Etsi halvat lennot Trieste

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 8/12
pe 15/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Trieste lentotiedot ja trendit

Tutustu Trieste lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Trieste?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Trieste kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 186 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Trieste, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 213 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Trieste?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Trieste on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Trieste lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 272 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 538 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Trieste.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Trieste?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Trieste. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 319 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Trieste, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 402 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Trieste?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Trieste (Venetsia Marco Polo), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t ja .

Halvimmat lennot kaupungin Trieste lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Trieste lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Trieste

HALVIN REITTI Helsinki - Trieste

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Trieste kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 144 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TRIESTEmarraskuu41% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Trieste lennot maksavat keskimäärin vain 186 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TRIESTE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu44% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Trieste lentojen keskimääräinen hinta on 451 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TRIESTE KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu850% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Trieste kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Trieste

Miten kauan kestää lentää Triesteen?

Runsaan 200 000 asukkaan Trieste sijaitsee Koillis-Italiassa, Triestenlahden pohjukassa. Aikaisemmin Itävalta-Unkariin kuulunut kaupunki liitettiin Italiaan vuonna 1919, ja sitä kutsutaan myös Pikku-Wieniksi. Koska suorat lennot Itailan Triesteen eivät ole tällä hetkellä mahdollisia Suomesta, kestävät lennot nopeimmillaankin kuutisen tuntia. Useimmilla yhden välilaskun reittivaihtoehdoilla matkustusaika on kuitenkin lähempänä 10 tuntia. Lennot Triesteen lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne voit toki lentää lähimmältä lentokentältäsi, jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Usein kätevämpi vaihtoehto on kuitenkin joko oma auto tai julkiset liikennevälineet kuten linja-auto tai juna. Löydät lennot Triesten lentokentälle helposti ja edullisesti momondosta. Löydät sivustolta myös lentotarjouksia, joita kannattaa hyödyntää. Näin sinulla on enemmän rahaa käytettäväksi itse matkakohteessasi.

Mistä voin lentää suoraan Triesteen?

Suorat lennot Suomesta Triesteen eivät valitettavasti ole ainakaan tällä hetkellä mahdollisia. Lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun, osa reittivaihtoehdoista kaksikin välilaskua. Eri vaihtoehtoja kannattaa tutkia tarkoin, sillä kaksi välilaskua ei aina tarkoita automaattisesti pidempää lentoaikaa. Joillakin kahden välilaskun lennoilla Triesteen pääsee nopeammin kuin osalla yhden välilaskun lennoista. Tavallisia koneenvaihtokenttiä ovat esimerkiksi Münchenin Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema, Frankfurtin kansainvälinen lentoasema sekä Rooman Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Kansainvälisillä lentokentillä on onneksi aina hyvät palvelut, joita voit hyödyntää koneen lähtöä odotellessa. Lentovaihtoehdosta riippuen koneenvaihto voi sujua hyvin pikaisestikin, jolloin et joudu turhaan odottelemaan kentällä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Trieste?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Trieste paikasta Palermo ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Trieste. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Trieste alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Trieste lähettyviltä muita lentokenttiä?

Venetsia Marco Polo lentokenttä tai Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Trieste.

Voiko kaupunkiin Trieste lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Trieste on tyypillisesti Venetsia Treviso A. Canova lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 198 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä hinnat?

lentoa Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä?

1 toimija on valittavissa lentoa Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä osiossa joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Trieste Ronchi dei Legionari lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Trieste

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Trieste
Lufthansa
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
TRSTrieste Ronchi dei Legionari

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Trieste

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Trieste, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Lufthansa
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
TRSTrieste Ronchi dei Legionari

Kohteen Trieste viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja viisumivaatimuksia on Triestessä vierailtaessa?

Italia kuuluu Schengen-maihin, joten Suomen kansalaisena et tarvitse viisumia Triestessä vierailuun. Periaatteessa Schengen-alueella liikkumiseen ei tarvita passiakaan, mutta lentoyhtiöt edellyttävät, että sinulla on asianmukainen matkustusasiakirja eli joko passi tai lentoyhtiön hyväksymä kuvallinen, virallinen henkilötodistus. Myös Schengen-maissa sinun tulee pystyä todistamaan aina henkilöllisyytesi viranomaisen sitä edellyttäessä, joten passi tai henkilökortti on tästäkin syystä tarpeen ottaa matkalle mukaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Trieste

Mitä Triestessä voi nähdä ja tehdä?

Trieste on kuuluisa niin upeista hiekkarannoistaan kuin arkkitehtuuristaankin. Matkailijan onneksi monet kaupungin nähtävyydet sijaitsevat keskustassa aivan kävelyetäisyydellä toisistaan. Jos olet historian ja arkkitehtuurin ystävä, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa esimerkiksi Triestenlahdella sijaitsevaan Miramaren linnaan, Castello di Miramareen. Linna toimii nykyään museona, ja sitä ympäröi kaunis puutarha. Itävallan arkkiherttua Ferdinand Maximillian von Habsburg rakennutti linnan 1850-luvulla itsensä ja vaimonsa prinsessa Charlotten asuinpaikaksi. Kiehtovia kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ovat myös Rooman ajalta peräisin olevat teatterin rauniot, San Giuston linnan alue sekä San Spiridionen serbialainen ortodoksikirkko. Kaupungissa on lukuisia muitakin hienoja kirkkoja ja erilaisia museoita on lukuisia. Esimerkiksi Cattedrale di San Giusto Martire on tunnettu mosaiikeistaan. Kaupungissa on muun muassa luonnontieteellinen museo ja esimerkiksi Palazzo Gopcevichin ja Risiera di San Sabban museot ovat myös suosittuja. Kaupungin keskusaukio on nimeltään Plaza Unidad de Italia, ja sieltä löytyy esimerkiksi viehättävä suihkulähde. Vanhakaupungissa riittää upeita patsaita ja arkkitehtuuria ihasteltavaksi ja siellä voi piipahtaa vaikkapa katukahvilassa nauttimassa sen antimista ihmisvilinää seuraten. Hyvästä ruuastaan tunnetussa Triestessä on lukuisia hyviä eri hintatasoisia ravintoloita, joissa kannattaa tutustua paikalliseen ruokaan. Piipahda esimerkiksi Ristorante Menarostissa tai Le Botti -ravintolassa, jossa voit nautiskella herkullista risottoa tai tuoreita kalaruokia. Suosittuihin käyntikohteisiin lukeutuu myös Grotta-Giganten tippukiviluola, joka on päässyt kokonsa ansiosta Guinnessin ennätysten kirjaan. Kannattaa vain huomata, että kohteessa on pitkiä portaita, joten se ei sovellu esimerkiksi liikuntarajoitteisille.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Trieste?

Lentojen löytäminen kohteeseen Trieste on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Trieste.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Trieste joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Trieste joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Trieste?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Trieste.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Trieste juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Trieste. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Trieste

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.