Halvat lennot Helsinki Kiova Zhulhany lentokenttä alk. 2611 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10
Matkustusvaroitus: tarkista paikalliset matkustusohjeet ennen varauksen tekemistä.

Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä

Lyhyin lentoaika

41t 50m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä on 41t 50m.
Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Kiova Zhulhany lentokenttä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kiova Zhulhany etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Kiova Zhulhany reitille on 1137,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kiova Zhulhany lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kiova Zhulhany lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Kiova?

Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan pääsee Helsingistä sekä suorin lentoyhteyksin että välilaskullisilla lennoilla. Suorat lennot Helsingistä Kiovaan voit napata Ukraine International Airlines -lentoyhtiöllä. Se on Ukrainan johtava, yksityisomistuksessa oleva lentoyhtiö ja sen kotikenttä on Brispolin kansainvälinen lentoasema. Yhtiö on toiminut vuodesta 1992 lähtien. Myös airBaltic, Turkish Airlines, Wizz Air, SAS, Lufthansa, LOT ja Polish Airlines lentävät reittiä, mutta tällöin tulee varautua välilaskuihin. Kannattaa huomata, että välilaskulliset lennot Helsingistä Kiovaan voivat nostaa matkustusaikaa huomattavasti. Kiovaan pääset lentämään myös halvalla. Kannattaa miettiä lentoa valitessa, onko sinulle tärkeämpää matkan hinta vai lentoaika. Vertaa lentoja etukäteen: näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä, ja voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Kiovassa?

Kiovassa on kaksi lentokenttää. Suurempi niistä, Boryspil, sijaitsee noin 30 km päässä keskustasta. Boryspilin lentokenttä on maan suurin ja useimmat lennot laskeutuvat juuri sille. Vuonna 2018 avatulla Boryspil Express Train -junalla pääsee kätevästi ja suhteellisen halvalla Kiovan keskustan päärautatieasemalle. Matka kestää noin 30–40 min. Lisäksi keskustaan liikennöi lentokentältä linja-autoja ja minibusseja. Keskustaan pääsee toki myös taksilla, joko “virallisella” taksilla tai Uberilla. Kaupungin toinen lentokenttä on Zhuliany ja se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Zhulianysta keskustaan pääset kätevimmin taksilla.

Kuinka kauan Helsinki–Kiova-lento kestää?

Helsinki–Kiova lennot ovat nopeita, matkan kesto riippuu toki siitä, lennätkö suoraan vai välilaskun kautta. Suorat lennot Helsingistä Kiovaan kestävät 2 h 5 min. Jos valitset välilaskullisen lennon, joudut varaamaan matkaan enemmän aikaa. Välilaskullisista lennoista nopein on airBalticin liikennöimä lento, jossa välilasku on Riikassa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 3 h 35 min. Ukraine International Airlinesin lennot Helsingistä Kiovaan laskeutuvat Ukrainan päälentokentälle eli Boryspiliin, muiden lentoyhtiöiden joko Borospyliin tai Zhulianyyn.

Tarvitaanko Kiovaan passia/viisumia?

Tarvitset Kiovan matkallesi passin. Siitä on hyvä ottaa kopio ja esittää se tarvittaessa, jos esimerkiksi viranomaiset haluavat nähdä passisi. Jos matkasi kestää alle 90 päivää, et tarvitse viisumia.


 • Kiovassa on runsaasti hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita ja hinnat ovat suomalaiseen hintatasoon tottuneille erittäin halpoja. Kannattaa tutustua matkalla paikalliseen ruokaan, joka on oikein hyvää. Kaupungista löytyy paljon myös erilaisia baareja, mutta ne ovat monesti hieman piilossa kortteleiden sisäpihoilla tai rakennusten kellarikerroksissa. Tutkaile siis rohkeasti ympärillesi!
 • Kiovassa pääsee liikkumaan julkisilla liikennevälineillä kätevästi ja todella halvalla. Metro on matkustusvaihtoehdoista nopein ja lippuja saa joko metroasemien automaateista tai lipunmyyjiltä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lipunmyyjät myyvät vain yhden lipun kerrallaan. Kätevä vaihtoehto onkin ostaa metroon matkakortti. Tässä ei ehkä säästä paljoa rahaa, mutta lipun osto helpottuu. Kiovassa pääsee kulkemaan myös linja-autoilla, johdinautoilla, raitiovaunulla sekä pikkubusseilla eli marsrutkoilla. Näissä matka maksetaan joko rahastajalle tai kuljettajalle.
 • Ukrainan valuutta on hryvnia (UAH). 1 UAH on noin 0,03 EUR. Valuuttaa ei voi vaihtaa etukäteen Ukrainan ulkopuolelta. Voit vaihtaa sitä paikan päällä pankeissa tai rahanvaihtopisteissä. Monissa paikoissa käyvät myös luottokortit tai voit nostaa käteistä pankkiautomaatista. Kannattaa kuitenkin huomioida, että automaateissa voi olla rajoituksia sille, miten suuren summan rahaa voi nostaa.
 • Erityisesti Ukrainan itäisimmissä osissa on ollut ajoittain kireä poliittinen tilanne, joka on vaikuttanut myös turvallisuustilanteeseen, ja ulkoministeriö on kehottanut välttämään Ukrainan tietyille alueille matkustamista. Maan ajankohtainen tilanne kannattaa tarkistaa ulkoministeriön kotisivuilta, joilta löytyy myös hyviä turvallisuusohjeita.

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä reitin lennoille?

  Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja reitille Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Vastaavia ​​Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Kiova lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Kiova on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kiova nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Kiova joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Kiova voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Kiova?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Kiova.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Kiova lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Kiova lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.