Lennot Eurooppa Italia Sisilia Palermo Helsinki lento kohteeseen Palermo

Halvat lennot Helsinki - Palermo

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Palermo (PMO)
to 25.6.
to 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Palermo

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Palermo

Paras löydetty hinta 769 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Palermo viimeisen 72 tunnin aikana on 769 €
Lyhyin lentoaika 5h 50m Lyhyin lentoaika Helsinki Palermo on 5h 50m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Palermo ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi.
Lentokentät kohteessa Palermo 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Palermo: Palermo Punta Raisi (PMO)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Palermo

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Palermo?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Palermo on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Palermo?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Palermo?
illalla
Helsinki - Palermo lennot ovat noin 22 % kalliimpia aamulla kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Palermo?
Finnair
Finnair, KLM ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Palermo reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi ja saat parhaat Helsinki - Palermo lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
PMO
Palermo Punta Raisi
Milloin on halvinta varata lennot Palermo?
57 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Palermo on noin 57 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Palermo: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Palermo lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
19. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
PMO
Palermo Punta Raisi
28. kesäkuuta
PMO
Palermo Punta Raisi
6t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 55m
2 välilaskua
PMO
Palermo Punta Raisi
27. kesäkuuta
PMO
Palermo Punta Raisi
27t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
18. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
PMO
Palermo Punta Raisi
28. kesäkuuta
PMO
Palermo Punta Raisi
22t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Palermo?

Falcone Borsellinoksi kutsuttu Palermon lentokenttä (entinen Punta Raisi -lentokenttä) sijaitsee Punta Raisissa, joka on 35 km länteen Sisilian pääkaupungista Palermosta. Lentokenttä on yksi Italian vilkkaimmista, ja useat lentoyhtiöt lentävät sinne päivittäin. Lennot Helsingistä Palermoon saat muun muassa KLM:n, Lufthansan, SAS:n ja Finnairin operoimana. Suoria lentoja ei tällä reitillä ole tarjolla, mutta kun haluat etsiä mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Palermoon, kannattaa runsasta lentotarjontaa tutkia verkosta jo vähintään muutamaa kuukautta ennen lähtöä. Muita Helsingistä Palermoon operoivia lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi easyJet, Vueling, Norwegian, Lufthansa ja Ryanair.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsingin lentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema on helppo määränpää joko lentokenttäbussien tai julkisen liikenteen avulla. Pääkaupunkiseudulla on myös lentokenttäkuljetuksiin erikoistuneita palveluita yksityishenkilöille tai ryhmille. Yksi näistä on Airport Taxi. Vaivattomimmin pääset matkaan Helsingin keskustasta käsin, jossa voit hyödyntää joko Elielinaukiolta tai Rautatientorilta lähteviä julkisen liikenteen busseja tai päärautatieasemalta liikennöiviä lähijunia. Seutulipun hinta kuljettajalta ostettuna on 5,50 EUR. Kun tarvitset tarkempia reittitietoja tai aikatauluja, voit tutustua niihin kätevästi HSL:n verkkosivuilla. Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle on noin 18 kilometriä matkaa, joten kulkuvälineestäsi riippuen matka-aikasi on 35–45 minuuttia. Lähijunilla matka lentokentälle sujuu mitä yleisimmin aika ruuhkattomasti ja matka-aika on noin 30 minuuttia. Lentokentälle liikennöivät lähijunat tunnistat kirjaimista I ja P. Elielinaukiolta lähtee kohti lentoasemaa joko Finnair City Bus -lentokenttäbussi tai julkisen liikenteen bussi numero 415. Rautatientorin pysäkkien puolelta pääset sen sijaan astumaan HSL:n bussiin numero 615, joka myös kulkee lentokentälle.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Palermossa?

