Halvat lennot Helsinki Mýkonos alk. 210 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Fri 8/12
Fri 15/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Mýkonos lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Mýkonos

Lyhyin lentoaika

27t 35m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Mýkonos on 27t 35m.
Helsinki - Mýkonos ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Mikonos lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Mýkonos

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Mýkonos?

Lokakuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Mýkonos on lokakuu ja kallein helmikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Mýkonos?

Tiistai. Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Mýkonos?

Illalla. Helsinki - Mýkonos lennot ovat noin 62 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Mýkonos?

Aegean Airlines. Aegean Airlines ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Mýkonos reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Mýkonos reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Mikonos. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Mikonos ja saat parhaat Helsinki - Mýkonos lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Mýkonos lento?

42 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Mýkonos on noin 42 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Mýkonos

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Mýkonos momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
LufthansaHintaalk. 211 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 084 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja
Aegean AirlinesHintaalk. 221 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,2
157 arvostelua
Etsi Aegean Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Mikonos etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Mikonos välinen etäisyys on noin 2524,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä?

  joulukuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Mikonos lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Mikonos lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Mikonos lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Mikonos lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja Mýkonoksen lentoasemien edut?

Helsingistä Mýkonokselle matkustettaessa ei tarvitse erikseen punnita eri lentoasemien etuja, sillä sekä Helsingissä että Mýkonoksella on vain yksi kansainvälinen lentoasema. Helsinki– Mýkonos-lento lähtee aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja saapuu Mýkonoksen kansainväliselle lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasema on monesti valittu omassa kokoluokassaan Euroopan parhaiden joukkoon, ja se onkin saanut kiitosta sekä palveluistaan että toiminallisuudestaan. Lyhyet odotusajat kuuluvat tunnetusti Helsinki-Vantaan lentoaseman vahvuuksiin, ja se on saanut tunnustusta myös siisteydestä sekä hygieniasta. Voit virittäytyä matkatunnelmaan yhdessä lentoaseman monista ravintoloista tai baareista tai hyödyntää tax free -myymälöiden tarjoukset. Lentoasemalta löytyy monia rauhallisia paikkoja, joissa voit rentoutua ennen matkaa. Lennot Helsingistä Mýkonokselle laskeutuvat Mýkonoksen kansainväliselle lentoasemalle. Sen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu sijainti lähellä Mýkonoksen kaupunkia, joka on saaren keskus sekä suurin kaupunki. Mýkonoksen lentoasema on, pienestä koostaan huolimatta, varustettu kaikilla lentoasemille tyypillisillä peruspalveluilla ravintoloista valuutanvaihtopalveluun ja matkatavarasäilytykseen asti. Matkustajat voivat käyttää myös lentoaseman ilmaista Wi-Fiä ja ladata mobiililaitteensa lentoaseman latauspisteissä.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja Mýkonoksella?

Matka Helsingistä Mýkonokselle alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne pääsee julkisilla liikennevälineillä eri puolilta pääkaupunkiseutua sekä myös muualta Suomesta. Pohjoisesta tulevat kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Keimolan portissa, josta on jatkoyhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Junalla pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilan rautatieasemalla ja jatkaa matkaa Helsinki-Vastaan lentoasemalle lähiliikenteen I- ja P-junilla. Helsingin keskustasta on myös säännöllinen bussiyhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle, eli HKL:n bussi numero 615. Jos saavut omalla autolla, voit pysäköidä autosi matkan ajaksi lentoaseman pysäköintialueelle. Varaamalla pysäköinnin etukäteen säästät kuluissa ja pääset kenties nauttimaan lisäeduista, kuten maksuttomasta autonpesusta. Mýkonokselle saavuttuasi voit vuokrata auton ja aloittaa saareen tutustumisen välittömästi tai vaihtoehtoisesti suunnata kaupungin keskustaan taksilla tai julkisen liikenteen bussilla. KTEL Mýkonos -yhtiön bussit liikennöivät Mýkonoksen lentoasemalta saaren pääkaupunkiin, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Sesongista riippuen bussit kulkevat kerran tai pari tunnissa. Lipun voi ostaa suoraan kuljettajalta, ja hinta määräytyy lopullisen määränpään sekä vuorokaudenajan mukaan. Mýkonoksen kaupungista on toimivat julkisen liikenteen jatkoyhteydet saaren muihin osiin sekä satamaan.

Mihin kaupunkeihin pääset Mýkonoksen lentoasemalta?

Paikallisten keskuudessa Chorana tunnettu Mýkonoksen kaupunki on saaren todellinen helmi ja matkailun keskipiste. Jos kaipaat hieman rauhallisempaa tunnelmaa, voit majoittua saaren keskellä sijaitsevaan Ano Meran kylään. Perille pääset vuokraamalla auton Mýkonoksen lentoasemalta tai hyppäämällä bussiin, joka lähtee Mýkonoksen kaupungin bussiasemalta. Ano Merasta käsin on helppo tutustua myös etäämmällä sijaitseviin rauhallisiin Kaparin ja Agios Sostisin rantoihin. Yksisuuntainen lento Helsingistä Mýkonokselle on erinomainen tapa aloittaa tutustuminen Kreikan upeaan saaristoon. Saarihyppelyn voi aloittaa vierailemalla historiallisella Deloksen saarella, joka on lyhyen merimatkan päässä sijaitseva Unescon suojelukohde. Delokselle liikennöivä katamaraani lähtee vanhasta satamasta, joka sijaitsee Mýkonoksen kaupungin keskustassa. Voit myös vierailla viereisellä, lampaiden asuttamalla Rhenian saarella, tai jatkaa matkaa hieman kauempana sijaitsevalle Tínoksen saarelle, joka on monessa mielessä Mýkonoksen vastakohta. Kreikan suurimmille saarille ja mantereelle liikennöivät lautat lähtevät uudesta satamasta, joka sijaitsee Mýkonoksen kaupungin pohjoispuolella. Sinne pääsee taksilla ja julkisen liikenteen busseilla, jotka lähtevät Fabrikan bussiasemalta.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Mýkonos -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rodos reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta269 €
Helsinki - Kos reitin lennot
Nopein lentoaika13t 30m
Halvin hinta294 €
Helsinki - Firá reitin lennot
Nopein lentoaika13t 10m
Halvin hinta278 €

Vastaavia ​​Helsinki - Mýkonos lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Mýkonos vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Mýkonos lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Mýkonos on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Mýkonos nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Mýkonos joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Mýkonos voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Mýkonos?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Mýkonos lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Mýkonos lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Mýkonos lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mýkonos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.