Lennot Eurooppa Italia Sisilia Palermo Helsinki - Palermo

Halvat lennot Helsinki - Palermo

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Palermo: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Palermo lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
KLM
KLM
21 lokak.
HEL
21:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
16:10
+1
PMO
Palermo Punta Raisi
KLM
01 marrask.
PMO
16:20
Palermo Punta Raisi
20t 55m
2 välilaskua
14:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
434 EUR
KLM
KLM
21 lokak.
HEL
21:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
16:10
+1
PMO
Palermo Punta Raisi
KLM
01 marrask.
PMO
16:20
Palermo Punta Raisi
20t 55m
2 välilaskua
14:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
434 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Palermo

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Palermo?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Palermo - Helsinki on tammikuu ja kallein kesäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Palermo?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Palermo?
keskipäivällä
Helsinki - Palermo lennot ovat noin 13 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Palermo?
Norwegian
Norwegian, KLM ja Aegean Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Palermo reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi ja saat parhaat Helsinki - Palermo lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
PMO
Palermo Punta Raisi
Milloin on halvinta varata lennot Palermo?
57 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Palermo on noin 57 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Palermo

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Palermo

Lyhyin lentoaika 9t 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Palermo on 9t 40m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Palermo ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi.
Lentokentät Palermo 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Palermo: Palermo Punta Raisi (PMO)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Palermo?

Falcone Borsellinoksi kutsuttu Palermon lentokenttä (entinen Punta Raisi -lentokenttä) sijaitsee Punta Raisissa, joka on 35 km länteen Sisilian pääkaupungista Palermosta. Lentokenttä on yksi Italian vilkkaimmista, ja useat lentoyhtiöt lentävät sinne päivittäin. Lennot Helsingistä Palermoon saat muun muassa KLM:n, Lufthansan, SAS:n ja Finnairin operoimana. Suoria lentoja ei tällä reitillä ole tarjolla, mutta kun haluat etsiä mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Palermoon, kannattaa runsasta lentotarjontaa tutkia verkosta jo vähintään muutamaa kuukautta ennen lähtöä. Muita Helsingistä Palermoon operoivia lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi easyJet, Vueling, Norwegian, Lufthansa ja Ryanair.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsingin lentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema on helppo määränpää joko lentokenttäbussien tai julkisen liikenteen avulla. Pääkaupunkiseudulla on myös lentokenttäkuljetuksiin erikoistuneita palveluita yksityishenkilöille tai ryhmille. Yksi näistä on Airport Taxi. Vaivattomimmin pääset matkaan Helsingin keskustasta käsin, jossa voit hyödyntää joko Elielinaukiolta tai Rautatientorilta lähteviä julkisen liikenteen busseja tai päärautatieasemalta liikennöiviä lähijunia. Seutulipun hinta kuljettajalta ostettuna on 5,50 EUR. Kun tarvitset tarkempia reittitietoja tai aikatauluja, voit tutustua niihin kätevästi HSL:n verkkosivuilla. Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle on noin 18 kilometriä matkaa, joten kulkuvälineestäsi riippuen matka-aikasi on 35–45 minuuttia. Lähijunilla matka lentokentälle sujuu mitä yleisimmin aika ruuhkattomasti ja matka-aika on noin 30 minuuttia. Lentokentälle liikennöivät lähijunat tunnistat kirjaimista I ja P. Elielinaukiolta lähtee kohti lentoasemaa joko Finnair City Bus -lentokenttäbussi tai julkisen liikenteen bussi numero 415. Rautatientorin pysäkkien puolelta pääset sen sijaan astumaan HSL:n bussiin numero 615, joka myös kulkee lentokentälle.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Palermossa?

