Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Singapore Sydney alk. 292 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat reitin Singapore - Sydney (SIN - SYD) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Singapore-Sydney

Suora lento

Ei yhtään
Singapore - Sydney reitille ei ole suoria lentoja. Singapore - Sydney ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Singapore - Sydney

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sydney?

Elokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Singapore - Sydney on elokuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Singapore - Sydney?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Sydney?

Illalla. Singapore - Sydney lennot ovat noin 19 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Sydney?

Scoot. Scoot on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Singapore - Sydney reitillä

Milloin on halvinta varata Singapore - Sydney lento?

55 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Singapore - Sydney on noin 55 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Singapore kohteeseen Sydney?

50 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Singapore - Sydney huhtikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 18:00, ja 66 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Singapore kohteeseen Sydney?

355 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Singapore - Sydney huhtikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on perjantai, ja 16 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Singapore - Sydney

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Singapore-Sydney momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
ScootHintaalk. 295 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,6
322 arvostelua
Etsi Scoot lentoja
 • Scoot lennot Singapore - Sydney

  9 Scoot lentojen keskihinta reitille Singapore - Sydney tällä viikolla oli 369 € ja parhaat Scoot-tarjoukset olivat alkaen 316 € meno-paluumatkalle. 322 käyttäjää on arvostellut lentoyhtiön Scoot momondon sivuilla, ja keskimääräinen pistemäärä tälle yhtiölle on 6,6/10.


 • Reitin Singapore Changi-Sydney Kingsford Smith etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Singapore Changi-Sydney Kingsford Smith reitille on 6296,4 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Singapore Changi lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä hinnat?

  lentoa Singapore Changi lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Singapore Changi lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Singapore Changi lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Sydney Kingsford Smith lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Singaporessa ja Sydneyssä?

Lennot Singaporesta Sydneyhyn pystyy aloittamaan yleisesti vain Changin kansainväliseltä lentoasemalta. Singaporen toinen lentoasema, Seletarin lentoasema, on keskittynyt lähinnä yksityislentoihin ja pienkoneisiin, joten yleisesti sieltä ei lentoja Sydneyhyn järjestetä. Changin lentoasemalta löydät jättimäisen määrän palveluja, sillä lentokentän sisällä on erillinen luontoteemainen Jewel-kauppakeskus, joka on suorassa yhteydessä kolmeen lentoaseman pääterminaaleista. Palveluihin kuuluu suuri määrä erilaisia kauppoja ja ravintoloita, erilaisia nähtävyyksiä ja runsaasti puuhattavaa esimerkiksi perheen pienemmille. Suuren ja modernin palvelutarjonnan lisäksi lentoasemalla ja sen yhteydessä olevassa kauppakeskuksessa järjestetään myös erilaisia tapahtumia näyttävistä häistä panimo-olutfestivaaleihin. Määränpäässä Sydneyssä lennot voivat saapua vain suurelle Kingsford Smith -lentoasemalle sillä lähialueilla ei muita kansainvälisiä lentoja tukevia lentokenttiä ole. Sydneyn lentoasemalta löydät monipuolisen palvelutarjonnan, johon kuuluu lukuisia erilaisia kahviloita ja ravintoloita pikaruokaloista hienompiin ravintoloihin, sekä erittäin monia merkkituotteita kauppaavia liikkeitä. Lentoasemalta löytyy myös peruspalveluihin kuuluvat rahanvaihtopalvelut, sekä apteekki.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Singaporessa ja Sydneyssä?

Singaporea palvelevan Changin kansainvälisen lentoaseman ja Singaporen kaupungin välisen matkan voi kulkea useilla eri tavoilla. Julkisesta liikenteestä linja-autoilla kulkeminen on kätevää ja edullista. Lennot Sydneyhyn lähtevät ja saapuvat yleensä terminaaleilta 1–3, ja yhteydet näihin kaikkiin onnistuu hyvin bussilinjoilla 24, 27, 34, 36, 53, 110 ja 858. Myös junayhteydet kaupungista onnistuvat, joskin junaa tulee yleensä vaihtaa hieman lähempänä lentoasemaa. Suurempien matkatavaroiden kanssa tai muuten vain vaivattomimpana kulkumuotona voi käyttää myös taksia, joka on toki kalliimpi kuin bussi- tai junayhteydet. Autolla lentoasemalle ja -asemalta voi myös hyvin ajaa, joskin useimmiten käytetyillä TPE- ja PIE -teillä on pienet tietullit. Asemalta löytyy jokaisesta terminaalista oma maksullinen parkkialueensa, johon auton voi matkan ajaksi jättää. Määränpäässä Sydneyssä Kingsford Smithin kansainvälisen lentoaseman ja Sydneyn kaupungin välinen matka taittuu myös lukuisilla eri tavoilla. Junayhteys tarjoaa nopeimman matkan kaupunkiin ja kaupungista. Bussilinjat 400 ja 420 kulkevat myös reitillään lentoasemalla sijaitsevien terminaalien pysäkeiltä. Lentoaseman ja kaupungin välisen matkan voi kulkea hyvin myös autolla. Yleisimmin sujuvimman reitin tarjoaa lentoaseman itäpuolelta löytyvä suuri M1-tie. Sydneyn lentoasemalta löytyy myös useita autovuokraamoja, joiden palveluita kannattaa harkita, mikäli vuokra-autolla liikkuminen kuulostaa hyvältä idealta. Luonnollisesti kaupungin ja lentoaseman välisen matkan voi kulkea myös taksikyydillä tai erillisillä lentokenttäkuljetuksilla, joita tarjoaa esimerkiksi monet majoitusyritykset. Näiden hinta on ymmärrettävästi moninkertainen julkisiin kulkuvälineisiin verrattuna.

Mihin kaupunkeihin Sydneyn lentoasemalta pääsee?

Singaporesta Sydneyhyn matkustettaessa lennot saapuvat kaupungin eteläpuolelta löytyvälle Kingsford Smithin kansainväliselle lentoasemalle. Lennot Singaporesta Sydneyhyyn tehdään monesti nimenomaan Sydneyn hienoon kaupunkiin tutustumisen vuoksi, mutta Sydneyn lentoasemalta käsin on hyvät yhteydet myös muihin lähistöllä sijaitseviin kaupunkeihin. Lentoyhteydet maan sisäisiin kohteisiin on erittäin hyvät, mutta muillakin kulkutavoilla liikkuminen onnistuu hyvin. Lentoasemalta lähtevän junayhteyden avulla pääsee esimerkiksi kätevästi Sydneyn päärautatieasemalle ja sitä kautta pohjoisen suuntaan Gosfordin kautta Newcastlen kaupunkiin. Matka etelään Wollongongiin onnistuu samalla tavalla. Wollongong on useiden muiden kaupunkien tavoin tavoitettavissa myös linja-autoyhteyksin, sillä suoraan lentoasemalta kulkee PM2-linja kaupunkiin. Vuokraamalla auton Sydneyn lentoasemalta mahdollistat lähikylien ja kaupunkien tutkimisen omassa tahdissa kenties parhaiten. Suurta M4-tietä voi ajaa Sydneyn kaupungin läpi länteen kohti Penrithiä ja muita lähikaupunkeja, kun taas lentoasemalta lounaan suunnassa on helposti tavoitettavissa muun muassa Campbelltown.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Singapore - Sydney lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Singapore - Sydney on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sydney nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Singapore - Sydney joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Singapore - Sydney tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Singapore - Sydney?

Kun olet hakenut lentoja reitille Singapore - Sydney, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Singapore - Sydney lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Sydney, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Singapore - Sydney lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sydney

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Australiassa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.