Etsi halvat lennot Chișinău

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Chișinău lentotiedot ja trendit

Tutustu Chișinău lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Chișinău?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Chișinău. Lennot maksavat noin 232 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Chișinău kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 250 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Chișinău?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Chișinău on sunnuntai hintojen ollessa 271 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Chișinău on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 434 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Chișinău?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Chișinău. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 336 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 276 €.

Halvimmat lennot kaupungin Chișinău lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chișinău lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Chișinău

HALVIN REITTI Helsinki - Chișinău

Helsinki (HEL) - Chișinău (KIV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chișinău kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Chișinăun kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 336 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CHIȘINĂUhelmikuu31% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Chișinău lennot maksavat keskimäärin vain 232 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CHIȘINĂU KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu37% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Chișinău lentojen keskimääräinen hinta on 461 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CHIȘINĂU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu468% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Chișinău kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Chișinău

Moldova sijaitsee Itä-Euroopassa Ukrainan ja Romanian välissä ja sen pääkaupunki Chisinau sijaitsee lähes maan keskellä. Vaikka Moldova ei sijaitse veden äärellä, se on mielenkiintoinen lomakohde historiansa takia. Lennot Moldovan Chisinauhin voi aloittaa monesta Suomen kaupungista. Lentoaika Helsingistä on nopeimmillaan jopa alle kuusi tuntia, joten lentotarjoukset Chisinauhin kannattaa varata Helsingistä. Tampereelta lentoon lähtevien tulee varata vähintään 10 tuntia matkaan, ja useimmiten matka-aika ylittää tämän. Myös Turusta lähtevät joutuvat varaamaan lentoihin yhteensä ainakin 10 tuntia, mutta mistä tahansa lähdet lentoon, olet paikan päällä aina samana päivänä.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole saatavilla suoria lentoja Suomesta Chisinaun kansainväliselle lentokentälle. Parhaimmillaan sinun tarvitsee tehdä vain yksi välilasku, kun lennät kohteeseen Moldovan Chisinauhin. Yhden välilaskun lennoilla pääset matkaan vain Helsinki-Vantaan lentokentältä ja välilaskun paikkoja on monia. Suurin osa välilaskuista tapahtuu jollakin Keski-Euroopan suurimmista lentokentistä. Voit lentää Chisinauhin myös Moskovan kautta. Lentoyhtiöitä on valittavana kotimaisen Finnairin lisäksi myös Lufthansa ja Turkish AIrlines sekä useita muita. Turusta ja Tampereelta lähtevien lentoajat ovat pidempiä, koska välilaskuja on ainakin kaksi. Voit valita ensimmäiseksi vaihdoksi Helsingin tai Riikan, josta jatkolennot vievät sinut Chisinauhun. Nopeiten pääset kohteeseen, kun lennät ensin Helsingin kautta. Riian kautta lentoaika on pitkän vaihdon takia monta tuntia pidempi.


Muut matkustamoluokat Chișinău lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Chișinău lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chișinău?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chișinău

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chișinău?

Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines ja Belavia ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Chișinău rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Chișinău näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Chișinău

Kohteeseen Chișinău on normaalina viikkona 17 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 255 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Chișinău). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 158 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Austrian Airlines lennot kohteeseen Chișinău

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Chișinău on Austrian Airlines (7,1/10, 157 arvosteluilla). Suurin osa Austrian Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Chișinău saapuvat kohteesta Wien Vienna Intl, mutta kohteeseen Chișinău on maailmanlaajuisesti 7 Austrian Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Austrian Airlines tarjous oli 177 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chișinău, meno-paluu).


Chișinău ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Chișinău lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Chisinaun kansainväliseltä lentokentältä?

