Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Vilna - Helsinki

Halvat lennot Vilna - Helsinki

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Vilna - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Vilna - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
airBaltic
airBaltic
16 maalisk.
12:40
VNO
Vilnan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
HEL
02:20
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
20 maalisk.
23:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
VNO
10:30
+1
Vilnan lentoasema
98 €
airBaltic
airBaltic
11 maalisk.
15:30
VNO
Vilnan lentoasema
2t 30m
1 välilasku
HEL
18:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
18 maalisk.
12:15
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
1 välilasku
VNO
15:05
Vilnan lentoasema
100 €
airBaltic
airBaltic
31 toukok.
08:45
VNO
Vilnan lentoasema
3t 20m
1 välilasku
HEL
12:05
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
07 kesäk.
23:25
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
VNO
11:30
+1
Vilnan lentoasema
102 €
airBaltic
airBaltic
11 maalisk.
15:30
VNO
Vilnan lentoasema
2t 30m
1 välilasku
HEL
18:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
18 maalisk.
12:15
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
1 välilasku
VNO
15:05
Vilnan lentoasema
100 €
airBaltic
airBaltic
24 tammik.
07:40
VNO
Vilnan lentoasema
3t 25m
1 välilasku
HEL
11:05
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
27 tammik.
15:55
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
1 välilasku
VNO
18:20
Vilnan lentoasema
106 €
airBaltic
airBaltic
19 helmik.
07:40
VNO
Vilnan lentoasema
3t 25m
1 välilasku
HEL
11:05
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
22 helmik.
07:25
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
1 välilasku
VNO
10:30
Vilnan lentoasema
108 €

Miten löytää halvimmat lennot Vilna Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Vilna - Helsinki on helmikuu ja kallein tammikuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
illalla
Vilna - Helsinki lennot ovat noin 25 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
airBaltic
airBaltic, SAS ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Vilna - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
Vilnan lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Vilnan lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Vilna - Helsinki lentohinnat
VNO
Vilnan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
44 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Vilna - Helsinki on noin 44 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Vilna–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Vilna Helsinki

Lyhyin lentoaika 1t 45m Lyhyin lentoaika Vilna Helsinki on 1t 45m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Vilna - Helsinki lennetään joka päivä.
Lentokentät Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Vilna?

Lennot Helsingistä Vilnaan ovat kätevä vaihtoehto, kun haluat tavoittaa Liettuan kulttuuria täynnä olevan pääkaupungin vaivattomasti ja nopeasti. Helsinki–Vilna-lennot löydät suorina muun muassa Finnairin tarjonnasta ja kestoltaan vähän yli tunnin lentoja on reititetty jokaiselle päivälle. Kun tavoitteenasi on hankkia mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Vilnaan, ota seurantaan useamman eri palvelutarjoajan valikoima verkossa, erityisesti esimerkiksi seuraavien lentoyhtiöiden lennot: Ukraine Intl Air, Norwegian Air International ja airBaltic. Välilaskuilla Pohjoismaiden kautta (Tukholma, Kööpenhamina, Oslo) sinut perille Vilnaan vie muun muassa SAS. Lentotarjontaa mielenkiintoiseen Vilnan lähikohteeseen löytyy siis mukavasti, varsinkin kun tutkit tarjontaa tarpeeksi ajoissa, vähintään noin muutamaa kuukautta ennen lähtöäsi.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Kun haet edullisinta kuljetusvaihtoehtoa Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Tavoitat Helsinki-Vantaan lentoaseman kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka molemmat lähtevät Helsingin keskustasta. Matka keskustasta lentokentälle on noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaan vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä suuremmilta ruuhkilta, hyödynnä Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle asti sinut vievät kirjaimilla I sekä P merkityt junat. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 tuo sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset astumaan bussin numero 615 kyytiin. Seutulipun hinta bussista ostettuna on 5,50 EUR. Näet tarkat reitit ja aikataulut esimerkiksi netistä. Hyvänä lentokenttäkuljetusten vaihtoehtona toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukion pysäkiltä. Aikuisten lippu yhteen suuntaan verkosta ostettuna maksaa 6,80 EUR. Pääset kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentälle pääkaupunkiseudun alueelta myös erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksen suoraan palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään yleensä lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat usein jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajastasi. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan veloitus kentälle on alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Vilnassa?

Toks-minibussit kuljettavat matkustajia välillä Vilnan linja-autoasema–Vilnan lentokenttä. Yhden lipun hinta on 2 EUR. Bussipysäkki sijaitsee lentokentän terminaalin vieressä, saapumishalli C:n lähellä. Tavoitat keskustan myös julkisen liikenteen eli kaupunkibussien avulla. Vilnan lentokentän ja kaupungin väliä kulkevat muun muassa seuraavat reitit: 1 (Linja-autoasema–Vikingų St.– lentokenttä), 2 (Linja-autoasema–Liepkalnio St–Vikingų St.–lentokenttä), 3G (Fabijoniškės–keskusta–lentokenttä), 88 (Lentokenttä–Linja-autoasema–Vanhakaupunki–Nepriklausomybės). Yhden lipun hinta kuljettajalta ostettaessa on 1 EUR.

