Halvat lennot Helsinki Canberra alk. 1455 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Canberra lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Canberra

Lyhyin lentoaika

31t 00m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Canberra on 31t 00m.
Helsinki - Canberra ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Canberran kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Canberra

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Canberra?

huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Canberra on huhtikuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Canberra?

maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Canberra?

keskipäivällä. Helsinki - Canberra lennot ovat noin 10 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Canberra?

Qatar Airways. Qantas Airways ja Qatar Airways ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Canberra reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Canberra reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Canberran kansainvälinen lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Canberran kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Canberra lentohinnat

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Canberra

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Canberra momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Qatar AirwaysHintaalk. 1150 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,8
389 arvostelua
Etsi Qatar Airways lentoja
Qantas AirwaysHintaalk. 1758 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
102 arvostelua
Etsi Qantas Airways lentoja

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Canberran kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Canberran kansainvälinen lentoasema lento kestää noin 15205,7 km.


Lennot Helsingistä Canberraan onnistuvat vain Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Australian pääkaupungin Canberran välisillä reiteillä. Toki matkan pystyy taittamaan myös lennoilla Sydneyn tai Melbournen lentoasemille, mutta tällöin loppumatka Canberraan tulee jatkaa joko lentäen, autolla tai junalla. Lähtökaupungin tai päätepisteen lähistöllä toimivat muut lentokentät eivät järjestä reittiin sopivia lentoja. Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema tarjoaa kaikki modernin lentoaseman peruspalvelut mitä odottaa saattaa rahanvaihtopisteistä ostosmahdollisuuksiin ja ravintolapalveluista erilaisiin oleskelutiloihin. Lisäksi lentokentältä löytyy esimerkiksi erilaisia työskentelytiloja, lemmikeille suunnattu alue sekä lasten leikkipaikka. Canberran lentoasemalta löydät myös kattavat peruspalvelut, mainiot ravintolat ja ostospaikat. Myös Canberran lentokentällä on työskentelytiloja, konferenssialue ja VIP-henkisiä oleskelutiloja pienine lisäpalveluineen.


Helsinki-Vantaan kansainväliselle on Helsingistä, pääkaupunkiseudulta ja muualtakin Suomesta lentoasemalle hyvät yhteydet. Lentokentälle pääsee hyvin yksityisautoillen ja julkisilla kulkuneuvoilla. Julkisista kulkuvälineistä juna on monesti mukavin. Esimerkiksi P- ja I-junilla matkan Helsingistä lentoasemalle pystyy kulkemaan monelta juna-asemalta käsin nopeasti. Samoja matkalippuja paikallisjunien kanssa käyttävät bussilinjat, kuten 570 ja 615, kuljettavat myös matkustajia lentoasemalle ja kyytiin voi hypätä monelta pysäkiltä ympäri Helsinkiä. Matkan kulkeminen taksilla onnistuu myös, toki hieman kalliimmalla hinnalla. Mikäli saavut paikalle omalla autolla, auton saa turvalliseen maksulliseen pysäköintiin lentojen ja matkan ajaksi. Pysäköinnin voi myös varata vaikka kuukausia etukäteen. Näin voi hieman säästää pysäköintikuluissa sekä helpottaa matkallelähtöä tilanteissa, joissa aikataulu on tiukempi. Lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, ja näiden palveluja kannattaa vähintäänkin harkita, mikäli aiot saapua lentokentälle vuokra-autolla. Lentoaseman vuokraamoja käyttäen auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus hoituvat mahdollisimman mutkattomasti. Helsinki-Vantaalla on myös muutama majoitusliike, joissa pystyy helposti yöpymään, mikäli sille on tarvetta. Canberran lentoasemalta itse kaupunkiin pystyy kulkemaan varsin kätevästi usealla tavalla. Julkisista kulkuneuvoista edullisin ja näppärin on linja-auto. Rapid 3 -bussi kulkee terminaalien edestä kaupunkiin useita kertoja tunnissa ja matka-aika on varsin kohtuullinen. Lippuja bussikyytiin voi ostaa saapuvien lentojen terminaalissa sijaitsevasta automaatista. Taksikyydit lentokentältä hoituvat myös kätevästi. Vielä enemmän luksusta hakeville tarjolla on myös limusiinikyytejä. Myös majoitusliikkeiden tarjoamia lentokenttäkuljetuksia kannattaa harkita. Canberran lentoasemalta on myös helppo vuokrata auto ja kulkea lentokenttämatkan lisäksi oman aikataulun mukaan hieman laajemminkin kaupungin ympäristössä.

Helsingistä Canberraan matkustaessa lennot saapuvat kaupungin keskustan itäpuolella sijaitsevalle Canberran lentoasemalle. Lennot Helsingistä Canberraan tehdään yleensä nimenomaan Australian pääkaupunkiin, Canberraan, tai sen lähialueisiin tutustumiseksi, sillä muihin Australian kohteista, kuten Sydneyn ja Melbournen kaupunkeihin, on myös lentoyhteyksiä. Canberran lentoasemalta on erittäin hyvien Australian sisäisten lentoyhteyksien lisäksi hyvät tieyhteydet lähiseuduille. Bussiyhteyksiäkin on tarjolla, erityisesti mikäli lentoasemalta koukkaa ensin kaupunkiin, mutta parhaat mahdollisuudet lähiseutujen tutkimiseen saa vuokraamalla lentoasemalta auton. Lentoasemalta voi esimerkiksi koilliseen lähtiessä seurata M23-tietä kohti George-järven maisemia ja vaikkapa Goulburnin kaupunkiin saakka. Pohjoisesta, A25-tien varrelta, löytyy puolestaan Murrumbatemanin ja Yassin kaupungit tutkittavaksi. Etelään B23-tietä huristellessa pääsee puolestaan ajamaan hienojen luonnonreservaattien läpi.


Vastaavia ​​Helsinki - Canberra lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Canberra vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Canberra lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Canberra voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.