Kun Helsinki–Palermo-lennot tuovat sinut perille, olet noin 35 kilometrin päässä Palermon keskustasta. Prestia e Comande -bussi kulkee päivittäin Palermon lentokentän ja Palermon väliä. Matka-aika Stazione Centraleen on 55 minuuttia ja Politeamaan noin 40 minuuttia. Bussi liikennöi puolen tunnin välein Palermon keskustaan (Piazza Castelnuovo ja keskusasema) ja matkalippu on hinnaltaan 5,80 EUR. Ensimmäinen bussi lähtee lentokentältä klo 06:30 ja ensimmäinen bussi Palermosta lentokentälle klo 05:00. Taksit ovat saatavillasi heti saapumisalueen ulkopuolella. Ensikertalaiselle taksi on ihanteellinen kuljetusmuoto. Taksinkuljettajat tuntevat kaupungissa hyvin eri paikat sekä hotellit ja pystyvät ajamaan sinut perille luotettavasti. Taksilla lentokentältä siirtyminen Palermoon kestää arviolta 45 minuuttia ja maksaa noin 35 EUR, kun mittari kytketään päälle. Mikäli haluat olla varma loppusummasta, neuvottele hinta jo etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Palermo-lento kestää?

Lennot Helsingistä Palermoon sujuvat parhaimmillaan alle kuudessa tunnissa ja yhdellä välilaskulla. Esimerkiksi Lufthansa lentää reittiä Münchenin kautta, lentoajan ollessa viisi ja puoli tuntia. Koska suoria lentoja ei reitillä ole, on välilaskullisia vaihtoehtoja paljon. Matka-ajat vaihtelevat noin kuudesta tunnista kahden pysähdyksen lentoihin, jotka kestävät jopa 20 tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Palermoon

Kesäiset ilmat jatkuvat Palermossa huhtikuusta lokakuuhun, jota seuraa leuto talvi. Kaupunki on miellyttävä matkakohde ympäri vuoden, joten lennot Helsingistä Palermoon ovat hyvä idea mihin vuodenaikaan tahansa. Matkailun vilkkaimpia kuukausia Italian Palermossa ovat muun muassa huhtikuu ja toukokuu sekä kesäkuukaudet. Hotellit ja lennot saattavat olla kalliimpia näiden kuukausien aikana, mutta voit säästää, jos ostat liput hyvissä ajoin. Heikoin matkailukuukausi tuntuu olevan marraskuu, joten silloin palvelut ja esimerkiksi majoitusten hinnat saattavat olla budjettimatkailijan mieleen. Kun hankit lentoliput Helsingistä Palermoon alkusyksystä, varmistat sen, että vältyt kesän suurimmilta kuhinoilta, mutta pääset vielä nauttimaan lämpimistä ilmoista.

Tarvitaanko Palermon matkalle passia/viisumia?

Italia kuuluu EU-maihin, joten suomalaisena et tarvitse lomamatkallesi viisumia. Virallinen henkilötodistus tai passi olisi hyvä olla matkalla mukana. Vaikka et välttämättä matkustamiseen näitä asiakirjoja tarvitse, matkustajan on pyydettäessä voitava todistaa henkilöllisyytensä. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Palermoon

  • Palermo on ylpeä arabialaisesta alkuperästään ja sen kolmesta päämarkkinoista, joita kutsutaan nimillä Capo, Vucciria ja Ballarò. Ruokien runsaus ja monipuolisuus sekä eläväiset myyjät tuovat Palermon markkinoille oman erityisen ilmapiirinsä. Mikäli markkinoiden kiertäminen itsekseen ei tunnu mukavalta, voit kokeilla jonkun retkijärjestäjän Street Food -kiertuetta. Silloin opit sopivasti markkinoiden traditioista ja tärkeimmät nurkat sekä nähtävyydet tulee varmasti kierrettyä.
  • 20 min bussimatkan päässä Palermosta (ota 806 Piazza Politeamasta) on Mondello, viehättävä entinen kalastajakylä, jota hallitsee 606 korkea Monte Pellegrino. Vuori on palatsipyhimys Santa Rosalialle omistettu. Mondellon Liberty-huvilat ovat menneisyyden merkkejä paikan kukoistuksesta ja muistona paikallisista aristokraateista, jotka tulivat aikanaan nauttimaan upeasta hiekkarannasta ja kirkkaista vesistä.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Palermo

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Catania
Lyhyin lentoaika
9t 50m
Halvin hinta
200 EUR
Helsinki - Comiso
Lyhyin lentoaika
19t 05m
Halvin hinta
549 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Palermo:

*Lentojen hinnat kohteeseen Palermo perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Italia Sisilia Palermo Helsinki - Palermo