Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Croatia Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
on. 26/6
on. 3/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Croatia Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Croatia Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

26 €

Suosituin reitti

DBV - FCO

Lyhin lento

0t 30m

Pisin lento

1t 05m
Halvin Croatia Airlines lentämä reitti on Dubrovnikin lentoasema - Rooma Leonardo da Vinci hintaan 26 €
Lento kohteesta Dubrovnikin lentoasema kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci on tällä hetkellä suosituin Croatia Airlines reitti
Nopein Croatia Airlines lentoreitti on Zadar (ZAD) - Pula (PUY) ja sen kesto on 0t 30m
Pisin Croatia Airlines lentämä reitti on Dubrovnik (DBV) - Zagreb (ZAG) ja sen kesto on 1t 05m

Tietoja lentoyhtiöllä Croatia Airlines lentämisestä

Mikä on Croatia Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Croatia Airlines kuuluu Star Allianceen, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöalliansseista. Näin ollen sen kanta-asiakasohjelmaan voi kerätä pisteitä kaikilta allianssiin kuuluvilta lentoyhtiöiltä. Croatia Airlinesin kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & More. Jäsenyys on täysin ilmainen ja eri tasoja on yhteensä neljä – Miles & More, Frequent Traveller, Senator sekä HON Circle. Ylimmillä tasoilla on erilaisia etuja, kuten muun muassa mahdollisuus ottaa lisämatkatavaraa mukaan maksutta, ilmaisia lippuluokan parannuksia, jonon ohitus turvatarkastuksessa tietyillä lentokentillä, pääsy loungeen sekä paljon muuta. Croatia Airlinesin lentoja ostamalla voi kerätä itselleen pisteitä, joiden avulla voi nousta ylemmille tasoille. Varaa Croatia Airlinesin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan Croatia Airlinesin lennoille?

Croatia Airlinesin lennot sisältävät aina vähintäänkin yhden käsimatkatavaran kaikille asiakkaille. Lippuluokka määrittelee paljonko matkatavaraa saa yhteensä ottaa mukaan lennolle. Economy-luokan matkustajat joutuvat maksamaan lisämaksua ruumaan menevästä laukusta – Business-luokan matkustajille se taas kuuluu lipun hintaan. Kaikissa lippuluokissa voi kuitenkin ostaa lisälaukkuja lennolle. Erikoisemmat matkatavarat, kuten esimerkiksi sukset, lumilaudat, polkupyörät, golflaukut sekä muut vastaavat, kulkevat myös kätevästi mukaan vapaa-ajan matkalla. Ne maksavat hieman tavallista laukkua enemmän ja niille pitää varata ruumapaikka erikseen lentoyhtiöltä. Tämä onnistuu kätevästi lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta lentolipun varauksen jälkeen. Miles & More -ohjelman ylempien tasojen asiakkaat saavat ottaa mukaan maksutta yhden lisälaukun ruumaan. Croatia Airlinesin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden ostot onnistuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan Croatia Airlinesin lennoille?

Croatia Airlinesin lennot on mahdollista toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Mukaan matkalle voi ottaa kerrallaan enintään kaksi eläintä. Koosta riippuen ne voivat matkustaa joko mukana matkustamossa tai ruumassa, mutta matkustamoon saa ottaa mukaan ainoastaan kissan tai koiran. Ruumassa eläin matkustaa myös mukavasti, sillä tila on lämmitetty koko lennon ajan. Matkan hinta vaihtelee riippuen lennon kestosta sekä siitä, kulkeeko lemmikki mukana ruumassa vai matkustamossa. Lentoyhtiöön kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin lentolipun varauksen jälkeen – näin varmistat omalle lemmikillesi paikan lennolla. Croatia Airlinesin lennot voi varata vaivatta momondon verkkosivujen kautta itselleen sekä lemmikilleen. Eläimellä pitää tietenkin olla mukana kaikki asianmukaiset matkustusasiakirjat, kuten esimerkiksi rokotustodistukset sekä passi.

Onko lentoyhtiöllä Croatia Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Croatia Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Croatia Airlines lennon, niin voit valita Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Croatia Airlines operoi?

Dubrovnikin lentoasema, Zagrebin lentoasema ja Split ovat suosituimmat lentokentät, joissa Croatia Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Croatia Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Croatia Airlines lennon tilan?

Tarkista Croatia Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Croatia Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Croatia Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Croatia Airlines lentoyhtiölle numeroon +385 1 66 76 555 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa croatiaairlines.com.

Mikä on halvin kotimainen Croatia Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Split kentälle Zagrebin lentoasema 0 välilaskulla hintaan 60 € on halvin Croatia Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Croatia Airlines lennon, niin kentältä kentältä Dubrovnikin lentoasema kentälle Zagrebin lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 35 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Croatia Airlines lento?

Lento kentältä kentältä Zagrebin lentoasema kentälle Mostar on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Croatia Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 118 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Croatia Airlines lento on:
- kentältä Dubrovnikin lentoasema kentälle Rooma Leonardo da Vinci
- 26 € per lippu
- 2 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Croatia Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Croatia Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


Croatia Airlines arvostelut

6,9
OKPerustuu 126 vahvistettuun arvosteluihin
7,5Henkilökunta
7,1Koneeseennousu
5,9Viihde
6,7Mukavuus
6,0Ateriat


Croatia Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Croatia Airlines lennon tila
fr. 6/21

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
on. 26/6
on. 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi