Halvat lennot Kuusamo Helsinki alk. 163 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kuusamo-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuusamo-Helsinki

Lyhyin lentoaika

1t 10m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki on 1t 10m.
Suoria lentoja Kuusamo - Helsinki lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kuusamo - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kuusamo - Helsinki on helmikuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kuusamo - Helsinki?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

Illalla. Kuusamo - Helsinki lennot ovat noin 16 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Kuusamo - Helsinki reitillä

Milloin on halvinta varata Kuusamo - Helsinki lento?

59 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Kuusamo - Helsinki on noin 59 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Kuusamo - Helsinki liikennöidään 5 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 11:00, ja 40 % lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Kuusamo kohteeseen Helsinki?

syyskuuta 2023 alkaen 37 lentoa lähtee kohteesta Kuusamo ja laskeutuu kohteeseen Helsinki viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 19 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Kuusamo - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kuusamo-Helsinki momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 139 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
368 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot Kuusamo - Helsinki

  Finnair lentotarjousta Kuusamo - Helsinki reitille alkaen 148 € meno-paluumatkalle. Tällä reitillä on normaalina viikkona 15 Finnair lentoa ja keskimääräinen meno-paluulennon hinta on 207 € - mutta jotkut käyttäjät ovat löytäneet halvempia tarjouksia momondon avulla.


 • Reitin Kuusamo-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

  Kuusamo ja Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys toisistaan on 678,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuusamo lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Kuusamo lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kuusamo lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kuusamo lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Kuusamo–Helsinki?

Lennot Kuusamosta Helsinkiin operoi suomalainen Finnair. Kuusamon ja Helsingin välillä liikennöidään yleensä ainakin kaksi suoraa lentoa päivässä, ja parhaimmillaan kaupunkien välillä operoidaan neljä päivittäistä lentoa. Finnairin kotimaan lennoista osan liikennöi toinen kotimainen lentoyhtiö Norra. Olipa lennon operoija Kuusamosta Helsinkiin kumpi tahansa, palvelutarjonta on kaikilla Finnairin ja Norran Suomen lennoilla aina sama.

Lähtö: Miten päästä Kuusamon lentokentälle?

Kuusamosta Helsinkiin lähtevät lennot starttaavat matkaan Kuusamon lentoasemalta, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Holiday Club Kuusamon Tropiikin ja Rukan kylän suunnalta pääsee lentokentälle Pohjolan Matkan bussilla. Bussilipun hinta on lähtöpisteestä riippuen noin 7–10 euroa. Keskustasta Kuusamon lentokentälle pääsee kätevimmin taksilla, sillä suoraa linja-autoyhteyttä keskustasta lentoasemalle ei ole tarjolla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Lennot Kuusamosta Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Vantaan kaupungin alueella sijaitseva lentokenttä on noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Välimatka on helppo taittaa joko HSL:n lähijunalla, HSL:n seutuliikenteen busseilla tai Finnair City Bus -lentokenttäbussilla. Lähijunalla pääset lentoasemalta Helsingin päärautatieasemalle puolessa tunnissa. Lentokentältä on helppo nousta junaan, sillä juna-aseman sisäänkäynti löytyy helposti terminaalien 1 ja 2 väliseltä käytävältä. Helsingin ydinkeskustaan kulkevat lentokentältä lähijunat I ja P. Finnair City Bus -lentokenttäbussin matka-aika Helsingin rautatieasemalle on myös puolisen tuntia. Jos valitset mieluummin HSL:n bussin, kannattaa matkaan varata hieman enemmän aikaa. Bussipysäkit sijaitsevat kätevästi lentokentän pääsisäänkäynnin edessä.

Kuinka kauan Kuusamo–Helsinki lento kestää?

Lentomatka Pohjois-Pohjanmaan Kuusamosta Helsinkiin on nopea ja helppo. Lentoaika kaupunkien välillä on vain noin yksi tunti ja 15 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin?

Helsingillä on matkailijoille paljon tarjottavaa kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin kaupungissa pääsee nauttimaan puistoista, uimarannoista, saarista ja upeista ulkoilmakohteista, kuten Suomenlinnasta. Myös lapsiperheiden suosikkikohteet, Linnanmäki ja Korkeasaari, avaavat ovensa kesäkaudeksi. Syksyllä kaupungissa nautitaan usein hienosta ruskasta, ja talvisin matkailijoita kutsuu Helsinkiin etenkin tunnelmallinen joulunaika jouluvaloineen. Vilkkaimmat matkailukuukaudet – eli kesälomakuukaudet toukokuusta elokuuhun sekä joulukuu – ovat yleensä myös keskimääräistä kalliimpia. Budjettimatkailijoille paras aika matkustaa Helsinkiin on lomasesonkien ulkopuolella. Lentoliput Kuusamosta Helsinkiin voi saada halvalla etenkin alkuvuodelle, esimerkiksi helmikuulle tai syksylle. Vertaa hintoja ja voit napata lennot pääkaupunkiin edullisesti.

Tarvitaanko lennolle Kuusamosta Helsinkiin passia?

Lennot Kuusamosta Helsinkiin ovat Suomen sisäisiä kotimaan lentoja, joten Finnair ei vaadi matkustajia ottamaan matkalle mukaan passia. Passin sijaan voit todistaa henkilöllisyytesi virallisella henkilökortilla, ajokortilla tai kuvallisella Kela-kortilla.


 • Helsinkiä pidetään melko kalliina matkailukaupunkina, mutta tosiasiassa kaupunki tarjoaa etenkin kesäaikaan monenlaisia ilmaisia aktiviteetteja. Lähde piknikille Esplanadin puistoon, suuntaa retkelle Suomenlinnaan tai piipahda esimerkiksi Helsingin kaupunginmuseossa, joka on aina ilmainen. Museon Lasten kaupunki vetoaa myös perheen pienimpiin.
 • Helsinki on tapahtumarikas kaupunki, ja etenkin kesäaikaan musiikin ystäviä kutsuvat kaupunkiin suuret festivaalit kuten Flow ja Tuska. Kulttuurin ystävien kannattaa hyödyntää esimerkiksi Kansallisoopperan ja -baletin tarjontaa sekä Helsingin kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin ohjelmistoa. Muista varata lippusi jo ennen matkaa!
 • Eri puolille Helsinkiä on avattu coworking-tiloja, jotka sopivat myös työmatkailijoiden käyttöön. Monet coworking-tilat vuokraavat työpisteitä tunti- tai päivätaksalla. Ilmainen wifi-yhteys löytyy Helsingissä lähes kaikista kahviloista, ravintoloista ja hotelleista, joten kiireisimmät sähköpostit voi lähettää mistä tahansa.

Vaihtoehtoiset lennot Kuusamo-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta116 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta137 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta156 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta127 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika32t 45m
Halvin hinta1567 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta157 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta349 €

Vastaavia ​​Kuusamo - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuusamo - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kuusamo - Helsinki lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Kuusamo - Helsinki lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Kuusamo - Helsinki joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Kuusamo - Helsinki ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kuusamo - Helsinki?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Kuusamo - Helsinki.

En ole valmis varaamaan Kuusamo - Helsinki lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Kuusamo - Helsinki lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.