Hotellit Luulaja, Ruotsin

Etsi hotellitarjoukset  15 Luulaja, Ruotsin

Luulaja, Ruotsi
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Luulaja hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Luulaja
Hinta
€53
€457
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Luulaja


Milloin varata hotelli kohteesta Luulaja

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Luulaja
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
137 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
74 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Luulaja on: 3 tähteä, 71 päivää ennen. 4-5 tähteä, 76 päivää ennen.

3 tähteä

81 € - 96 €

4-5 tähteä

99 € - 124 €


Hyödyllisiä tärppejä Luulaja hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Luulaja

Halvin hotellihinta

54 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Aurora River Cabin

Hotellit lähellä lentokenttää

2
Halvin hinta huoneelle Luulaja löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 54 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ornvik Hotell & Konferens, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Aurora River Cabin, suosituimmasta viiden tähden hotellista Luulaja(9,2/10 luokitus - perustuu 70 arvosteluun).
Luulaja löytyy 2 hotellia lähellä Luulajan lentoasema. Seaside cottage Boat fishing snowmobile running on lähin 2,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Luulaja matkavinkit

Luulaja on pienehkö, noin 46 000 asukkaan kaupunki, joten hotellivalikoima ei ole paikkakunnalla valtavan laaja. Alueelta löytyy kuitenkin varmasti majapaikka jokaisen reissaajan makuun. Suurin osa Luulajan hotelleista sijaitsee keskustan alueella, joten sijainnin suhteen matkailijoilla ei ole suuresti valinnanvaraa. Jos kuitenkin päätät majoittua keskustan ulkopuolella, erilaisia maatilamatkailukohteita ja leirintäalueita löytyy kaupungin ympäristössä monia. Maalla majoittumalla voi säästää rahaa, mutta toisaalta myös Luulajan keskustahotellit ovat varsin kohtuuhintaisia. Mieti siis, onko pieni säästö vaivan arvoista? Kaikki tärkeimmät palvelut ja nähtävyydet sijaitsevat keskustan tuntumassa. Hotellit Luulajassa ovat pääsääntöisesti siistejä ja viihtyisiä, eli edullisemmastakin hotellista voi yleensä varata huoneen rauhallisin mielin. Palveluissa voi kuitenkin olla eroja, eli jos haluat nauttia hyvästä hotelliaamiaisesta, varmista etukäteen tarjoileeko hotelli aamupalaa ja sisältyykö se majoituksen hintaan.

Edullisen loman viettäminen ei ole Luulajassa vaikeaa, sillä kaupungin hotellien hintataso on kohtuullinen. Kolmen tähden hotellin voi saada kaupungista edulliseen hintaan, varsinkin kesälomasesongin ulkopuolella. Jos mahdollista, ajoita siis matkasi suosituimpien lomaviikkojen ulkopuolelle. Jos matkustat kesällä, etsi budjettiisi sopiva hotelli ajoissa ja lyö hotellivaraus lukkoon mahdollisimman pian. Seuraa myös hotellitarjouksia. Ruotsin hintataso on varsin samankaltainen kuin Suomen, eli ruokaan kannattaa varautua käyttämään Luulajassa samankaltaisia summia kuin Suomessa. Paras vaihtoehto budjettimatkailijalle on hostelli tai huoneistohotelli, jossa asiakkaiden käytössä on myös keittiö. Kesäkuukausina voit nauttia esimerkiksi piknikeistä kaupungin vesistöjen äärellä. Parhaat ilmaiset aktiviteetit löytyvät luonnosta, mutta myös historiasta ja kulttuurista voi nauttia halvalla tai kokonaan ilmaiseksi. Piipahda esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteessa, Gammelstad-kirkkokylässä.

Luulajan kaupunkialue on kooltaan sen verran kompakti, että paikasta toiseen on helppo siirtyä kävellen. Kauniit maisemat ja hyvät tiet tekevät Luulajasta myös erinomaisen pyöräilykaupungin, ja pyörän voi vuokrata kaupungista paikan päältä. Luulajasta on moniin lähikaupunkeihin toimivat juna- ja bussiyhteydet, mutta jos aiot tutkia kaupunkia ympäröiviä alueita tarkemmin, on vuokra-auto yleensä kätevin valinta.

