Halvat lennot Trieste

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Trieste

Yhteenveto Trieste lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

240 €

Halvin meno-paluulennon hinta

181 €

Nopein lentoaika

8t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Trieste kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 240 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trieste Ronchi dei Legionari).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Trieste kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 181 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trieste Ronchi dei Legionari).
Nopein lento kohteeseen Trieste kohteesta Suomi kestää 8t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trieste Ronchi dei Legionari).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Trieste mukaan lukien Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin Trieste lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Trieste lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Trieste

HALVIN REITTI Helsinki - Trieste

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Trieste kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 207 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TRIESTEelokuu40% halvempielokuu aikana Helsinki - Trieste lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TRIESTE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu47% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Trieste lentojen keskimääräinen hinta on 436 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TRIESTE KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu547% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Trieste kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Trieste?

Runsaan 200 000 asukkaan Trieste sijaitsee Koillis-Italiassa, Triestenlahden pohjukassa. Aikaisemmin Itävalta-Unkariin kuulunut kaupunki liitettiin Italiaan vuonna 1919, ja sitä kutsutaan myös Pikku-Wieniksi. Koska suorat lennot Itailan Triesteen eivät ole tällä hetkellä mahdollisia Suomesta, kestävät lennot nopeimmillaankin kuutisen tuntia. Useimmilla yhden välilaskun reittivaihtoehdoilla matkustusaika on kuitenkin lähempänä 10 tuntia. Lennot Triesteen lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne voit toki lentää lähimmältä lentokentältäsi, jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Usein kätevämpi vaihtoehto on kuitenkin joko oma auto tai julkiset liikennevälineet kuten linja-auto tai juna. Löydät lennot Triesten lentokentälle helposti ja edullisesti momondosta. Löydät sivustolta myös lentotarjouksia, joita kannattaa hyödyntää. Näin sinulla on enemmän rahaa käytettäväksi itse matkakohteessasi.

Suorat lennot Suomesta Triesteen eivät valitettavasti ole ainakaan tällä hetkellä mahdollisia. Lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun, osa reittivaihtoehdoista kaksikin välilaskua. Eri vaihtoehtoja kannattaa tutkia tarkoin, sillä kaksi välilaskua ei aina tarkoita automaattisesti pidempää lentoaikaa. Joillakin kahden välilaskun lennoilla Triesteen pääsee nopeammin kuin osalla yhden välilaskun lennoista. Tavallisia koneenvaihtokenttiä ovat esimerkiksi Münchenin Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema, Frankfurtin kansainvälinen lentoasema sekä Rooman Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Kansainvälisillä lentokentillä on onneksi aina hyvät palvelut, joita voit hyödyntää koneen lähtöä odotellessa. Lentovaihtoehdosta riippuen koneenvaihto voi sujua hyvin pikaisestikin, jolloin et joudu turhaan odottelemaan kentällä.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Trieste paikasta Tirana ovat löytäneet lentoja 86 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Trieste. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Trieste alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Trieste kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 179 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Trieste, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 254 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Trieste noin 31 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 297 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Trieste milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 181 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Trieste on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Trieste tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 202 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä keskiviikko, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 406 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Trieste.

Venetsia Marco Polo lentokenttä tai Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Trieste.

Halvin lentokenttä lähellä Trieste on tyypillisesti Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 140 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Trieste

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Trieste
Lufthansa
29. elokuuta
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
TRS19:50Trieste Ronchi dei Legionari
5. syyskuuta
TRS10:25Trieste Ronchi dei Legionari
9t 50m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. elokuuta
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
TRS19:50Trieste Ronchi dei Legionari
5. syyskuuta
TRS10:25Trieste Ronchi dei Legionari
20t 45m
2 välilaskua
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. elokuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
TRS13:40Trieste Ronchi dei Legionari
5. syyskuuta
TRS15:40Trieste Ronchi dei Legionari
42t 25m
3 välilaskua
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Trieste

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Trieste, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL13:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
TRS07:20Trieste Ronchi dei Legionari
Lufthansa
16. kesäkuuta
HEL02:25Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
TRS10:45Trieste Ronchi dei Legionari
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
3 välilaskua
TRS16:55Trieste Ronchi dei Legionari

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trieste?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Trieste

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trieste?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Trieste kohteesta Suomi on Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Lufthansa lennot kohteeseen Trieste

Lufthansa liikennöi noin 9 lentoa kohteeseen Trieste normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Frankfurt parhaan meno-paluumatkan Lufthansa tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trieste). Käyttäjät ovat arvioineet Lufthansa 7,3/10 299 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Trieste ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Trieste lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Triesten lentokentältä?

