Varaa lentoja Croatia Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tietoa kohteesta Croatia Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Croatia Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

31 €

Suosituin reitti

DBV lento kohteeseen ZAG

Lyhin lento

0t 30m

Pisin lento

14t 30m
Halvin Croatia Airlines lentämä reitti on Dubrovnikin lentoasema - Zagrebin lentoasema hintaan 31 €
Lento kohteesta Dubrovnikin lentoasema kohteeseen Zagrebin lentoasema on tällä hetkellä suosituin Croatia Airlines reitti
Nopein Croatia Airlines lentoreitti on Zadar (ZAD) - Pula (PUY) ja sen kesto on 0t 30m
Pisin Croatia Airlines lentämä reitti on Dubrovnik (DBV) - Split (SPU) ja se kestää 14t 30m

Croatia Airlines arvostelut

7,3
HyväPerustuu 342 vahvistettuun arvosteluihin
6,7Ateriat
7,5Kokonaisarvosana
6,3Viihde
7,5Koneeseennousu
7,2Mukavuus
7,9Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Croatia Airlines lentämisestä

Croatia Airlines kuuluu Star Allianceen, joka on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöalliansseista. Näin ollen sen kanta-asiakasohjelmaan voi kerätä pisteitä kaikilta allianssiin kuuluvilta lentoyhtiöiltä. Croatia Airlinesin kanta-asiakasohjelman nimi on Miles & More. Jäsenyys on täysin ilmainen ja eri tasoja on yhteensä neljä – Miles & More, Frequent Traveller, Senator sekä HON Circle. Ylimmillä tasoilla on erilaisia etuja, kuten muun muassa mahdollisuus ottaa lisämatkatavaraa mukaan maksutta, ilmaisia lippuluokan parannuksia, jonon ohitus turvatarkastuksessa tietyillä lentokentillä, pääsy loungeen sekä paljon muuta. Croatia Airlinesin lentoja ostamalla voi kerätä itselleen pisteitä, joiden avulla voi nousta ylemmille tasoille. Varaa Croatia Airlinesin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

Croatia Airlinesin lennot sisältävät aina vähintäänkin yhden käsimatkatavaran kaikille asiakkaille. Lippuluokka määrittelee paljonko matkatavaraa saa yhteensä ottaa mukaan lennolle. Economy-luokan matkustajat joutuvat maksamaan lisämaksua ruumaan menevästä laukusta – Business-luokan matkustajille se taas kuuluu lipun hintaan. Kaikissa lippuluokissa voi kuitenkin ostaa lisälaukkuja lennolle. Erikoisemmat matkatavarat, kuten esimerkiksi sukset, lumilaudat, polkupyörät, golflaukut sekä muut vastaavat, kulkevat myös kätevästi mukaan vapaa-ajan matkalla. Ne maksavat hieman tavallista laukkua enemmän ja niille pitää varata ruumapaikka erikseen lentoyhtiöltä. Tämä onnistuu kätevästi lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta lentolipun varauksen jälkeen. Miles & More -ohjelman ylempien tasojen asiakkaat saavat ottaa mukaan maksutta yhden lisälaukun ruumaan. Croatia Airlinesin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden ostot onnistuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Croatia Airlinesin lennot on mahdollista toteuttaa myös oman rakkaan lemmikin kanssa. Mukaan matkalle voi ottaa kerrallaan enintään kaksi eläintä. Koosta riippuen ne voivat matkustaa joko mukana matkustamossa tai ruumassa, mutta matkustamoon saa ottaa mukaan ainoastaan kissan tai koiran. Ruumassa eläin matkustaa myös mukavasti, sillä tila on lämmitetty koko lennon ajan. Matkan hinta vaihtelee riippuen lennon kestosta sekä siitä, kulkeeko lemmikki mukana ruumassa vai matkustamossa. Lentoyhtiöön kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin lentolipun varauksen jälkeen – näin varmistat omalle lemmikillesi paikan lennolla. Croatia Airlinesin lennot voi varata vaivatta momondon verkkosivujen kautta itselleen sekä lemmikilleen. Eläimellä pitää tietenkin olla mukana kaikki asianmukaiset matkustusasiakirjat, kuten esimerkiksi rokotustodistukset sekä passi.

Ei, Croatia Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Croatia Airlines lennon, niin voit valita Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Split, Dubrovnikin lentoasema ja Zagrebin lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Croatia Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Croatia Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Croatia Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Croatia Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Croatia Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Croatia Airlines lentoyhtiölle numeroon +385 1 66 76 555 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa croatiaairlines.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Split lento kohteeseen Osijek 1 välilaskulla hintaan 73 € on halvin Croatia Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Croatia Airlines lennon, niin kentältä Dubrovnikin lentoasema lento kohteeseen Zagrebin lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 31 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Zagrebin lentoasema lento kohteeseen Sarajevon kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Croatia Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 105 € per lippu.


Suositut kohteet, joihin Croatia Airlines lentää

Etsi Croatia Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Croatia Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Croatia Airlines lennon tila
to 2/2