentältä kuuden kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan. Taksi kentältä Dalamaniin maksaa normaalisti noin 40–60 TRY (noin 7–10 EUR). Hinnasta kannattaa sopia kuitenkin kuljettajan kanssa aina etukäteen. Keskustaan voit matkustaa myös yksityisellä minibussilla, joka ottaa kyytiin useamman matkustajan ja pysähtyy eri kohteissa Dalamanissa. Taksin tai minibussin voit tilata ennen saapumistasi esimerkiksi TaxiTender-sivuston kautta. Dalamaniin pääset lisäksi alueen muihin kohteisiin vievillä Havas-yrityksen linja-autoilla, joiden kyydistä voit hypätä pois Dalamanin keskustassa. Jos taas olet ostanut pakettimatkan, matkapaketteja tarjoavat yritykset kuljettavat lentomatkustajat eteenpäin Dalamanin kohteisiin yleensä yksityisillä busseilla.


Dalaman: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dalaman
Helsinki - Dalaman reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 05m
Halvin hinta250 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dalaman

Dalamanin pienessä, perinteisessä maalaiskylässä taitat etäisyydet helpoiten jalan tai hyppäämällä taksiin. Kylässä voit kävellä ravintoloista kahviloihin ja maistella tyypillisiä turkkilaisia herkkuja sekä kierrellä pikkuputiikeissa. Alueen muihin ranta- ja lomakohteisiin matkustat Dalamanin bussiasemalta, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Sinne voit kulkea joko taksilla tai paikallisbussilla. Ajankohtaiset tiedot reiteistä, aikatauluista ja hinnoista saat parhaiten kysymällä niistä bussiasemilta paikan päällä. Dalamanin muihin kohteisiin liikennöivät kylän kautta myös Havas-yrityksen linja-autot, joilla matkustat kätevästi lähikaupunkeihin. Dalamanista löytyy lisäksi useita yksityisiä kuljetusyrityksiä, joiden kyydissä pääset liikkumaan alueella. Varteenotettava vaihtoehto kulkuneuvoksi alueella on auto, jonka voit vuokrata heti lentokentältä. Vuokra-autolla voit huristella Dalamanin kylässä ja kiertää helposti koko rannikon.


Kohteen Dalaman viisumivaatimukset

Turkin Dalamanissa tarvitset Suomen kansalaisena passin, mutta et välttämättä viisumia, jos matkasi pituus ei ylitä 90 vuorokautta. Matkustusasiakirjaksi Turkkiin käy voimassa oleva passi, jonka on oltava voimassa vähintään puoli vuotta vielä matkan jälkeen. Varmistathan, että passisi on hyvässä kunnossa, sillä rikkinäisellä passilla maahanpääsysi voidaan evätä. Otathan myös huomioon, että oleskelusi Turkissa ei saa ylittää yli 90 päivää 180 päivän aikana. Jos aiot viipyä maassa yli 90 vuorokautta, haethan viisumia hyvissä ajoin ennen matkaasi Turkin suurlähetystöstä Suomessa.


Aloita matkan suunnittelu - Dalaman


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dalaman

Dalamanin maalaiskylä on lähinnä läpikulku- ja pysähdyspaikka, josta siirrytään alueen muihin lomakohteisiin. Kylä on nopeasti nähty, mutta Dalamanin ympäristössä nähtävää kyllä riittää. Dalamania ei turhaan kutsuta turkoosiksi rannikoksi, sillä sen Välimerellä sijaitsevat rannat, vihertävinä kumpuavat maisemat ja luontokohteet ovat toinen toistaan upeampia.

Turkissa ja Dalamanin alueella voit halutessasi jättää tippiä 5–10 %, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Turkin liirojen (TRY) vaihtaminen on useimmiten edullisempaa vasta paikan päällä. Saat kuitenkin valuuttaa vaihdettua halutessasi myös Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Dalaman on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Dalaman.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dalaman, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dalaman.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dalaman niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Dalaman lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.