Halvat lennot Jyväskylä Oulu

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Jyväskylä-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Jyväskylä-Oulu

Suora lento

Ei yhtään
Jyväskylä - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Jyväskylä - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Jyväskylä-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Jyväskylä-Oulun lentoasema välinen etäisyys on 308,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Oulun lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Jyväskylässä ja Oulussa?

Lennot Jyväskylästä Ouluun, silloin kun sopivat välilaskulliset lennot Helsinki-Vantaan kautta löytyvät, onnistuvat vain Jyväskylän ja Oulun lentoasemien välillä. Lähialueilla ei muita kyseiselle matkalle sopivia lentokenttiä ole. Mikäli matkustusvaihtoehdoksi haluaa nimenomaan halvat lennot Jyväskylästä Ouluun muiden kulkuneuvojen sijaan, tulee matka aloittaa Jyväskylän lentoasemalta, jolta löytyvät peruspalvelut kuten langaton verkko, ravintola ja kokoustila. Asemalta pystyy halutessaan myös vuokraamaan auton. Lentoaseman pienen koon vuoksi kaikki palvelut ovat lähellä toisiaan ja matkustajien ei muutenkaan tarvitse yleensä odotella lähtöselvityksissä tai palvelujonoissa. Välilasku matkalla Ouluun on vastassa Suomen ylivoimaisesti suurimmalla lentokentällä, Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla, jossa mahdollisen odottelun ennen jatkolentoa voi viettää monella tapaa. Lentoasemalta löytyy peruspalveluiden kuten kattavien ostos- ja ravintolavaihtoehtojen lisäksi useita erilaisia kokous- ja työskentelytiloja, lasten leikkipaikka, lemmikeille oma alue, runsaasti taidetta ja esimerkiksi hierontasalonki, jossa lihakset saa mukavan rennoiksi ennen matkan jälkimmäistä lentoa. Perillä Oulun lentoasemalla on myös hyvät peruspalvelut langattomasta verkosta pariin kahvilaan. Lisäksi pieni myymälä palvelee esimerkiksi tuliaisten ostajia.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Jyväskylässä ja Oulussa?

Jyväskylän lentoasemalle ei Jyväskylästä valitettavasti kulje julkisia kulkuneuvoja, kuten junia tai paikallisbusseja. Näin ollen Jyväskylän lentoasemalle voi matkustaa taksilla, omalla autolla tai vuokramenopelillä. Taksikyydillä matka taittuu nopeasti vaikka kotiovelta terminaalin eteen. Autolla liikkuminen lentoasemalle kaupungista on erittäin helppoa, sillä suoraviivainen matka taittuu suurta E74-tietä pitkin ja hyvien opasteiden vuoksi lentoasemalle löytää muutenkin helposti. Lentoasemalla auton voi jättää maksulliseen pysäköintiin. Jyväskylän lentoasemalla toimivien autovuokraamojen palveluja käyttäen vuokra-autolla saapujan on helppo palauttaa auto ja tarvittaessa vuokrata se uudestaan paluuvaiheessa. Oulun lentoaseman ja Oulun kaupungin välisen matkan pystyy taittamaan julkisista kulkuvälineistä muutamalla bussivaihtoehdolla. Linjat 8, 9 ja 56 kulkevat lentoasemalta eri puolille Oulua. Taksi on liikkumiseen myös luonnollisesti yksi vaihtoehto, mutta huomattavasti bussikyytiä kalliimpi. Omalla autolla Oulun lentoasemalle ja -asemalta on helppo liikkua, ja auton voi jättää mobiilisovelluksen avulla maksettavaan pysäköintiin asemalle. Lentoaseman ja kaupungin välisen matkan taittaa hyvin seuraamalla 815- ja 847-teitä. Myös Oulun lentoasemalla toimii autovuokraamoja, joten vuokra-autolla liikkumista voi hyvin harkita.

Mihin kaupunkeihin Oulun lentoasemalta pääsee?

Jyväskylästä Ouluun matkustettaessa lennot saapuvat jonkin matkan päässä kaupungin keskustasta lounaaseen sijaitsevalle Oulun lentoasemalle. Pääosin Oulun lentoasema palvelee nimenomaan Oulun kaupunkia ja tarjoaa täten hyvän yhteyden esimerkiksi pääkaupunkiseudulta ja -seudulle matkustaville opiskelijoille sekä työmatkustajille. Läheisiin kuntiin, kuten Kempeleelle ja Liminkaan, on helppo kulkea myös suoraan lentoasemalta, joskin julkisia kulkuyhteyksiä ei muualle kuin Oulun keskustaan lentokentältä ole. Oulun keskustasta voi hypätä hyvin linja-autoon, joilla pääsee lähialueen kaupunkeihin, kuten pohjoiseen Haukiputaalle tai koilliseen Kiiminkiin. Mikäli käytössäsi on auto, tai päädyt vuokraamaan auton, pääsee Oulun lentoasemalta hyvin tutustumaan lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin. Suuremmalle E8-tielle päästyään voi autoilija huristella hyvin lounaaseen ja esimerkiksi Limingan ja Revonlahden kautta Raaheen saakka, tai vaihtoehtoisesti samaa tietä pidemmälle pohjoiseen kulkiessa Kemin kaupunkiin asti. Lentoasemalta luoteeseen lähtiessä voi kulkea myös 816-tietä autolautalle, jolla pääsee taittamaan matkaan Hailuotoon. Mikäli lennot Jyväskylästä Ouluun ovat suunnitelmissasi, on kohteena mitä luultavimmin juuri Oulun kaupunki, ja tällöin liikkuminen hoituu hienosti bussiliikenteen avulla. Lähialueen muihin kaupunkeihin ja kyliin tutustumiseen soveltuu parhaiten oma tai vuokrattu auto.


Vaihtoehtoiset lennot Jyväskylä-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta143 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta110 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta164 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta172 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta134 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta135 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta213 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta172 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta208 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Jyväskylä - Oulu reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Jyväskylä - Oulu. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Jyväskylä-Oulu reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Vastaavia ​​Jyväskylä - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Jyväskylä - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Jyväskylä - Oulu lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Jyväskylä - Oulu lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Jyväskylä - Oulu joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Jyväskylä - Oulu ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Jyväskylä - Oulu?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Oulu kohteesta Jyväskylä. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Jyväskylä - Oulu lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Jyväskylä - Oulu niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Oulu lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.