Chisinaun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee hyvin lähellä kaupungin keskustaa. Autonvuokraus on yksi mahdollinen tapa liikkua lentokentältä kaupunkiin, ja matka-aika kestää ajamalla hieman yli 20 minuuttia. Jos haluat miellyttävämmän matkustustavan kuin julkisen liikenteen, harkitse taksin käyttöä. Taksipalvelu on käytettävissä kellon ympäri ja toimisto löytyy lentokentän tuloaulasta. Kannattaa sopia matkan hinnasta etukäteen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Chisinaun lentokentän ja kaupungin välillä on kaksi bussiyhteyttä. Voit valita pikabussin tai minibussin väliltä, ja kummatkin näistä linjoista kulkevat varhaisesta aamusta aina melkein keskiyöhön saakka. Minibussin linja 165 liikkuu useammin, aina noin 10 minuutin välein, kun taas pikabussi lähtee lentokentältä aina 40 minuutin välein. Matkustusaika ja hinta on kummassakin vaihtoehdossa sama, ja matka-aika keskustaan on hieman yli puoli tuntia. Linjat kulkevat hieman eri reittiä, joten tarkista missä hotellisi sijaitsee, jotta pääset oikeaan kulkuneuvoon. Lippuja voi ostaa linja-auton kuljettajalta. Ota huomioon, että jos sinulla on paljon matkatavaroita, voi olla, että sinun on ostettava matkalaukuille ylimääräinen lippu.


Kohteen Chișinău viisumivaatimukset

Suomalaisten ei tarvitse hankkia viisumia vieraillakseen Chisinaussa. Sinula tulee olla kuitenkin voimassa oleva passi, joka on voimassa puoli vuotta ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Chișinău


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Chișinău

Katedraalipuistossa sijaitseva Pyhän syntymän katedraali ei näytä kovin vaikuttavalta ulkopuolelta. Se on rakennettu 1830-luvulla uusklassiseen tyyliin ja sillä on myrskyisä historia: katedraali tuhoutui toisen maailmansodan aikana, kun Moldova oli osa Neuvostoliittoa. Nykyään katedraali seisoo ylpeänä pääkaupungin sydämessä ja on kaikkien tärkeiden nähtävyyksien keskellä. Sisällä kannattaa vierailla, sillä sisustus on upea ja kaikkea sitä, mitä voit odottaa Itä-Euroopan ortodoksikirkolta. Aivan kaupungin sydämessä, katedraalin ja hallintotalon välissä, on Riemukaari, joka on yksi Chisinaun suosituimmista nähtävyyksistä. Se rakennettiin vuonna 1840 muistoksi Venäjän valtakunnan voitosta Venäjän ja Turkin sodan aikana. Chisinau kehittyi nopeasti Neuvostoliiton aikana, jolloin monet kaupungin rakennukset rakennettiin. Kaupungin arkkitehtuuri on täynnä Neuvostoliiton mosaiikkeja, todellisia taiteen mestariteoksia, jotka yleensä kertovat tarinanoita nykyisistä saavutuksista ja sankareista. Kaupungin keskiosassa, kadun toisella puolella Riemukaarelta, löytyy huomaamaton muistomerkki Moldovan suurimmalle sankarille Stephen Suurelle. Hän löytyy kaikista Moldovan seteleistä. Stephen Suuri oli Moldovan prinssi 1400-luvun lopulla, ja häntä pidetään tähän päivään saakka tämän maan parhaana hallitsijana. Stephen Suuren patsaan takana on sisäänkäynti keskuspuistoon, joka on nimetty suuren hallitsijan mukaan Ștefan cel Mare Central Parkiksi. Tämä on maan vanhin puisto, ja se on todella miellyttävä paikka vierailla. Puiston viehättävien polkujen läpi kulkemisen lisäksi löydät myös ulkokahviloita, mielenkiintoisen suihkulähteen, Pushkinin muistomerkin ja paljon muuta. Chisinaun juutalainen hautausmaa sijaitsee hieman kaukana keskustasta, mutta se on matkan arvoinen. Juutalaisten hautausmaa Chisinaussa on suuri ja enimmäkseen unohdettu. Osa hautausmaasta on piiloutunut rehevään kasvillisuuteen, mutta voit silti kävellä tärkeimpien kujien läpi ja nähdä mielenkiintoisia ja kauniita hautoja.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Chișinău. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Chișinău ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Chișinău tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Chișinău. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.