Luottokortitta matkustaminen voi olla Luulajassa hankalaa. Hotellit Luulajassa pyytävät lähes aina luottokortin tiedot varausvaiheessa.

Lapsiperheitä odottavat Luulajassa erilaiset aktiviteetit, ja varsinkin ulkoilmapuuhat vaihtelevat sen mukaan, mihin vuodenaikaan Ruotsin matka sijoittuu. Talvisin kaupungissa pääsee luistelemaan Luulajajärven jäille, kesäisin taas alueelta voi löytää mitä parhaita uimapaikkoja. Hauska vierailukohde vuodenajasta riippumasta on Teknikens Hus -tiedekeskus, jossa lapsivieraatkin on otettu hyvin huomioon. Sateisina päivinä perheen pienimmät voivat purkaa energiaansa esimerkiksi Leos Lekland -sisäleikkipuistossa.

Luulajassa juomarahakulttuuri on samankaltainen kuin esimerkiksi Helsingissä. Juomarahaa ei ole ruotsalaiskaupungissa tapana jättää, eikä sitä odoteta. Jos kuitenkin haluat jättää esimerkiksi ravintolassa tai kahvilassa pienen tipin kiitoksena hyvästä palvelusta, otetaan se yleensä hymyssä suin vastaan.

Luulaja on kaikin puolin turvallinen ruotsalaiskaupunki eikä erityisvarovaisuuteen ole aihetta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Luulaja per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Luulaja hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 94 €

Keskinkertainen 110 €

Kallein 151 €

Etsi 4-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Luulaja

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Luulaja

Hotellit kaupungissa Luulaja, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Luulaja hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Luulaja

Luulajan kunnan keskustaajama on vesistöjen ympäröimä, joten monet hotellit Luulajassa sijaitsevat lähellä rantaa. Kaupungin sijainti Perämeren rannikolla, Luulajajoen suulla, on erinomainen, sillä merelliset maisemat tekevät kaupungista luonnonkauniin. Matkailijaa odottaa ruotsalaisen pikkukaupungin idylli värikkäine puutaloineen.

Lähes kaikki Luulajan hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, niin sanotulla ruutukaava-alueella. Keskusta on kaupungin parhaita alueita yöpyä, sillä alueella on tarjolla kaikki tarvittavat palvelut kaupoista ravintoloihin ja kahviloihin. Rauhallinen keskusta-alue sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä leikkipaikkoja löytyy puistoista ja rannoilta. Matkailijoiden onneksi Luulajassa voi yöpyä laadukkaissakin hotelleissa kohtuulliseen hintaan. Keskustassa kolmen tähden hotellien hinta on hiljaisemman matkailukauden aikaan alle 1000 Ruotsin kruunua (noin 100 euroa) yöltä. Esimerkiksi kahden tähden siistissä Park Hotel -hotellissa voi yöpyä tätäkin edullisemmin. Jos vaadit majapaikaltasi laatua, hyvä vaihtoehto on neljän tähden Clarion Hotel Sense, jonka kylpyläpuolella voi päästä pore- ja uima-altaaseen rentoutumaan. Tyylikkään hotellin hinta on alkaen noin 2300 kruunua (230 euroa) yöltä. Kaikki keskustan hotellit sijaitsevat kohtuullisen lähellä rautatieasemaa.

Jos Luulajan taajama-alueelta ei löydy mieluista majapaikkaa, voi vaihtoehtoja etsiä kaupungin ulkopuolelta, esimerkiksi leirintäalueilta ja maatilamatkailukohteista. Mökkimajoitus maalla sopii hyvin myös niille, jotka haluavat ottaa tuntumaa ruotsalaiseen maaseutuun ja luontoon. Esimerkiksi Karlsvikin suunnalla sijaitseva First Camp Luleå -leirintäalue tarjoaa mökkimajoitusta alkaen noin 600 kruunun (noin 60 euron) hintaan. Keskustasta on alueelle noin 15 minuutin ajomatka.


