Autonvuokraus Parma, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Parma, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Parma, Parma, Italia
4. marraskuu — 11. marraskuu
Sama palautus
Parma, Parma, Italia
to 4/11
Keskipäivä
to 11/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Parma: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Parma, Italia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

4,0
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Parma, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Parma

Ajankohtana lokakuu tähän päivään mennessä, 133 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Parma.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Parma noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Parma COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Parma. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Parma, Italia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Parma, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Parma ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Parma huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Parma?

Keskimääräiseen hintaan 17 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 7 €/pvä), Fiat Panda vuokra-autot kaupungissa Parma on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Parma keskimääräiseen hintaan 21 €/pvä (7 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Millainen sää on kohteessa Parma, Italia kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Parma on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 96 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Parma.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Parma kuukauden lokakuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Parma. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Parma vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Hyundai Accent tai Class Mini Car.

Onko sää kaupungissa Parma samanlainen kuin muualla Emilia-Romagna alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Parma road triplle alueelle Emilia-Romagna tai sitä ympäröiville alueille kuukauden lokakuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 72,8 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Parma