Halvat lennot Náxos

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Halvimmat lennot kaupungin Náxos lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Náxos lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mýkonos

HALVIN REITTI Helsinki - Náxos

Helsinki (HEL) - Firá (JTR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Náxos kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Firá Santorínin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 342 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Náxos?

Suomesta lennot Kreikan Naxokseen kestävät keskimäärin 9-15 tuntia. Lentoja on aina useampi ja riippuen välilaskujen määrästä ja pituudesta, voi matka kestää yli 20 tuntia. Lyhyimmillään Naxosiin lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä yhdeksässä tunnissa. Välilaskuja on yleensä vähintään kaksi, mikäli valitset reittilennon. Ensimmäinen välilasku on useimmiten Munchenissä tai Istanbulissa ja toinen Ateenassa, josta lähtee paikallinen lento Naoxisiin. Mikäli etsit edullisempaa lentoa, on välilaskuja tällöin ainakin kolme. Riika ja Vienna ovat myös yleisiä välilaskupaikkoja, joista lähtee jatkolento Ateenaan. Ateenan lentokentältä kulkee useita lentoja Naxosiin. Muilta Suomen lentokentiltä voi myös lentää Naxosiin, tosin useammalla välilaskulla. Esimerkiksi Turusta lennettäessä on välilaskuja kolme: usein välilaskut ovat Gdanskissa, Lontoossa ja Ateenassa. Lentoaika on tällöin yli 20 tuntia. Tampereelta ja Jyväskylästä lennettäessä on välilasku usein Helsingissä. Etsi lennot Naxoksen lennot kätevästi momondosta ja vertaile eri lentoreittejä sekä hintoja.

Tällä hetkellä Suomesta ei ole suoria lentoja Naxoksen Apollon-lentoasemalle. Suomen Helsinki-Vantaalta lennettäessä välilaskuja on usein vähintään kaksi. Välilaskut ovat yleensä Euroopan suurilla lentokentillä kuten Pariisissa, Munchenissä, Viennassa tai Istanbulissa ja toinen välilasku Ateenassa. Voit etsiä momondosta kätevästi kaikki lennot Naxoksen Apollon -lentokentälle. Näin löydät itsellesi sopivimman reitin. Naxoksen lentotarjoukset kannattaa myös vilkaista momondosta.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Náxos on 23 € per henkilö kaupungista Ateena, mikä on 91 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Náxos. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Náxos omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Náxos on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Náxos harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Parikia Paros lentokenttä (25 km kaupungin Náxos keskustasta), Mikonos lentokenttä (37 km kaupungin Náxos keskustasta), Ermoupoli Syros Island lentokenttä (52 km kaupungin Náxos keskustasta), Firá Santorínin lentoasema lentokenttä (79 km kaupungin Náxos keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (92 km kaupungin Náxos keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Náxos on tyypillisesti Mikonos lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 166 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Náxos ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Náxos lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Naxoksen lentokentältä kaupungin keskustaan?

Naxoksen lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan lentokenttätaksilla. Lentokenttätaksi on ainoa kulkuväline, joka lähtee suoraan lentokentältä. Matka kestää taksilla noin vartin. Taksit kulkevat lentokentän aukioloaikojen mukaan välillä 6.30–19.00. Lentokentän lähellä, kävelyetäisyyden päässä, on Naxos Camp, josta voit ottaa bussin keskustaan. KTEL-bussit Naxoksen kaupungista Agia Anna Plakaan kulkevat puolen tunnin välein ja ne pysähtyvät myös Naxos Campin asemalla. Bussimatka kestää alle puoli tuntia. Lentokentältä kannattaa kuitenkin ottaa lentokenttätaksi: ne ovat nopeita, edullisia ja helppo tapa päästä keskustaan. Kaikki taksit ovat hopeanvärisiä ja ajoneuvon katolla on keltainen taksimerkki.


Kohteen Náxos viisumivaatimukset

Naxos on Kreikan saari. Sekä Kreikka että Suomi ovat Euroopan Unionin jäsenmaita ja Schengen-maita. Kun matkustat Schengen-alueella, et tarvitse erikseen viisumia. Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia matkustaessaan Naxokseen. Suomen kansalainen voi matkustaa Kreikkaan voimassa olevalla passilla tai Suomen poliisi myöntämällä henkilökortilla. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Náxos


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Náxos

Naxos vetää matkailijoita puoleensa paratiisimaisten maisemien ja rantansa puolesta. Tämä kaunis saari tarjoaa ennen kaikkea upeita maisemia vuoristoineen, rantoineen ja pienine kylineen, rentoutumista ja hyvää ruokaa unohtamatta. Koska Naxos on suuri saari, on rantaviiva myös valtava. Saaren tunnetuimmat rannat löytyvät pääasiassa sen länsipuolelta. Suosituimpia rantoja ovat Plaka, Agios Prokopios, Agia Anna ja Sahara. Näillä rannoilla saat nauttia puhtaista valkoisista hiekkarannoista ja pulahtaa kristallinkirkkaaseen meriveteen. Toinen vierailemisen arvoinen ranta on upea Alykon ranta. Tämä ranta-alue koostuu monista pienistä eristäytyneistä lahdista, joissa on pehmeää valkoista hiekkaa ja koskemattomia vesiä. Alikon rannan yläpuolella on ainutlaatuinen setrimetsä, jossa on upeita hiekkadyynejä. Alykon rannan läheisyydessä on myös mielenkiintoinen kulttuurikohde, nimittäin hylätty hotelli, joka on muutettu avoimeksi galleriaksi katutaiteilijoille. Naxos tarjoaa myös kulttuuria ja historiaa vierailijoilleen. Apollonin temppeli ja muinainen muistomerkki – Portara ja oikealla oleva Choran linna – ovat saaren tärkein kulttuuriperintö. Partora on antiikin aikainen suuri oviaukko, joka on tehty kivistä. Paikka on erityisen romanttinen auringonlaskun aikaan. Monet tulevatkin linnaan kävelykierrokselle juuri auringonlaskun aikaan, jonka jälkeen taivaan värinäytelmää voi ihastella Portarassa. Saarella on lukuisia rakennuksia ja raunioita Antiikin ajalta. Tunnetuimpia saarella olevia temppeleitä ovat Dionysoksen temppeli ja Demeterin temppeli. Naxos vetää puoleensa myös aktiivilomailijoita ja saari onkin erityisen suosittu purjelautailu- ja leijalautailupaikka. Migri Viglan tarjoaa hyvät puitteet niille, jotka haluavat lomaltaan meriaktiviteetteja. Rannalla on myös monia purjelautailu- ja leijalautailukouluja, joissa aloittelijakin voi ottaa oppitunteja. Lisäksi Naxos tarjoaa ihastuttavia ja romanttisia pikkukyliä, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Chalki on pieni kylä, jonka maisemat ovat kuin suoraan postikortista. Komiaki on Naxoksen korkein kylä, jonne pääsee mutkittelevaa vuoristotietä pitkin, ja Koronos-kylästä näkymät viinitarhoille ovat ihastuttavat.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Náxos on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Náxos nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Náxos momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Náxos.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Náxos on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.