Halvat lennot Pantelleria

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 27/5
pe 3/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pantelleria?

Pantelleria on pieni Italian saari Välimerellä, joka on hyvin lähellä Tunisiaa. Se on lähempänä Tunisiaa kuin Italian Sisilian saarta. Lennot Suomesta Pantelleriaan voi varata useasta Suomen kaupungista, kuten Turusta, Tampereelta tai Helsingistä. Nämä kolme kaupunkia antavat parhaat lentovaihtoehdot. Muista kaupungeista matkaavien kannattaa tutkia, mistä näistä kaupungeista on paras lähteä ihailemaan tätä kaunista saarta. Lentoaika Turusta vie nopeimmillaan alle kahdeksan tuntia, ja matka-aika on suurin piirtein sama myös Tampereelta. Helsingistä lähtevien lennot Italian Pantelleriaan kestävät parhaimmillaan kahdeksan tuntia.

Valitettavasti Suomesta Pantellariaan ei ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja. Pantellerian eksklusiivinen sijainti on tähän yksi syy, ja toisaalta Pantellerian lentokenttä ei ole kansainvälinen lentokenttä, vaan kentälle lentää vain Italian kotimaan lentoja. Lentotarjoukset Pantelleriaan kannattaa harkita tarkoin, koska lentojen vaihdot ovat jokaisessa kaupungissa erilaiset. Turusta ja Tampereelta lähtevien ensimmäinen välilasku tapahtuu Riiassa, jonne lentää AirBaltic-lentoyhtiö. Riiasta seuraava välilasku on Italiassa, josta pääset lentämään suoraan Pantelleriaan. Kokonaislentoaika riippuu välilaskujen viemästä odotteluajoista, ja osassa lentoreiteistä on usean tunnin välilasku. Helsingistä lentäessä on enemmän vaihtoehtoja, mitä tulee välilaskuihin sekä lentoyhtiöihin. Tavallisesti nopein reitti on lentää ensin Roomaan, joka on ensimmäinen välilasku. Myös Helsingistä lähtiessä välilaskuja on aina kaksi. Tutki lentoja ja niiden hintoja momondossa ja valitse itsellesi sopivimmat lennot.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Pantelleria kaupungista Tallinna oli 208 €. Tämä on 38 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Pantelleria. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Pantelleria omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Pantelleria on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Pantelleria harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Trapani Birgi lentokenttä (130 km kaupungin Pantelleria keskustasta) tai Lampedusa lentokenttä (160 km kaupungin Pantelleria keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 333 € henkilöä kohti ja Lampedusa lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Pantelleria. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Pantelleria ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pantelleria lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Pantellerian lentokentältä?

Pantellerian lentokenttä sijaitsee melkein saaren keskustassa ja sieltä pääsee nopeasti ja helposti saaren kaikkiin ympäröiviin alueisiin. Lentokenttä tarjoaa julkisia liikennevälineitä, takseja sekä lentokenttäkuljetuksia. Takseja on aina saatavilla lentokentällä, ja voit varata kyytisi myös ennakkoon. Jotkut saaren hotelleista tarjoavat majoittuville vierailleen lentokenttäkuljetuksen. Lentokentältä löytyy myös useita autonvuokrauspisteitä. Vuokra-autolla huristelu voi olla mahtava tapa tutkia saarta oman aikataulun mukaan. Julkisia yhteyksiä lentokentältä löytyy monia. Pantellerian lentokentällä on useita lentokenttäbusseja, esimerkiksi Pantelleria Line. Busseissa ei ole numeroita, vaan niissä lukee määränpää. Pääset lentokentältä Buccurumaan, Sibaan, Kammaan, Scauriin sekä Bugeberiin. Bussit liikennöivät aamusta iltaan säännöllisin aikavälein, tosin osa linjoista ei operoi jokaisena viikonpäivänä tai kaikkina kellonaikoina. Muista siis tarkistaa aikataulut hyvissä ajoin.


Kohteen Pantelleria viisumivaatimukset

Pantelleria kuuluu Eurooppaan, joten suomalaisten ei tarvitse hankkia viisumia matkustaessaan saarelle. Tarvitset matkaan mukaan joko henkilökortin tai passin, mutta ajokortti ei kelpaa henkilöllisyystodistukseksi. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa ainakin kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Pantelleria


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pantelleria

Pantellerian saari on karu, sen talot ovat perinteisiä mustia laavakivirakennuksia, mutta se on omalla tavallaan kaunis ja luonto on upea. Meri on täällä kauneimmillaan: sen vesi on kirkasta ja rannoilta löytyy sileitä kiviä, joilla voi istuskella auringon alla. Voit kuljeskella ympäri saarta ja nauttia sen lukuisista lahdista ja luonnollisista satamista, joissa on pikkukivirantoja ja hienoa hiekkaa. Pantellerrissa on myös hyviä viinitiloja ja paikallinen Zibibbo-rypäle on viinintuntijoiden parissa erittäin arvostettu. Vierailu viinitiloihin, kävely viiniköynnösten joukossa ja vuosittaiset viinitapahtumat, kuten erittäin kuuluisa Passito di Pantelleria, tutustuttavat matkailijat Pantellerian vanhimpaan perinteeseen, kulttuuriin ja makuihin. Pantelleria on loistava vierailupaikka kulinaristeille, ja sieltä löydät Italiasta tutut herkut sekä Afrikasta tulevat vaikutteet. Pantelleriassa on paljon historiallisia nähtävyyksiä. Tällä hetkellä voit vierailla muinaisen Mursian kylän mökeissä ja tutustua yhteen koko Välimeren alueen tärkeimmistä paikoista, nimittäin Sesin nekropoliin. Saarelta löytyy paljon historiaa, ja sijaintinsa ansiosta se on toiminut kauppasatamana useamman vuosituhannen ajan. Pantelleria on sukeltajien paratiisi, ja tulivuoren alkuperä antaa saarelle tummat ja erikoiset värit. Hiekan puute matalassa vedessä mahdollistaa itse asiassa hyvän näkyvyyden, mikä tekee sukelluksesta maagisen hetken. Luonnosta kannattaa nauttia joko pyöräillen tai vaeltamalla, ja saaren poikkeuksellinen luonto on ehdottomasti tutkimisen arvoinen. Venuksen peili -ulkokylpylä on yksi Pantellerian kauneimmista paikoista. Järvessä on kiehuvaa makeaa vettä, joka tuntuu lämpimältä syleilyltä, ja pääset uimaan syväsinisessä vedessä. Järvessä on myös kuiva kohta, jossa on rikkiin sekoitettua mutaa, joka tekee hyvää iholle. Kylpylä sijaitsee kukkulan päällä, joten sieltä avautuvat myös kauniit maisemat merelle sekä Pantellerian kauniiseen luontoon.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Pantelleria. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Pantelleria joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Pantelleria. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Pantelleria niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Pantelleria lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.