Halvat lennot Helsinki Liverpool alk. 191 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Liverpool lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Liverpool

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Liverpool reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Liverpool ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Liverpool

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Liverpool?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Liverpool on tammikuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Liverpool?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Liverpool?

Illalla. Helsinki - Liverpool lennot ovat noin 49 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Liverpool?

Ryanair. Finnair, Lufthansa ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Liverpool reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Liverpool

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Liverpool momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
RyanairHintaalk. 95 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,9
1 765 arvostelua
Etsi Ryanair lentoja
LufthansaHintaalk. 170 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 080 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja
FinnairHintaalk. 295 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
377 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Liverpool John Lennonin lentoasema etäisyys lentäen?

  Liverpool John Lennonin lentoasema on 1840,1 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä?

  Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Liverpool?

Voit ostaa lentoliput Helsingistä Liverpooliin useamman eri lentoyhtiön tarjonnasta. Lennot Helsingistä Liverpooliin tarjoavat Norwegian, Ryanair, easyJet, SAS, Air Baltic, Blue Air, Czech Airlines, KLM, Finnair, Lufthansa, SA, Wizz Air ja Vueling. Varaudu siihen, että kaikki Helsinki– Liverpool-lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Halvat lennot Helsingistä Liverpooliin löytää tavallisesti parhaiten, kun on liikkeellä suhteellisen ajoissa ja tekee vertailuja eri lentovaihtoehtojen välillä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä sijaitsee Vantaalla ja se on viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasema. Matkaa Helsingin keskustasta lentokentälle on noin 18 km. Taksilla matka kestää noin 30-40 min, julkisilla kulkuvälineillä matkaan saa luonnollisesti varata enemmän aikaa. Lentokentälle on Helsingin keskustasta erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Voit taittaa matkan HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos haluat kulkea matkan omalla autolla, voit parkkeerata autosi lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä: linja-autolla tai junalla lähtöpaikkakunnastasi riippuen.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Liverpoolissa?

Helsinki–Liverpool-lennot laskeutuvat Liverpoolin lentokentälle, joka uudelleennimettiin vuonna 2002 Beatles-tähden mukaan John Lennonin lentokentäksi. Lentokentän lähtöaulasta löytyy pronssinen Lennon-patsas ja hallin kattoon on kirjoitettu sanat laulusta Imagine: “Above us, only sky”. Lentokentältä on matkaa Liverpoolin keskustaan vain noin 10 km. Keskustaan pääsee kulkemaan Airlink 500 -linja-autolla. Niitä lähtee lentokentältä noin 30 min välein. Keskustaan pääsee myös paikallisbusseilla, esimerkiksi linjalla N86, joka kulkee South Parkwayn kautta. Jos haluat taittaa matkan junalla, lentokenttäbussi ajaa terminaalirakennuksesta läheiselle South Parkwayn juna-asemalle. Takseja löytyy heti terminaalirakennuksen uloskäynnin edestä. Taksimatka keskustaan kestää noin 20 min. Jos haluat vuokrata auton, autovuokraamoiden palvelutiskit löytyvät terminaalin pohjakerroksesta.

Kuinka kauan Helsinki–Liverpool-lento kestää?

Liverpooliin ei pääse suoralla lennolla, vaan kaikki lennot Helsingistä Liverpooliin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Matkan pääsee kuitenkin taittamaan suhteellisen nopeasti. Nopein vaihtoehto on lentää Norwegianilla Kööpenhaminaan, josta matka jatkuu Ryanairilla. Lentoaika on 5 h 25 min. Nopeisiin vaihtoehtoihin lukeutuu myös lento Nowegianilla Krakovaan ja sieltä edelleen Liverpooliin easyJetilla. Lentoaika on 6 h 40 min. SAS:lla sekä easyJetilla matkustettaessa lentoaika on 6 h 45 min, mutta välilaskuja on kaksi: ensin Tukholmassa ja tämän jälkeen Amsterdamissa. Myös muita lentovaihtoehtoja on runsaasti, tosin näillä saa varautua hieman pidempiin lentoaikoihin. Kaikki lennot Helsingistä Liverpooliin laskeutuvat John Lennonin lentokentälle.

Tarvitaanko Liverpooliin passia/viisumia?

Iso-Britannia kuuluu Euroopan talousalueeseen, joten et tarvitse matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi hyväksytään myös voimassa oleva EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty joko Suomessa tai jossain muussa EU- tai ETA-maassa.


 • Liverpool tunnetaan The Beatlesin kotikaupunkina. Monet pitävät yhtyettä yhä edelleen kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpana rockbändinä ja sen levymyynti on ylittänyt miljardin kappaleen rajan. Liverpoolissa toimii yhä esimerkiksi legendaarinen The Cavern Club, jossa levykaupanpitäjä Brian Epstein tapasi yhtyeen jäsenet ja ryhtyi näiden manageriksi. Nykyään yökerhossa esiintyy niin 1960-luvun rockmusiikista ammentavia artisteja kuin modernimpaan soundiin luottavia esiintyjiä. Beatlesien merkityksestä kotikaupungilleen kertoo myös se, että Liverpoolin lentokenttä uudelleennimettiin vuonna 2002 John Lennonin lentokentäksi.
 • Jalkapallo on todella suosittua Liverpoolissa, pelaahan siellä jopa kaksi Englannin valioliigajoukkuetta: Everton FC ja Liverpool FC. Jälkimmäisessä on loistanut myös suomalaispelaajia ja Sami Hyypiä sekä Jari Litmanen ovat jalkapallopiireissä tunnettuja nimiä. Pelejä pääsee seuraamaan Anfieldin kentällä.
 • Liverpoolin suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa vuonna 1931 valmistunut goottilainen katedraali, vuonna 1967 avattu Metropolitan Cathedral sekä vuosina 1839–1854 rakennettu Saint Geroge’s Hall. Kaupungin keskustan satama-alueet ja merenkulkuun liittyvät rakennukset on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi.
 • Liverpoolin keskusta on suhteellisen pieni, joten siellä pääsee liikkumaan hyvin myös kävellen. Kannattaa tutustua muun muassa Euroopan vanhimpaan Chinatowniin, josta löytyy runsaasti mielenkiintoisia kauppoja ja ravintoloita.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Liverpool -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta42 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta141 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta78 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta164 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 15m
Halvin hinta166 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta188 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta292 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 50m
Halvin hinta244 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta208 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika14t 55m
Halvin hinta280 €
Helsinki - Nottingham reitin lennot
Nopein lentoaika20t 35m
Halvin hinta245 €

Vastaavia ​​Helsinki - Liverpool lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Liverpool vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Liverpool lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Liverpool lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Liverpool joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Liverpool ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Liverpool?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Liverpool.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Liverpool lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Liverpool lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Liverpool

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.