Etsi halvat lennot Náxos

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Náxos lentotiedot ja trendit

Tutustu Náxos lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Náxos?


Halvimmat lennot kaupungin Náxos lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Náxos lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mýkonos

HALVIN REITTI Helsinki - Náxos

Helsinki (HEL) - Mýkonos (JMK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Náxos kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mikonos, jolloin hinta on keskimääräinen 376 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Náxos

Miten kauan kestää lentää Naxokseen?

Suomesta lennot Kreikan Naxokseen kestävät keskimäärin 9-15 tuntia. Lentoja on aina useampi ja riippuen välilaskujen määrästä ja pituudesta, voi matka kestää yli 20 tuntia. Lyhyimmillään Naxosiin lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä yhdeksässä tunnissa. Välilaskuja on yleensä vähintään kaksi, mikäli valitset reittilennon. Ensimmäinen välilasku on useimmiten Munchenissä tai Istanbulissa ja toinen Ateenassa, josta lähtee paikallinen lento Naoxisiin. Mikäli etsit edullisempaa lentoa, on välilaskuja tällöin ainakin kolme. Riika ja Vienna ovat myös yleisiä välilaskupaikkoja, joista lähtee jatkolento Ateenaan. Ateenan lentokentältä kulkee useita lentoja Naxosiin. Muilta Suomen lentokentiltä voi myös lentää Naxosiin, tosin useammalla välilaskulla. Esimerkiksi Turusta lennettäessä on välilaskuja kolme: usein välilaskut ovat Gdanskissa, Lontoossa ja Ateenassa. Lentoaika on tällöin yli 20 tuntia. Tampereelta ja Jyväskylästä lennettäessä on välilasku usein Helsingissä. Etsi lennot Naxoksen lennot kätevästi momondosta ja vertaile eri lentoreittejä sekä hintoja.

Mistä voit lentää suoraan kohteeseen Naxos?

Tällä hetkellä Suomesta ei ole suoria lentoja Naxoksen Apollon-lentoasemalle. Suomen Helsinki-Vantaalta lennettäessä välilaskuja on usein vähintään kaksi. Välilaskut ovat yleensä Euroopan suurilla lentokentillä kuten Pariisissa, Munchenissä, Viennassa tai Istanbulissa ja toinen välilasku Ateenassa. Voit etsiä momondosta kätevästi kaikki lennot Naxoksen Apollon -lentokentälle. Näin löydät itsellesi sopivimman reitin. Naxoksen lentotarjoukset kannattaa myös vilkaista momondosta.

Löytyykö kaupungin Náxos lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Náxos on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Náxos harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Parikia Paros lentokenttä (25 km Náxos keskustasta) tai Mikonos lentokenttä (37 km Náxos keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Naxos lentokenttä hinnat?

lentoa Naxos lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Naxos lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Naxos lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Naxos lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Naxos lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Naxos lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Náxos?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Náxos

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Náxos?


Kohteen Náxos viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Naxosissa on?

Naxos on Kreikan saari. Sekä Kreikka että Suomi ovat Euroopan Unionin jäsenmaita ja Schengen-maita. Kun matkustat Schengen-alueella, et tarvitse erikseen viisumia. Suomen kansalainen ei siis tarvitse viisumia matkustaessaan Naxokseen. Suomen kansalainen voi matkustaa Kreikkaan voimassa olevalla passilla tai Suomen poliisi myöntämällä henkilökortilla. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Náxos


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Náxos

Mitä voit tehdä ja nähdä Naxosissa?

Naxos vetää matkailijoita puoleensa paratiisimaisten maisemien ja rantansa puolesta. Tämä kaunis saari tarjoaa ennen kaikkea upeita maisemia vuoristoineen, rantoineen ja pienine kylineen, rentoutumista ja hyvää ruokaa unohtamatta. Koska Naxos on suuri saari, on rantaviiva myös valtava. Saaren tunnetuimmat rannat löytyvät pääasiassa sen länsipuolelta. Suosituimpia rantoja ovat Plaka, Agios Prokopios, Agia Anna ja Sahara. Näillä rannoilla saat nauttia puhtaista valkoisista hiekkarannoista ja pulahtaa kristallinkirkkaaseen meriveteen. Toinen vierailemisen arvoinen ranta on upea Alykon ranta. Tämä ranta-alue koostuu monista pienistä eristäytyneistä lahdista, joissa on pehmeää valkoista hiekkaa ja koskemattomia vesiä. Alikon rannan yläpuolella on ainutlaatuinen setrimetsä, jossa on upeita hiekkadyynejä. Alykon rannan läheisyydessä on myös mielenkiintoinen kulttuurikohde, nimittäin hylätty hotelli, joka on muutettu avoimeksi galleriaksi katutaiteilijoille. Naxos tarjoaa myös kulttuuria ja historiaa vierailijoilleen. Apollonin temppeli ja muinainen muistomerkki – Portara ja oikealla oleva Choran linna – ovat saaren tärkein kulttuuriperintö. Partora on antiikin aikainen suuri oviaukko, joka on tehty kivistä. Paikka on erityisen romanttinen auringonlaskun aikaan. Monet tulevatkin linnaan kävelykierrokselle juuri auringonlaskun aikaan, jonka jälkeen taivaan värinäytelmää voi ihastella Portarassa. Saarella on lukuisia rakennuksia ja raunioita Antiikin ajalta. Tunnetuimpia saarella olevia temppeleitä ovat Dionysoksen temppeli ja Demeterin temppeli. Naxos vetää puoleensa myös aktiivilomailijoita ja saari onkin erityisen suosittu purjelautailu- ja leijalautailupaikka. Migri Viglan tarjoaa hyvät puitteet niille, jotka haluavat lomaltaan meriaktiviteetteja. Rannalla on myös monia purjelautailu- ja leijalautailukouluja, joissa aloittelijakin voi ottaa oppitunteja. Lisäksi Naxos tarjoaa ihastuttavia ja romanttisia pikkukyliä, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Chalki on pieni kylä, jonka maisemat ovat kuin suoraan postikortista. Komiaki on Naxoksen korkein kylä, jonne pääsee mutkittelevaa vuoristotietä pitkin, ja Koronos-kylästä näkymät viinitarhoille ovat ihastuttavat.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Náxos?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Náxos on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Náxos nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Náxos joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Náxos momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Náxos?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Náxos.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Náxos juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Náxos on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Náxos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.