Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Turku Kuusamo alk. 287 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Turku-Kuusamo lennot: hyödyllistä tietoa
(TKU - KAO)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Kuusamo

Suora lento

Ei yhtään
Turku - Kuusamo reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Kuusamo ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Kuusamo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Kuusamo?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Kuusamo?

Turku - Kuusamo lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kuusamo?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Turku - Kuusamo reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Turku - Kuusamo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Kuusamo momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 277 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
1 376 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Turku-Kuusamo etäisyys lentäen?

  Kuusamo on 702,9 km päässä kohteesta Turku.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä hinnat?

  lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Turku lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Turku lentokenttä lento kohteeseen Kuusamo lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuusamo lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kuusamo lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kuusamo lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Turussa ja Kuusamossa?

Turussa ja Varsinais-Suomen maakunnassa ei ole muita lentokenttiä. Lähimmät matkustajaliikennettä palvelevat lentokentät löytyvät viereisistä maakunnista ja sellaisilta paikkakunnilta kuten Pori, Tampere ja Helsinki. Helsingistä löytyvän Helsinki-Vantaan lentokentän käyttäminen saattaa säästää Kuusamoon matkustavilta aikaa, sillä tarjolla on nopeita suoria lentoja Kuusamoon. Matkan Helsinki-Vantaalle voi kulkea muutamassa tunnissa esimerkiksi junalla tai bussilla. Junamatkaan kuuluu yksi vaihto, joka tapahtuu Pasilassa Helsingissä. Pasilasta matka lentokentälle jatkuu kätevästi paikallisjunalla, jonka asema on aivan lentokentän kohdalla. Bussilla matka Turusta Helsinki-Vantaalle vie Helsingin keskustan kautta, josta matkaa voi jatkaa lentokentälle asti samaisella paikallisjunalla. Myöskään Kuusamossa ei ole vaihtoehtoisia lentokentille. Lähimpiin lentokenttäkaupunkeihin on joidenkin tuntien ajomatka. Kuusamosta kulkee paikallisliikenteen busseja esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle ja Kajaaniin. Esimerkiksi bussimatka Rovaniemen lentokentälle pitää sisällään yhden vaihdon Rovaniemen keskustassa.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Turussa ja Kuusamossa?

Lennot Turusta Kuusamoon käynnistyvät jouhevasti, sillä Turun lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä Turun keskustasta. Matkanteko kentälle onnistuu nopeasti ja helposti bussilinjalla numero 1. Muista alueen kaupungeista matkustajia kuljettavat Turkuun puolestaan junat ja bussit. Vaihtoehtoisesti matkan Turun keskustasta lentokentälle voi taittaa esimerkiksi taksilla. Turun keskustassa voi etsiytyä yhdelle kaupungin useista taksitolpista, tai taksin voi tilata puhelimitse tai applikaatioiden avulla. Lentokentän päässä taksit löytyvät aivan terminaalin edestä. Taksin voi tilata paluuta varten myös ennakkoon, jolloin juuri sinulle ja seurueellesi osoitettu kyyti on odottamassa valmiina lennon jälkeen. Sekä Turun keskustasta että Turun lentokentältä voi vuokrata autoja. Vuokra-autoja tarjoavat useat eri autovuokraamot, ja osa niiden lentokentän toimipisteistä on auki ainoastaan ennakkovarauksesta. Tarkistathan siis aukioloajat ennen matkaasi ja otat tarvittaessa yhteyttä suoraan autovuokraamoon. Omalla autolla liikkuville Turun lentokentältä löytyy maksullista pysäköintitilaa terminaalin lähettyviltä. Kuusamossa lentokentän ja Kuusamon kaupungin välinen liikenne hoituu busseilla ja takseilla. Tarjolla on säännöllinen bussiyhteys, joka vie esimerkiksi Kuusamon Tropiikkiin, Rukalle ja Sallaan. Hossaan pääsee valmiilla taksiyhteydellä. Mikäli haluat taksin johonkin muuhun kohteeseen, takseja löytyy helposti lentokentän edestä. Kyydin voi varata myös etukäteen. Kuusamon lentokentältä ja Kuusamon kaupungista löytyy lisäksi autovuokraamoita sellaisille matkustajille, jotka haluavat liikkua alueella omin päin. Omalla autolla liikkuville on tarjolla pysäköintialue terminaalin lähettyvillä.

Mihin kaupunkeihin Kuusamon lentokentältä pääsee?

Jos varaat lennot Turusta Kuusamoon, pääset helposti luontomatkailukohteena tunnettuun Kuusamoon ja paikkakunnalla sijaitsevalle Rukalle. Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Talvisiin aktiviteetteihin kuuluvat hiihdon ja laskettelun ohella esimerkiksi koira- ja poroajelut. Muina vuodenaikoina Rukalla voi tutustua vaikka Oulangan kansallispuistoon Karhunkierroksen merkeissä. Lähellä ovat myös Hossan kansallispuisto ja Koruoman kanjoni. Myös Kuusamon seudun puhtaat vedet vetävät monia puoleensa. Kalastukseen sopivia paikkoja on lukuisia, ja Pohjois-Kuusamossa sijaitsee muun muassa Kitkajärvi, josta saa taimenia. Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylängöllä Oulun läänissä, ja sieltä on melko runsaasti matkaa lähimpiin suurempiin kaupunkeihin. Muutamien tuntien matkan esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle, Kajaaniin ja Kemijärvelle voi taittaa bussilla. Bussiyhteyksiä on tarjolla useita päivässä. Monet valitsevat liikkumiseen kuitenkin oman tai vuokra-auton. Vuokra-autoja on tarjolla sekä lentokentällä että esimerkiksi Kuusamon keskustassa.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Kuusamo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta107 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta167 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta108 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta112 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta160 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta130 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta226 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta108 €

Vastaavia ​​Turku - Kuusamo lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Kuusamo vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Turku - Kuusamo lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Turku - Kuusamo lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Turku - Kuusamo joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Turku - Kuusamo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Turku - Kuusamo?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Turku - Kuusamo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Turku - Kuusamo lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuusamo, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Turku - Kuusamo lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuusamo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kuusamossa

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Turku
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.