Lue lisää nähtävyyksistä: Luulaja

Pohjois-Ruotsissa, Perämeren rannalla sijaitseva Luulajan kaupunki vetää matkailijoita puoleensa etenkin idyllisen tunnelmansa ansiosta. Keskustaa ympäröivät vesistöt jokaisesta suunnasta, ja alueen kaupunkisuunnittelussa on kunnioitettu perinteistä puurakentamista. Luulajassa on rauhallista, turvallista ja myös edullista, sillä pienen skandinaavikaupungin keskustassa voi yöpyä yllättävän kohtuulliseen hintaan. Suomalaisille paikkakunta on helppo matkakohde, onhan Ruotsi naapurissa ja lentomatka lyhyt.

Luulajan alueen ehkä suosituin vierailukohde on keskustan ulkopuolella sijaitseva Gammelstad-kirkkokylä, joka on nostettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kirkkokylään kuuluu 405 pientä punaista mökkiä, kirkkotupaa, joissa kirkkokansa aikoinaan kirkkomatkoillaan yöpyi. Osa tuvista on kunnostettu museokäyttöön ja niiden sisällä voi vierailla. Aikanaan Ruotsissa on ollut vastaavia kirkkokaupunkeja yli 70, mutta nykyään niitä on jäljellä vain 16 – niistä suurimpana Luulajan Gammelstad. Mikäli paikan historia kiinnostaa, voi kirkkokylän vierailijakeskuksesta varata myös opastetun kierroksen sen tiluksille.

Luontokohteita on Luulajan lähiympäristössä tarjolla pidemmällekin lomalle, ja etenkin kesäaikaan Perämeren rannikkoseutu on täynnä mitä hurmaavimpia retkikohteita. Luulajan saaristoon kuuluu yli 1300 pientä saarta, ja kesäisin saaristoalueella järjestetään erilaisia risteilyjä ja veneretkiä. Talvisin alue tarjoaa lukemattomia talviurheilumahdollisuuksia aina moottorikelkkailusta retkiluisteluun. Myös lasketteluun ja lumilautailuun on alueella hyvät mahdollisuudet. Mallikkaat rinteet löydät esimerkiksi Måttstundsbacken-talviurheilukeskuksesta, josta voit myös vuokrata kaikki tarvittavat varusteet. Ilta- ja yöaikaan talvisella taivaalla voi hyvällä tuurilla nähdä revontulien väriloiston.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Luulaja

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Luulaja

Hotellihuoneen hinta kohteessa Luulaja vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 134 € yöltä.

Hotellihuone kohteessa Luulaja on edullisimmillaan tammikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 41 % sesongista.

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Luulaja vaihtelevat päivittäin, mutta sunnuntai on halvin viikonpäivä ja maanantai taas vastaavasti kallein.

Hostelli kohteessa Luulaja (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 66 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 68 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Luulaja.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (60 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 13 °C, kaupungin Luulaja hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Luulaja

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Luulaja

Jopikgården

Jopikholmen 29, Luleå, Norrbottens Lan, Sweden

174 €

The Novac's Cottage

Luulaja, Norrbotten, Ruotsi

9,5
142 €
Kallaxgårdshotel/apartment, Luleå

Kallaxgårdshotel/apartment, Luleå

Luulaja, Norrbotten, Ruotsi

8,9
151 €

Brandon Lodge

Brando Kvarnvag 133, Luleå, Norrbottens Lan, Sweden

159 €

Hotel Villa Flarkenvägen

Luulaja, Norrbotten, Ruotsi

370 €
Exclusive & luxury 4BR villa in the central of Luleå

Exclusive & luxury 4BR villa in the central of Luleå

Luulaja, Norrbotten, Ruotsi

10,0
356 €

Holiday Home Luleå

Luulaja, Norrbotten, Ruotsi

68 €

Aloita matkan suunnittelu - Luulaja


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Luulaja tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Luulaja. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.