Etsi halvat lennot Parma

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Parma lentotiedot ja trendit

Tutustu Parma lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Parma?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Parma?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Parma (Milano Malpensa), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 05m ja .

Halvimmat lennot kaupungin Parma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Parma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Parma

Helsinki (HEL) - Bergamo (BGY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Parma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bergamo Orio al Serion lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 98 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Parma

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Parma?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Parma kaupungista Tirana oli 30 €. Tämä on 81 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Parma. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Parma omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Parma lähettyviltä muita lentokenttiä?

Parma kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (80 km Parma keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (82 km Parma keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (109 km Parma keskustasta), Milano Linate lentokenttä (110 km Parma keskustasta) tai Milano Malpensa lentokenttä (155 km Parma keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Parma lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä ovat keskimäärin 120 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Parma. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Parma lentokenttä hinnat?

lentoa Parma lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Parma lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Parma lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Parma lentokenttä?

Parma lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Parma lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Parma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Parma

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Parma?


Aloita matkan suunnittelu - Parma


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Parma?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Parma on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Parma nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Parma joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Parma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Parma?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Parma, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Parma juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Parma. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Parma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.