Halvat lennot Kuopio Oulu

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Kuopio-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Oulu

Suora lento

Ei yhtään
Kuopio - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Kuopio-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Kuopio-Oulun lentoasema lento kestää noin 258,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Oulun lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Oulun lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Kuopiossa ja Oulussa?

Lennot Kuopiosta Ouluun pystyy tekemään vain Kuopion lentoasemalta lähtien ja Oulun lentoasemalle saapuen, sillä kummassakaan kaupungissa tai niiden lähiympäristöissä ei ole muita varteenotettavia lentokenttiä. Lennot Kuopiosta Ouluun koukkaavat kuitenkin Helsingin kautta, sillä suoria lentoja ei reitillä valitettavasti kulje. Lähestulkoon kirjaimellisesti veden ympäröimällä Kuopion lentoasemalla on kompaktin kokoisen lentokentän hyvät peruspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi modernilta lentoasemalta odotettu ilmainen langaton verkko. Latauspistokkeilla varustetut työpisteet sekä erillinen kokoustila mahdollistavat työmatkalaisten lähes keskeytymättömän työskentelyn jopa lentojen aikana. Aseman palveluihin kuuluu myös pieni kahvila, apteekki ja esimerkiksi tuliaisostoksiin hyvin soveltuva kauppa. Välilasku matkalla Ouluun tapahtuu Suomen suurimmalla lentokentällä, Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla, jossa lyhyt odottelu ennen jatkolentoa onnistuu monipuolisten palveluiden parissa. Lentoasemalta löydät peruspalveluiden, kuten kattavien ostos- ja ravintolavaihtoehtojen lisäksi useita erilaisia kokous- ja työskentelytiloja, lasten leikkipaikan, lemmikeille oman alueen, runsaasti taidetta, ja esimerkiksi hierontasalongin. Perillä Oulun lentoasemalla odottavat myöskin hyvät peruspalvelut langattomasta verkosta erilaisiin kahviloihin. Lisäksi Oulun lentokentän pieni myymälä palvelee ostoshalukkaita matkustajia.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Kuopiossa ja Oulussa?

Kuopion kaupungin ja sen ytimestä hieman pohjoiseen sijaitsevan Kuopion lentoaseman välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista linja-autolla. Bussilinja 40 ajaa Kuopion keskustan ja lentoaseman välillä. Asemalta poistuessa pystyy yleensä saapuvien lentojen aikaan poimimaan kyydikseen myös taksin, mutta hintaa sille kertyy toki bussikyytiä enemmän. Taksikyydin saaminen kaupungista ei tuota ongelmia, mutta vapaan taksin pieneltäkin etsimiseltä välttyäkseen voi sen varata ja tilata jo etukäteen. Sama pätee vuokra-autoihin. Auton vuokraaminen lentoaseman vuokraamoilta lienee kätevintä, jotta lentojen yhteydessä auton palautus ja uudelleenvuokraus onnistuisivat mahdollisimman helposti, mutta vuokraus kannattaa silti tehdä jo selkeästi ennen matkaanlähtöä. Oulun kaupungin ja Oulun lentoaseman välisen matkan pystyy kulkemaan julkisista kulkuvälineistä parhaiten muutamalla bussivaihtoehdolla. Linjat 56, 9 ja 8 kulkevat lentoasemalta eri kohteisiin ympäri Oulua. Taksikyydit ovat lentokenttäkuljetuksiin vaivaton ratkaisu, mutta hintaa kertyy melkoisesti enemmän julkiseen liikenteeseen verrattuna. Omalla ja vuokra-autolla Oulun lentoasemalle ja -asemalta on helppo liikkua, ja oman auton voi jättää asemalla siistiin maksulliseen pysäköintiin. Lentoaseman ja kaupungin välinen matka taittuu hyvin seuraamalla 815- ja 847-teitä. Vuokra-auton vuokraaminen ja palauttaminen onnistuu lentoasemalla toimivien autovuokraamojen avulla helpoiten.

Mihin kaupunkeihin Oulun lentoasemalta pääsee?

Kuopiosta Ouluun matkustaessa lennot saapuvat pienen matkan päässä kaupungin keskustasta lounaaseen sijaitsevalle Oulun lentoasemalle. Pääosin Oulun lentoasema on keskittynyt palvelemaan nimenomaan Oulun kaupunkia ja tarjoaa täten hyvän yhteyden esimerkiksi Suomen pääkaupunkiseudulle ja -seudulta matkustaville työmatkustajille ja opiskelijoille. Läheisiin kuntiin, kuten Limingalle ja Kempeleelle, on teitä pitkin hyvät yhteydet suoraan lentoasemalta, joskaan julkisia kulkuyhteyksiä ei oikein muualle kuin Oulun keskustaan lentokentältä olekaan. Oulun keskustasta pystyy hyvin hyppäämään linja-autoon, joita kulkee lähialueen kaupunkeihin, kuten pohjoiseen Haukiputaalle tai hieman koillisessa sijaitsevaan Kiiminkiin. Mikäli päädyt vuokraamaan auton tai käytössäsi on oma auto, pääsee Oulun lentoasemalta lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin helposti ajamalla. Suuremmalle E8-tielle pääsyn jälkeen autolla ajaa hyvin lounaaseen ja esimerkiksi Limingan ja Revonlahden kautta Raahen kaupunkiin saakka. Vaihtoehtoisesti samaa tietä pidemmälle pohjoiseen ajaessa vastaan tulee Kemin kaupunki. Lentoasemalta luoteen suuntaan lähtiessä voi kulkea 816-tietä autolautalle, jolla pääsee vesitse Hailuotoon. Oulun kaupungin sisällä liikkuminen onnistuu hyvin paikallisliikenteen kattavilla bussilinjoilla. Lähialueen muihin kaupunkeihin ja pienempiin kyliin tutustumiseen soveltuu parhaiten kuitenkin oma tai vuokrattu auto, jolla omassa rauhassa ajeleminen mahdollistaa hieman erikoisempiinkin kohteisiin tähtäämisen.


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta110 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta103 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta156 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta136 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta103 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta191 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Kuopio - Oulu reitin lennoille?

  Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun Kuopio - Oulu lentoreitin hinnat laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla etsimäsi lennon matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin. Napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Kuopio-Oulu reitille momondon avulla?

  Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Vastaavia ​​Kuopio - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuopio - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kuopio - Oulu lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kuopio - Oulu lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Kuopio - Oulu joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Kuopio - Oulu, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kuopio - Oulu?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Oulu kohteesta Kuopio. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Kuopio - Oulu lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Kuopio - Oulu lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.