Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Tampere-Joensuu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Joensuu

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Joensuu

1 lentokenttä
Tampere - Joensuu reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Joensuu ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Joensuu: Joensuu (JOE)

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Joensuu etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Joensuu välinen etäisyys on 335,9 km.


Lennot Tampereelta Joensuuhun lähtevät ja päättyvät aina samalle kentälle, sillä molemmissa kaupungeissa on vain yksi lentokenttä. Tämä onkin kaupunkien suurin etu, sillä koskaan ei voi erehtyä lentokentästä – toisin kuin suurissa kaupungeissa maailmalla. Tampereen lentokentällä on kaksi terminaalia, mutta molemmat ovat erittäin pieniä ja nopeasti kuljettu läpi. Heti sisään astuttuaan näkee samanaikaisesti lähtöselvityksen, turvatarkastuksen sekä lähtöportit. Kaikki ovat toisistaan vain muutaman askeleen päässä. Lisäksi kentältä löytyvät tarvittavat palvelut kuten autovuokraamoja, pankkiautomaatti, kokoushuoneita, kahvila sekä ravintola. Julkinen liikenne kulkee sinne hyvin, oma auto on helppo pysäköidä ja takseja on Tampereella saatavilla runsaasti. Kentälle on kaupungista myös ajallisesti vain lyhyt matka. Joensuun lentokenttä on Tamperettakin pienempi niin kooltaan kuin matkustajamääriltäänkin. Terminaaleja on vain yksi, joten siitäkään ei voi erehtyä. Lentokenttä on nopeasti kävelty läpi, joten matkatavaroita ei tarvitse kauaa odottaa ja uloskäynti on vain muutaman askeleen päässä. Sieltä löytyy lisäksi kahvila sekä autovuokraamoita. Kulkuyhteydet kentälle ovat hyvät – esimerkiksi bussit ovat ajoitettu kulkemaan saapuvien lentojen aikataulujen mukaisesti. Oman auton voi noutaa kävelemällä parkkipaikalta tai vaihtoehtoisesti kentältä saa vuokrattua itselleen auton. Taksit kulkevat myös aivan terminaalin edustalta.


Lennot Tampereelta Joensuuhun alkavat aina ensin matkalla lentokentälle. Onneksi sekä Tampereen että Joensuun päässä on erinomaiset kulkuyhteydet lentokentälle sekä kaupunkiin. Tampereen lentokentälle voi matkustaa joko omalla autolla, bussilla, taksilla tai sinne palautettavalla vuokra-autolla. Autoille löytyy paljon edullisia pysäköintipaikkoja aivan lentokentän terminaalien lähettyviltä. Tampereella on kaksi lentokenttää, mutta Helsinkiin suuntautuvat lennot lähtevät aina terminaalista 1. Tämän edustalle pysähtyy myös kaupungin keskustasta lähtevä bussilinja 39A. Bussi kulkee väliä säännöllisesti, mutta aikataulut kannattaa kuitenkin tarkistaa hyvissä ajoin ennen lennolle lähtöä. Taksit jättävät matkustajansa suoraan halutun terminaalin edustalle ja niillä voi kulkea myös juuri haluamastaan osoitteesta. Tämä helpottaa matkaamista etenkin isojen matkalaukkujen kanssa. Joensuun päässä bussit on ajoitettu kulkemaan lentojen saapumisaikataulujen mukaisesti. Linjaa operoi Savo-Karjalan Linja ja bussia ei ole numeroitu. Matka on edullinen ja se pitää maksaa käteisellä bussin kuljettajalle. Jos matkustaa mieluummin taksilla, voi sellaisen ottaa itselleen aivan terminaalirakennuksen edustalta. Matka Joensuun keskustaan kestää vain noin vartin verran. Autovuokraamoita kentältä löytyy myös muutamia ja auton saa mukaansa heti. Pienen kokonsa vuoksi autoja saattaa olla rajattu määrä, joten se kannattaa varata itselleen ennen Joensuun matkaa. Näin varmistuu juuri haluamansa auton saatavuudesta.

Tampere Joensuu lennot ovat usein vasta alku Joensuun sekä lähialueiden tutustumismatkalle. Lentokentältä pääsee julkisella liikenteellä matkustamaan keskustaan, josta lähtevät bussit sekä junat muihin kaupunkeihin. Junalla pääsee kulkemaan muun muassa Mikkeliin, Kouvolaan, Heinävedelle sekä Varkauteen. Bussit taas kulkevat myös pienemmille paikkakunnille, joihin junat eivät pysähdy. Joensuun lähistöllä tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Ahmovaara, Kontiolahti, Outokumpu sekä Tolosenmäki. Monet kaupungit ja pienemmätkin kylät ovat helppoja kohteita tutkia vuokraamalla itselleen auto. Autovuokraamot operoivat myös lentokentältä käsin, joten auton saa itselleen mukaansa heti. Talvisin kannattaa harjoittaa varovaisuutta, sillä monet tiet ovat usein lumen sekä jään peitossa. Onneksi Suomessa kaikissa autoissa on talvisin asianmukaiset renkaat ja muut varusteet. Vierailun arvoisia paikkoja autolla ovat muun muassa alueen lukuisat järvet, Petkeljärven kansallispuisto sekä Patvinsuon kansallispuisto. Jos ei halua ajaa itse tai kulkea bussilla, voi aina matkata kohteisiin taksilla.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Joensuu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta77 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta153 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta153 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta78 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta115 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta153 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta114 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta235 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta275 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta133 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Tampere - Joensuu reitin lennoille?

  Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun Tampere - Joensuu lentoreitin hinnat laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla etsimäsi lennon matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin. Napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Tampere-Joensuu reitille momondon avulla?

  Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Vastaavia ​​Tampere - Joensuu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Joensuu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Tampere - Joensuu lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Tampere - Joensuu tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Joensuu kohteesta Tampere. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Tampere - Joensuu lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.