Vilnan rautatieaseman ja lentokentän väliä kulkee säännöllisesti myös erikoisjuna, “Vilna–lentokenttä”. Juna kulkee reittiä 16 kertaa päivässä ja matka kestää vain 7 minuuttia. Lippu maksaa 0,70 EUR ja voit ostaa sen verkosta, junasta tai rautatieasemalta. Vilnan lentoaseman virallinen taksiasema löytyy saapuvien lentojen terminaalin edestä. Taksit noudattavat ohjeistuksia hintojen suhteen, joten hinnoissa ei tulisi olla suuria eroja. Taksimatka Vilnan lentoasemalta vanhaankaupunkiin maksaa noin 10 EUR.

Kuinka kauan Helsinki–Vilna-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Vilnaan kestävät vain 1 t 15 min. Välilaskullisten lentojen kesto saattaa olla maltillisesti vain 2 t 30 min tai jopa 8 t 05 min, riippuen siitä, kuinka kaukaisella kentällä välilasku tehdään.

Milloin on paras aika matkustaa Vilnaan

Vilna tunnetaan iloisena ja tapahtumarikkaana kesäkaupunkina, joten lentoliput Helsingistä Vilnaan kannattaa hankkia kesäaikaan. Kesäisin Vilnassa tapahtuu jotakin lähes jokaisella viikolla, joten festivaaleja ja eläväistä tapahtumakulttuuria kaipaavan kannattaa ostaa lennot Helsingistä Vilnaan juuri toukokuun ja syyskuun välille. Talvisin kaupungissa on rauhallisempaa. Historiaa täynnä oleva kaupunki tarjoaa myös talvisin viihtyisän kaupunkikohteen matkustajalle, joka arvostaa hyvää ruokaa, arkkitehtuuria ja viihdyttävää iltaelämää.

Tarvitaanko Vilnaan passia/viisumia?

Suomalainen ei tarvitse Liettuaan matkustaessaan viisumia. Kun liikut Schengen-alueella, esimerkiksi Suomesta Liettuaan, ei matkustusasiakirjaa, eivät viranomaiset tarkista asiakirjoja säännöllisesti. Maiden välillä liikkujan tulisi kuitenkin pitää mukanaan passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti ei ole henkilökortti. Huomioithan, että maan sisäisessä liikenteessä myös kuljetusyhtiöt saattavat tarkastaa matkustajien henkilöllisyyden.


Vinkkejä Vilnaan

  • Vilnan lentokentällä sijaitseva AirInn Vilna on hotelli, joka sijaitsee noin 50 metrin päässä matkustajaterminaalista. Hotelli on suosittu erityisesti ulkomaisten yrittäjien, poliitikkojen ja urheilijoiden keskuudessa. Se tarjoaa peräti 115 tilavaa, viihtyisää, modernia tai klassista huonetta. Ota hotellivaihtoehto huomioon, kun haluat lisätä matkustusmukavuuttasi myöhään tai aikaisin lähtevien lentojen takia. Tästä hotellista ei tule kiire lentokentälle, sillä useimmista huoneista on jopa näkymät kiitotielle.
  • Yksi vanhankaupungin läheisyydessä sijaitsevista alueista kuuluu ehdottomasti Vilnan erikoisimpiin seutuihin. Užupisin tasavallaksi julistautunut alue tunnetaan boheemien taiteilijoiden tyyssijana ja sitä usein verrataankin Pariisin Montmartreen. Joskus epämääräisenä pidetty alue kuuluu nykyään Vilnan trendikkäimpiin kulmiin, ja sinne on perustettu useita kahviloita, taidegallerioita sekä taiteilijoiden työhuoneita.
  • Halès-kauppahalli sijaitsee Vilnan rautatieaseman läheisyydessä ja kun haluat ostaa erinomaisia ruokatuliaisia, on se käymisen arvoinen kohde. Kauppahallin historia kantaa aina 1900-luvun alkuun saakka. Tuliaisia kannattaa etsiä myös esimerkiksi vanhankaupungin käsityöläispuodeista. Niissä valmistuu matkailijoiden ihailtavaksi muun muassa perinteisiä liettualaisia pellavaliinoja sekä puu- ja lasitöitä.

(Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


Lennot kohteesta Vilna:

Lennot kohteesta Helsinki:

*Lentojen hinnat kohteeseen Helsinki perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Vilna - Helsinki