Etsi halpoja lentoja Dalaman alk. 455 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dalaman

Yhteenveto Dalaman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

455 €

Nopein lentoaika

9t 40m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 455 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalaman).
Nopein lento kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi kestää 9t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalaman).

Dalaman lentotiedot ja trendit

Tutustu Dalaman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dalaman?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman. Lennot maksavat noin 283 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Dalaman marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 384 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dalaman?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dalaman tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 288 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 456 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Dalaman.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dalaman?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Dalaman on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Dalaman voi maksaa jopa niin vähän kuin 201 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 432 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dalaman?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Dalaman kestää yleensä 13t 10m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Dalaman kentälle (Dalaman suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Dalaman, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dalaman?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Dalaman kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Dalaman hintaan, joka on noin 422 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Dalaman jopa niin halpaan hintaan kuin 393 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dalaman lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dalaman lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dalaman

HALVIN REITTI Helsinki - Dalaman

Helsinki (HEL) - Bodrum (BJV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dalaman kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milas–Bodrum, jolloin hinta on keskimääräinen 409 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALAMANmarraskuu33% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dalaman lennot maksavat keskimäärin vain 283 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALAMAN KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu24% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Dalaman lentojen keskimääräinen hinta on 525 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALAMAN KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu758% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dalaman kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dalaman

Dalamanin välimerellinen ilmasto ja rannikkoa reunustavat turkoosina hohtavat hiekkarannat houkuttelevat kylään kesäkaudella. Turkin Rivieraan ja Muğlan maakuntaan kuuluva Dalamanin rannikko Välimeren rannalla on monen matkailijan ehdoton suosikkikohde. Sen varrelta löytyy useita, miellyttäviä lomapaikkoja – ja vaaleaa hiekkarantaa sekä kaunista luontoa silmänkantamattomiin. Dalamanin pienestä kylästä, joka sijaitsee vajaan 7 km päässä rannikolta, löytyy kahviloita, putiikkeja ja ravintoloita, joissa voi pysähtyä nauttimaan paikallisista herkuista.

Pääsesonki rannikolla sijoittuu touko-lokakuun välille, jolloin alue on vilkkaimmillaan. Dalamanin sää toukokuusta eteenpäin on aurinkoinen ja lämpötilat alkavat kohota 20 °C paremmalle puolelle. Jos matkustat kohteeseen auringon ja lämpimän sään perässä, kannattaa matka sijoittaa kesäajalle. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Dalamaniin? Halvat lennot Dalamaniin on hyvä ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa, sillä lennot suosittuun lomakohteeseen saattavat mennä nopeasti. Halvat lennot Dalamaniin voit bongata myös maalis-huhtikuulle tai vasta marraskuulle. Halvat lennot Dalamaniin ovat kuitenkin vaikeammin saatavissa talviaikaan, sillä talven ajaksi alue hiljenee ja lentoja on vähemmän. Halvimmat lennot ja hotellit voit löytää juuri talvea vasten tai pääsesongin alku- ja loppupuolelta, jolloin hinnat kohteessa eivät ole vielä huokeimmillaan.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dalaman on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dalaman harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Milas–Bodrum lentokenttä (114 km Dalaman keskustasta) tai Denizli Cardak lentokenttä (138 km Dalaman keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dalaman keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Milas–Bodrum lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 55 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dalaman

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dalaman
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
DLM15:55Dalaman
7. heinäkuuta
DLM00:45Dalaman
27t 35m
2 välilaskua
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
DLM17:30Dalaman
7. heinäkuuta
DLM00:45Dalaman
27t 35m
2 välilaskua
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 10m
3 välilaskua
DLM23:35Dalaman
7. heinäkuuta
DLM00:45Dalaman
27t 35m
2 välilaskua
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
DLM20:05Dalaman
7. heinäkuuta
DLM00:45Dalaman
11t 10m
1 välilasku
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
DLM15:55Dalaman
6. heinäkuuta
DLM23:35Dalaman
15t 45m
2 välilaskua
HEL15:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:40Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
DLM18:20Dalaman
6. heinäkuuta
DLM23:35Dalaman
18t 45m
2 välilaskua
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dalaman

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dalaman, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
DLMDalaman

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dalaman?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dalaman

Kohteeseen Dalaman on 18 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Istanbul kohteeseen Dalaman, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Dalaman.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Dalaman maksoi 363 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 266 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.

Pegasus Airlines lentää kohteeseen yleensä Dalaman 19 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Dalaman kohteesta Istanbul Sabiha Gokcen. Pegasus Airlines (arviopisteet: 7,1, 132 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Dalaman. Paras momondosta löydetty Pegasus Airlines lipun hinta kohteeseen Dalaman oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (209 € meno-paluu).


Dalaman: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dalaman
Helsinki - Dalaman reitin lennot
Nopein lentoaika13t 10m
Halvin hinta356 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dalaman

Dalamanin pienessä, perinteisessä maalaiskylässä taitat etäisyydet helpoiten jalan tai hyppäämällä taksiin. Kylässä voit kävellä ravintoloista kahviloihin ja maistella tyypillisiä turkkilaisia herkkuja sekä kierrellä pikkuputiikeissa. Alueen muihin ranta- ja lomakohteisiin matkustat Dalamanin bussiasemalta, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Sinne voit kulkea joko taksilla tai paikallisbussilla. Ajankohtaiset tiedot reiteistä, aikatauluista ja hinnoista saat parhaiten kysymällä niistä bussiasemilta paikan päällä. Dalamanin muihin kohteisiin liikennöivät kylän kautta myös Havas-yrityksen linja-autot, joilla matkustat kätevästi lähikaupunkeihin. Dalamanista löytyy lisäksi useita yksityisiä kuljetusyrityksiä, joiden kyydissä pääset liikkumaan alueella. Varteenotettava vaihtoehto kulkuneuvoksi alueella on auto, jonka voit vuokrata heti lentokentältä. Vuokra-autolla voit huristella Dalamanin kylässä ja kiertää helposti koko rannikon.


Kohteen Dalaman viisumivaatimukset

Turkin Dalamanissa tarvitset Suomen kansalaisena passin, mutta et välttämättä viisumia, jos matkasi pituus ei ylitä 90 vuorokautta. Matkustusasiakirjaksi Turkkiin käy voimassa oleva passi, jonka on oltava voimassa vähintään puoli vuotta vielä matkan jälkeen. Varmistathan, että passisi on hyvässä kunnossa, sillä rikkinäisellä passilla maahanpääsysi voidaan evätä. Otathan myös huomioon, että oleskelusi Turkissa ei saa ylittää yli 90 päivää 180 päivän aikana. Jos aiot viipyä maassa yli 90 vuorokautta, haethan viisumia hyvissä ajoin ennen matkaasi Turkin suurlähetystöstä Suomessa.


Aloita matkan suunnittelu - Dalaman


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dalaman

Dalamanin maalaiskylä on lähinnä läpikulku- ja pysähdyspaikka, josta siirrytään alueen muihin lomakohteisiin. Kylä on nopeasti nähty, mutta Dalamanin ympäristössä nähtävää kyllä riittää. Dalamania ei turhaan kutsuta turkoosiksi rannikoksi, sillä sen Välimerellä sijaitsevat rannat, vihertävinä kumpuavat maisemat ja luontokohteet ovat toinen toistaan upeampia.

Turkissa ja Dalamanin alueella voit halutessasi jättää tippiä 5–10 %, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Dalaman on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Dalaman.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dalaman, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.