Kun Helsinki–Palermo-lennot tuovat sinut perille, olet noin 35 kilometrin päässä Palermon keskustasta. Prestia e Comande -bussi kulkee päivittäin Palermon lentokentän ja Palermon väliä. Matka-aika Stazione Centraleen on 55 minuuttia ja Politeamaan noin 40 minuuttia. Bussi liikennöi puolen tunnin välein Palermon keskustaan (Piazza Castelnuovo ja keskusasema) ja matkalippu on hinnaltaan 5,80 EUR. Ensimmäinen bussi lähtee lentokentältä klo 06:30 ja ensimmäinen bussi Palermosta lentokentälle klo 05:00. Taksit ovat saatavillasi heti saapumisalueen ulkopuolella. Ensikertalaiselle taksi on ihanteellinen kuljetusmuoto. Taksinkuljettajat tuntevat kaupungissa hyvin eri paikat sekä hotellit ja pystyvät ajamaan sinut perille luotettavasti. Taksilla lentokentältä siirtyminen Palermoon kestää arviolta 45 minuuttia ja maksaa noin 35 EUR, kun mittari kytketään päälle. Mikäli haluat olla varma loppusummasta, neuvottele hinta jo etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Palermo-lento kestää?

Lennot Helsingistä Palermoon sujuvat parhaimmillaan alle kuudessa tunnissa ja yhdellä välilaskulla. Esimerkiksi Lufthansa lentää reittiä Münchenin kautta, lentoajan ollessa viisi ja puoli tuntia. Koska suoria lentoja ei reitillä ole, on välilaskullisia vaihtoehtoja paljon. Matka-ajat vaihtelevat noin kuudesta tunnista kahden pysähdyksen lentoihin, jotka kestävät jopa 20 tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Palermoon

Kesäiset ilmat jatkuvat Palermossa huhtikuusta lokakuuhun, jota seuraa leuto talvi. Kaupunki on miellyttävä matkakohde ympäri vuoden, joten lennot Helsingistä Palermoon ovat hyvä idea mihin vuodenaikaan tahansa. Matkailun vilkkaimpia kuukausia Italian Palermossa ovat muun muassa huhtikuu ja toukokuu sekä kesäkuukaudet. Hotellit ja lennot saattavat olla kalliimpia näiden kuukausien aikana, mutta voit säästää, jos ostat liput hyvissä ajoin. Heikoin matkailukuukausi tuntuu olevan marraskuu, joten silloin palvelut ja esimerkiksi majoitusten hinnat saattavat olla budjettimatkailijan mieleen. Kun hankit lentoliput Helsingistä Palermoon alkusyksystä, varmistat sen, että vältyt kesän suurimmilta kuhinoilta, mutta pääset vielä nauttimaan lämpimistä ilmoista.

Tarvitaanko Palermon matkalle passia/viisumia?

Italia kuuluu EU-maihin, joten suomalaisena et tarvitse lomamatkallesi viisumia. Virallinen henkilötodistus tai passi olisi hyvä olla matkalla mukana. Vaikka et välttämättä matkustamiseen näitä asiakirjoja tarvitse, matkustajan on pyydettäessä voitava todistaa henkilöllisyytensä. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Palermoon

 • Palermo on ylpeä arabialaisesta alkuperästään ja sen kolmesta päämarkkinoista, joita kutsutaan nimillä Capo, Vucciria ja Ballarò. Ruokien runsaus ja monipuolisuus sekä eläväiset myyjät tuovat Palermon markkinoille oman erityisen ilmapiirinsä. Mikäli markkinoiden kiertäminen itsekseen ei tunnu mukavalta, voit kokeilla jonkun retkijärjestäjän Street Food -kiertuetta. Silloin opit sopivasti markkinoiden traditioista ja tärkeimmät nurkat sekä nähtävyydet tulee varmasti kierrettyä.
 • 20 min bussimatkan päässä Palermosta (ota 806 Piazza Politeamasta) on Mondello, viehättävä entinen kalastajakylä, jota hallitsee 606 korkea Monte Pellegrino. Vuori on palatsipyhimys Santa Rosalialle omistettu. Mondellon Liberty-huvilat ovat menneisyyden merkkejä paikan kukoistuksesta ja muistona paikallisista aristokraateista, jotka tulivat aikanaan nauttimaan upeasta hiekkarannasta ja kirkkaista vesistä.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Palermo

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Catania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 50m
Halvin hinta
138 €
Helsinki - Comiso reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 35m
Halvin hinta
303 €
Helsinki - Trapani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
27t 05m
Halvin hinta
1 138 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Palermo:

Lennot Eurooppa Italia Sisilia Palermo Helsinki lento kohteeseen Palermo
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka