Halvat lennot Helsinki Kiova Zhulhany lentokenttä alk. 3269 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä

Lyhyin lentoaika

25t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä on 25t 55m.
Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Kiova Zhulhany lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kiova Zhulhany lentokenttä?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä on maaliskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Kiova Zhulhany lentokenttä?

keskipäivällä

Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lennot ovat noin 31 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kiova Zhulhany lentokenttä?

Ryanair

KLM, Lufthansa ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä reitillä

Milloin on halvinta varata Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lento?

44 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä on noin 44 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Kiova Zhulhany lentokenttä momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
RyanairHintaalk. 44 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,0

Koneeseennousu

6,8

Mukavuus

7,6

Henkilökunta

6,2

Viihde

6,5

Ateriat

Arvostelut

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

1 / 3
Etsi Ryanair lentoja
LufthansaHintaalk. 145 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi Lufthansa lentoja
airBalticHintaalk. 154 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,4
Etsi airBaltic lentoja
KLMHintaalk. 170 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
7,4

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,0

Ateriat

Arvostelut

Almost the only airline that offers free coffee and bread even in short 1 hour flights

1 / 1
Etsi KLM lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 175 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,1
Etsi Turkish Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Kiova Zhulhany reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Kiova Zhulhany reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat airBaltic, Lufthansa ja KLM. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten airBaltic, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kiova Zhulhany etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Kiova Zhulhany reitille on 1137,3 km.Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan pääsee Helsingistä sekä suorin lentoyhteyksin että välilaskullisilla lennoilla. Suorat lennot Helsingistä Kiovaan voit napata Ukraine International Airlines -lentoyhtiöllä. Se on Ukrainan johtava, yksityisomistuksessa oleva lentoyhtiö ja sen kotikenttä on Brispolin kansainvälinen lentoasema. Yhtiö on toiminut vuodesta 1992 lähtien. Myös airBaltic, Turkish Airlines, Wizz Air, SAS, Lufthansa, LOT ja Polish Airlines lentävät reittiä, mutta tällöin tulee varautua välilaskuihin. Kannattaa huomata, että välilaskulliset lennot Helsingistä Kiovaan voivat nostaa matkustusaikaa huomattavasti. Kiovaan pääset lentämään myös halvalla. Kannattaa miettiä lentoa valitessa, onko sinulle tärkeämpää matkan hinta vai lentoaika. Vertaa lentoja etukäteen: näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä, ja voit tarkistaa saapuvat lennot ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta.

Kiovassa on kaksi lentokenttää. Suurempi niistä, Boryspil, sijaitsee noin 30 km päässä keskustasta. Boryspilin lentokenttä on maan suurin ja useimmat lennot laskeutuvat juuri sille. Vuonna 2018 avatulla Boryspil Express Train -junalla pääsee kätevästi ja suhteellisen halvalla Kiovan keskustan päärautatieasemalle. Matka kestää noin 30–40 min. Lisäksi keskustaan liikennöi lentokentältä linja-autoja ja minibusseja. Keskustaan pääsee toki myös taksilla, joko “virallisella” taksilla tai Uberilla. Kaupungin toinen lentokenttä on Zhuliany ja se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Zhulianysta keskustaan pääset kätevimmin taksilla.

Helsinki–Kiova lennot ovat nopeita, matkan kesto riippuu toki siitä, lennätkö suoraan vai välilaskun kautta. Suorat lennot Helsingistä Kiovaan kestävät 2 h 5 min. Jos valitset välilaskullisen lennon, joudut varaamaan matkaan enemmän aikaa. Välilaskullisista lennoista nopein on airBalticin liikennöimä lento, jossa välilasku on Riikassa. Lentoaika on kokonaisuudessaan 3 h 35 min. Ukraine International Airlinesin lennot Helsingistä Kiovaan laskeutuvat Ukrainan päälentokentälle eli Boryspiliin, muiden lentoyhtiöiden joko Borospyliin tai Zhulianyyn.

Tarvitset Kiovan matkallesi passin. Siitä on hyvä ottaa kopio ja esittää se tarvittaessa, jos esimerkiksi viranomaiset haluavat nähdä passisi. Jos matkasi kestää alle 90 päivää, et tarvitse viisumia.


  • Kiovassa on runsaasti hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita ja hinnat ovat suomalaiseen hintatasoon tottuneille erittäin halpoja. Kannattaa tutustua matkalla paikalliseen ruokaan, joka on oikein hyvää. Kaupungista löytyy paljon myös erilaisia baareja, mutta ne ovat monesti hieman piilossa kortteleiden sisäpihoilla tai rakennusten kellarikerroksissa. Tutkaile siis rohkeasti ympärillesi!
  • Kiovassa pääsee liikkumaan julkisilla liikennevälineillä kätevästi ja todella halvalla. Metro on matkustusvaihtoehdoista nopein ja lippuja saa joko metroasemien automaateista tai lipunmyyjiltä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lipunmyyjät myyvät vain yhden lipun kerrallaan. Kätevä vaihtoehto onkin ostaa metroon matkakortti. Tässä ei ehkä säästä paljoa rahaa, mutta lipun osto helpottuu. Kiovassa pääsee kulkemaan myös linja-autoilla, johdinautoilla, raitiovaunulla sekä pikkubusseilla eli marsrutkoilla. Näissä matka maksetaan joko rahastajalle tai kuljettajalle.
  • Ukrainan valuutta on hryvnia (UAH). 1 UAH on noin 0,03 EUR. Valuuttaa ei voi vaihtaa etukäteen Ukrainan ulkopuolelta. Voit vaihtaa sitä paikan päällä pankeissa tai rahanvaihtopisteissä. Monissa paikoissa käyvät myös luottokortit tai voit nostaa käteistä pankkiautomaatista. Kannattaa kuitenkin huomioida, että automaateissa voi olla rajoituksia sille, miten suuren summan rahaa voi nostaa.
  • Erityisesti Ukrainan itäisimmissä osissa on ollut ajoittain kireä poliittinen tilanne, joka on vaikuttanut myös turvallisuustilanteeseen, ja ulkoministeriö on kehottanut välttämään Ukrainan tietyille alueille matkustamista. Maan ajankohtainen tilanne kannattaa tarkistaa ulkoministeriön kotisivuilta, joilta löytyy myös hyviä turvallisuusohjeita.

Vastaavia ​​Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Kiova Zhulhany lentokenttä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Kiova on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kiova nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Kiova voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Kiova.

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Kiova lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.