Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 19/8
pe 26/8

Turku-Kuusamo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Kuusamo

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Kuusamo

1 lentokenttä
Turku - Kuusamo reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Kuusamo ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Kuusamo: Kuusamo (KAO)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Kuusamo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Kuusamo?

maanantai

Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein perjantai


  • Reitin Turku-Kuusamo etäisyys lentäen?

    Kuusamo on 702,9 km päässä kohteesta Turku.


Turussa ja Varsinais-Suomen maakunnassa ei ole muita lentokenttiä. Lähimmät matkustajaliikennettä palvelevat lentokentät löytyvät viereisistä maakunnista ja sellaisilta paikkakunnilta kuten Pori, Tampere ja Helsinki. Helsingistä löytyvän Helsinki-Vantaan lentokentän käyttäminen saattaa säästää Kuusamoon matkustavilta aikaa, sillä tarjolla on nopeita suoria lentoja Kuusamoon. Matkan Helsinki-Vantaalle voi kulkea muutamassa tunnissa esimerkiksi junalla tai bussilla. Junamatkaan kuuluu yksi vaihto, joka tapahtuu Pasilassa Helsingissä. Pasilasta matka lentokentälle jatkuu kätevästi paikallisjunalla, jonka asema on aivan lentokentän kohdalla. Bussilla matka Turusta Helsinki-Vantaalle vie Helsingin keskustan kautta, josta matkaa voi jatkaa lentokentälle asti samaisella paikallisjunalla. Myöskään Kuusamossa ei ole vaihtoehtoisia lentokentille. Lähimpiin lentokenttäkaupunkeihin on joidenkin tuntien ajomatka. Kuusamosta kulkee paikallisliikenteen busseja esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle ja Kajaaniin. Esimerkiksi bussimatka Rovaniemen lentokentälle pitää sisällään yhden vaihdon Rovaniemen keskustassa.


Lennot Turusta Kuusamoon käynnistyvät jouhevasti, sillä Turun lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä Turun keskustasta. Matkanteko kentälle onnistuu nopeasti ja helposti bussilinjalla numero 1. Muista alueen kaupungeista matkustajia kuljettavat Turkuun puolestaan junat ja bussit. Vaihtoehtoisesti matkan Turun keskustasta lentokentälle voi taittaa esimerkiksi taksilla. Turun keskustassa voi etsiytyä yhdelle kaupungin useista taksitolpista, tai taksin voi tilata puhelimitse tai applikaatioiden avulla. Lentokentän päässä taksit löytyvät aivan terminaalin edestä. Taksin voi tilata paluuta varten myös ennakkoon, jolloin juuri sinulle ja seurueellesi osoitettu kyyti on odottamassa valmiina lennon jälkeen. Sekä Turun keskustasta että Turun lentokentältä voi vuokrata autoja. Vuokra-autoja tarjoavat useat eri autovuokraamot, ja osa niiden lentokentän toimipisteistä on auki ainoastaan ennakkovarauksesta. Tarkistathan siis aukioloajat ennen matkaasi ja otat tarvittaessa yhteyttä suoraan autovuokraamoon. Omalla autolla liikkuville Turun lentokentältä löytyy maksullista pysäköintitilaa terminaalin lähettyviltä. Kuusamossa lentokentän ja Kuusamon kaupungin välinen liikenne hoituu busseilla ja takseilla. Tarjolla on säännöllinen bussiyhteys, joka vie esimerkiksi Kuusamon Tropiikkiin, Rukalle ja Sallaan. Hossaan pääsee valmiilla taksiyhteydellä. Mikäli haluat taksin johonkin muuhun kohteeseen, takseja löytyy helposti lentokentän edestä. Kyydin voi varata myös etukäteen. Kuusamon lentokentältä ja Kuusamon kaupungista löytyy lisäksi autovuokraamoita sellaisille matkustajille, jotka haluavat liikkua alueella omin päin. Omalla autolla liikkuville on tarjolla pysäköintialue terminaalin lähettyvillä.

Jos varaat lennot Turusta Kuusamoon, pääset helposti luontomatkailukohteena tunnettuun Kuusamoon ja paikkakunnalla sijaitsevalle Rukalle. Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Talvisiin aktiviteetteihin kuuluvat hiihdon ja laskettelun ohella esimerkiksi koira- ja poroajelut. Muina vuodenaikoina Rukalla voi tutustua vaikka Oulangan kansallispuistoon Karhunkierroksen merkeissä. Lähellä ovat myös Hossan kansallispuisto ja Koruoman kanjoni. Myös Kuusamon seudun puhtaat vedet vetävät monia puoleensa. Kalastukseen sopivia paikkoja on lukuisia, ja Pohjois-Kuusamossa sijaitsee muun muassa Kitkajärvi, josta saa taimenia. Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylängöllä Oulun läänissä, ja sieltä on melko runsaasti matkaa lähimpiin suurempiin kaupunkeihin. Muutamien tuntien matkan esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle, Kajaaniin ja Kemijärvelle voi taittaa bussilla. Bussiyhteyksiä on tarjolla useita päivässä. Monet valitsevat liikkumiseen kuitenkin oman tai vuokra-auton. Vuokra-autoja on tarjolla sekä lentokentällä että esimerkiksi Kuusamon keskustassa.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Kuusamo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta73 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta166 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta153 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta87 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta153 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta115 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta115 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta166 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta275 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta179 €

Vastaavia ​​Turku - Kuusamo lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Kuusamo vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Turku - Kuusamo lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Turku - Kuusamo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Turku - Kuusamo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuusamo, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Turku - Kuusamo lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.