Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Jyväskylä-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Jyväskylä-Helsinki

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Helsinki

1 lentokenttä
Jyväskylä - Helsinki reitille ei ole suoria lentoja. Jyväskylä - Helsinki ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Jyväskylä - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Jyväskylä - Helsinki?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla

Jyväskylä - Helsinki lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

FlexFlight

FlexFlight on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Jyväskylä - Helsinki reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Jyväskylä - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Jyväskylä-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FlexFlightHintaalk. 134 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,0
Etsi FlexFlight lentoja
  • FlexFlight lennot reitille Jyväskylä - Helsinki

    FlexFlight lentää kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki noin 10 kertaa viikossa, lentoyhtiö on saanut 1 momondo-arvostelun perusteella pisteiden yhteissummaksi 8,0/10. Halvin FlexFlight-tarjous kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki viimeisen 72 tunnin aikana oli 138 € (meno-paluu), mikä on paljon alhaisempi kuin tämän FlexFlight lentoreitin keskimääräinen hinta 156 €.


  • Reitin Jyväskylä-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Jyväskylä-Helsinki-Vantaan lentoasema reitille on 234,9 km.


Suorat lennot Jyväskylästä Helsinkiin operoi suomalainen Finnair. Lentoyhteydet Keski-Suomesta pääkaupunkiseudulle ovat hyvät, sillä suoria lentoja kaupunkien välillä liikennöidään parhaimmillaan viisi päivässä. Osan Finnairin Jyväskylän ja Helsingin välisistä lennoista operoi suomalainen Norra (Nordic Regional Airlines). Lentojen palvelutarjonta on kuitenkin aina sama, oli lentoyhtiö kumpi tahansa.

Jyväskylän lentokenttä sijaitsee Tikkakosken alueella. Jyväskylän keskustaan lentoasemalta on matkaa noin 23 kilometriä. Lentokentälle ei kulje varsinaista lentokenttäbussia, mutta Matkahuollon linja-autoilla pääsee Tikkakoskelle lentokentän tuntumaan. Bussiyhteyksiä lentoaseman suuntaan liikennöi ainakin Töysän Linja, ja aikatauluista voi saada lisätietoa Matkahuollon nettisivuilta. Matka-aika Jyväskylän Matkakeskuksesta lentokentälle on noin 20 minuuttia, ja bussiyhteyksiä on tarjolla yleensä muutama päivässä. Bussilipun hinta on noin kuusi euroa. Mikäli Matkahuollon bussiyhteydet eivät sovi aikatauluihisi, kannattaa lentokentälle ottaa taksi. Taksimatka keskustasta lentoasemalle maksaa yleensä noin 40 euroa.

Lennot Jyväskylästä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle, joka sijaitsee Vantaan kaupungin puolella. Kentältä on matkaa Helsingin ydinkeskustaan noin 18 kilometriä. Lentoasemalta on helppo hypätä I- ja P-lähijuniin, jotka liikennöivät kaupungin ydinkeskustaan, Helsingin päärautatieasemalle. Lentokentän juna-aseman sisäänkäynnin löydät terminaalien 1 ja 2 välillä kulkevalta yhdyskäytävältä. Junalla matka-aika Helsingin ytimeen on yleensä alle puoli tuntia. Lentokenttärakennuksen edustalla sijaitsevat puolestaan bussipysäkit, joilta voi nousta Finnair City Bus -lentokenttäbussiin tai HSL:n seutuliikenteen busseihin. Finnairin lentokenttäbussi kulkee lentoasemalta rautatieasemalle alkaen noin puolessa tunnissa. HSL:n bussilinjoja kulkee lentokentältä eri puolille Helsingin kaupunkialuetta. Linjoihin ja aikatauluihin voit tutustua HSL:n nettisivuilla.

Lennot Jyväskylästä Helsinkiin ovat kestoltaan vain noin 45 minuuttia. Lentäminen onkin nopein tapa matkustaa Keski-Suomesta pääkaupunkiseudulle.

Helsinki on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden, sillä kaupungilla on paljon tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Vilkkaimmillaan kaupungin matkailusesonki on kesäisin, kesäkuusta elokuuhun, jolloin kaupunkiin suuntaavat kesälomailijat. Kesäisin kaupunkiin kutsuvat matkailijoita suositut vierailukohteet, kuten Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha. Myös joululomien aikaan Helsinki on suosittu matkakohde, sillä mahdollisuudet joulushoppailuun ovat kaupungissa erinomaiset. Helsingin lennot ovat tavallisesti kalleimmillaan kesäkuukausien aikaan sekä vuodenvaihteessa, joulu-tammikuussa. Lentoliput Jyväskylästä Helsinkiin voi saada halvalla yleensä keväisin, huhti-toukokuussa, tai syystalvella, loka-marraskuussa. Keväisessä Helsingissä voi jo nauttia kaupungin heräävästä luonnosta sen lukuisissa puistoissa tai vaikkapa Suomenlinnassa. Viileitä talvisäitä voi puolestaan paeta Helsingissä kaupungin lukuisiin museoihin ja kulttuurikohteisiin. Käytä siis edulliset lennot Helsinkiin hyväksesi vuodenajasta riippumatta.

Passi ei ole Jyväskylän ja Helsingin välisellä lennolla tarpeen. Finnairin kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passin ohella myös virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti.


  • Mikäli vietät Helsingissä viikonloppureissua pidemmän loman, nauti myös kaupungin ympäristössä tarjolla olevista vierailukohteista. Lasten kanssa hauska vierailukohde on tiedekeskus Heureka Vantaalla. Kulttuurin ystävien kannattaa taas suunnistaa Järvenpäässä sijaitsevaan Ainolaan, joka oli säveltäjä Jean Sibeliuksen koti. Muista myös Nuuksion kansallispuisto Espoon puolella.
  • Helsinki on hyvä pyöräilykaupunki. Varsinkin keväisin ja kesäisin kaupunkimaisemaa on mukava ihailla pyörän selästä, ja usein polkupyörä on liikkumiseen esimerkiksi taksia nopeampi vaihtoehto. Pyöräteitä pitkin liikkuessa et juutu ruuhkiin. HSL:n keltaiset kaupunkipyörät ovat matkailijoille hyvä vaihtoehto, sillä halutessasi voit hankkia pyörän käyttöoikeuden vain 24 tunniksi. Kaupunkipyöriä voi vuokrata huhtikuun alusta aina lokakuun loppuun.
  • Helsinki on suomalaisen kulttuurin kehto, ja kaupungissa voi nauttia sekä oopperasta, klassisesta musiikista, baletista että teatteritaiteesta. Muista ennen matkaa tarkistaa esitystarjonta esimerkiksi Kansallisoopperassa, Kansallisteatterissa tai Musiikkitalolla. