Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Kuopio-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Oulu

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Oulu

1 lentokenttä
Kuopio - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulun lentoasema (OUL)

 • Reitin Kuopio-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Kuopio-Oulun lentoasema lento kestää noin 258,9 km.


Lennot Kuopiosta Ouluun pystyy tekemään vain Kuopion lentoasemalta lähtien ja Oulun lentoasemalle saapuen, sillä kummassakaan kaupungissa tai niiden lähiympäristöissä ei ole muita varteenotettavia lentokenttiä. Lennot Kuopiosta Ouluun koukkaavat kuitenkin Helsingin kautta, sillä suoria lentoja ei reitillä valitettavasti kulje. Lähestulkoon kirjaimellisesti veden ympäröimällä Kuopion lentoasemalla on kompaktin kokoisen lentokentän hyvät peruspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi modernilta lentoasemalta odotettu ilmainen langaton verkko. Latauspistokkeilla varustetut työpisteet sekä erillinen kokoustila mahdollistavat työmatkalaisten lähes keskeytymättömän työskentelyn jopa lentojen aikana. Aseman palveluihin kuuluu myös pieni kahvila, apteekki ja esimerkiksi tuliaisostoksiin hyvin soveltuva kauppa. Välilasku matkalla Ouluun tapahtuu Suomen suurimmalla lentokentällä, Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla, jossa lyhyt odottelu ennen jatkolentoa onnistuu monipuolisten palveluiden parissa. Lentoasemalta löydät peruspalveluiden, kuten kattavien ostos- ja ravintolavaihtoehtojen lisäksi useita erilaisia kokous- ja työskentelytiloja, lasten leikkipaikan, lemmikeille oman alueen, runsaasti taidetta, ja esimerkiksi hierontasalongin. Perillä Oulun lentoasemalla odottavat myöskin hyvät peruspalvelut langattomasta verkosta erilaisiin kahviloihin. Lisäksi Oulun lentokentän pieni myymälä palvelee ostoshalukkaita matkustajia.


Kuopion kaupungin ja sen ytimestä hieman pohjoiseen sijaitsevan Kuopion lentoaseman välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista linja-autolla. Bussilinja 40 ajaa Kuopion keskustan ja lentoaseman välillä. Asemalta poistuessa pystyy yleensä saapuvien lentojen aikaan poimimaan kyydikseen myös taksin, mutta hintaa sille kertyy toki bussikyytiä enemmän. Taksikyydin saaminen kaupungista ei tuota ongelmia, mutta vapaan taksin pieneltäkin etsimiseltä välttyäkseen voi sen varata ja tilata jo etukäteen. Sama pätee vuokra-autoihin. Auton vuokraaminen lentoaseman vuokraamoilta lienee kätevintä, jotta lentojen yhteydessä auton palautus ja uudelleenvuokraus onnistuisivat mahdollisimman helposti, mutta vuokraus kannattaa silti tehdä jo selkeästi ennen matkaanlähtöä. Oulun kaupungin ja Oulun lentoaseman välisen matkan pystyy kulkemaan julkisista kulkuvälineistä parhaiten muutamalla bussivaihtoehdolla. Linjat 56, 9 ja 8 kulkevat lentoasemalta eri kohteisiin ympäri Oulua. Taksikyydit ovat lentokenttäkuljetuksiin vaivaton ratkaisu, mutta hintaa kertyy melkoisesti enemmän julkiseen liikenteeseen verrattuna. Omalla ja vuokra-autolla Oulun lentoasemalle ja -asemalta on helppo liikkua, ja oman auton voi jättää asemalla siistiin maksulliseen pysäköintiin. Lentoaseman ja kaupungin välinen matka taittuu hyvin seuraamalla 815- ja 847-teitä. Vuokra-auton vuokraaminen ja palauttaminen onnistuu lentoasemalla toimivien autovuokraamojen avulla helpoiten.

Kuopiosta Ouluun matkustaessa lennot saapuvat pienen matkan päässä kaupungin keskustasta lounaaseen sijaitsevalle Oulun lentoasemalle. Pääosin Oulun lentoasema on keskittynyt palvelemaan nimenomaan Oulun kaupunkia ja tarjoaa täten hyvän yhteyden esimerkiksi Suomen pääkaupunkiseudulle ja -seudulta matkustaville työmatkustajille ja opiskelijoille. Läheisiin kuntiin, kuten Limingalle ja Kempeleelle, on teitä pitkin hyvät yhteydet suoraan lentoasemalta, joskaan julkisia kulkuyhteyksiä ei oikein muualle kuin Oulun keskustaan lentokentältä olekaan. Oulun keskustasta pystyy hyvin hyppäämään linja-autoon, joita kulkee lähialueen kaupunkeihin, kuten pohjoiseen Haukiputaalle tai hieman koillisessa sijaitsevaan Kiiminkiin. Mikäli päädyt vuokraamaan auton tai käytössäsi on oma auto, pääsee Oulun lentoasemalta lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin helposti ajamalla. Suuremmalle E8-tielle pääsyn jälkeen autolla ajaa hyvin lounaaseen ja esimerkiksi Limingan ja Revonlahden kautta Raahen kaupunkiin saakka. Vaihtoehtoisesti samaa tietä pidemmälle pohjoiseen ajaessa vastaan tulee Kemin kaupunki. Lentoasemalta luoteen suuntaan lähtiessä voi kulkea 816-tietä autolautalle, jolla pääsee vesitse Hailuotoon. Oulun kaupungin sisällä liikkuminen onnistuu hyvin paikallisliikenteen kattavilla bussilinjoilla. Lähialueen muihin kaupunkeihin ja pienempiin kyliin tutustumiseen soveltuu parhaiten kuitenkin oma tai vuokrattu auto, jolla omassa rauhassa ajeleminen mahdollistaa hieman erikoisempiinkin kohteisiin tähtäämisen.


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta72 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta78 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta165 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta273 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta339 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Kuopio - Oulu reitin lennoille?

  Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun Kuopio - Oulu lentoreitin hinnat laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla etsimäsi lennon matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin. Napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Kuopio-Oulu reitille momondon avulla?

  Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Vastaavia ​​Kuopio - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuopio - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kuopio - Oulu lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Kuopio - Oulu, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Oulu kohteesta Kuopio. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai. momondo seuraa reitin Kuopio - Oulu lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.