Lentoasemalta on hyvät julkiset kulkuyhteydet keskustaan. Esimerkiksi junalla matkassa menee nopeimmillaan puolisen tuntia, ja juna-asema sijaitsee lentokentän yhteydessä. Aikataulut löytyvät liikennöijä Trenitalian nettisivuilta. Lentoasemalta pääsee keskustaan myös lentokenttäbussilla, joka lähtee kentältä joka päivä tunnin välein. Matka keskustaan kestää noin tunnin. Linja-autoa voi odotella mukavassa ilmastoidussa aulassa. Myös takseja on saatavilla hyvin heti terminaalin edestä. Consorzio Taxi Aeroporto FVG - ja Taxi Car -yritysten taksit päivystävät ainakin aamukahdeksan ja keskiyön välillä, ja muina ajankohtina taksin voi tilata suoraan taksiyrityksiltä. Voit toki käyttää myös esimerkiksi Uber-palvelua. Taksi on julkisia kulkuvälineitä kalliimpi, mutta nopeampi vaihtoehto, ja pääset suoraan majoituspaikkasi ovelle. Lisäksi yksi vaihtoehto on vuokrata auto. Se on kätevä valinta kaupungissa liikkumiseen muutenkin, erityisesti jos haluat lähteä tutustumaan maahan laajemmin. Löydät lisätietoja autonvuokrauksesta Triestessä momondon sivustolta.


Trieste: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Trieste
Helsinki - Trieste reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 30m
Halvin hinta181 €

Kohteen Trieste viisumivaatimukset

Italia kuuluu Schengen-maihin, joten Suomen kansalaisena et tarvitse viisumia Triestessä vierailuun. Periaatteessa Schengen-alueella liikkumiseen ei tarvita passiakaan, mutta lentoyhtiöt edellyttävät, että sinulla on asianmukainen matkustusasiakirja eli joko passi tai lentoyhtiön hyväksymä kuvallinen, virallinen henkilötodistus. Myös Schengen-maissa sinun tulee pystyä todistamaan aina henkilöllisyytesi viranomaisen sitä edellyttäessä, joten passi tai henkilökortti on tästäkin syystä tarpeen ottaa matkalle mukaan.


Aloita matkan suunnittelu - Trieste


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Trieste

Trieste on kuuluisa niin upeista hiekkarannoistaan kuin arkkitehtuuristaankin. Matkailijan onneksi monet kaupungin nähtävyydet sijaitsevat keskustassa aivan kävelyetäisyydellä toisistaan. Jos olet historian ja arkkitehtuurin ystävä, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa esimerkiksi Triestenlahdella sijaitsevaan Miramaren linnaan, Castello di Miramareen. Linna toimii nykyään museona, ja sitä ympäröi kaunis puutarha. Itävallan arkkiherttua Ferdinand Maximillian von Habsburg rakennutti linnan 1850-luvulla itsensä ja vaimonsa prinsessa Charlotten asuinpaikaksi. Kiehtovia kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ovat myös Rooman ajalta peräisin olevat teatterin rauniot, San Giuston linnan alue sekä San Spiridionen serbialainen ortodoksikirkko. Kaupungissa on lukuisia muitakin hienoja kirkkoja ja erilaisia museoita on lukuisia. Esimerkiksi Cattedrale di San Giusto Martire on tunnettu mosaiikeistaan. Kaupungissa on muun muassa luonnontieteellinen museo ja esimerkiksi Palazzo Gopcevichin ja Risiera di San Sabban museot ovat myös suosittuja. Kaupungin keskusaukio on nimeltään Plaza Unidad de Italia, ja sieltä löytyy esimerkiksi viehättävä suihkulähde. Vanhakaupungissa riittää upeita patsaita ja arkkitehtuuria ihasteltavaksi ja siellä voi piipahtaa vaikkapa katukahvilassa nauttimassa sen antimista ihmisvilinää seuraten. Hyvästä ruuastaan tunnetussa Triestessä on lukuisia hyviä eri hintatasoisia ravintoloita, joissa kannattaa tutustua paikalliseen ruokaan. Piipahda esimerkiksi Ristorante Menarostissa tai Le Botti -ravintolassa, jossa voit nautiskella herkullista risottoa tai tuoreita kalaruokia. Suosittuihin käyntikohteisiin lukeutuu myös Grotta-Giganten tippukiviluola, joka on päässyt kokonsa ansiosta Guinnessin ennätysten kirjaan. Kannattaa vain huomata, että kohteessa on pitkiä portaita, joten se ei sovellu esimerkiksi liikuntarajoitteisille.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Trieste on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Trieste.

Löydät lennot kohteeseen Trieste joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Trieste.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Trieste. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.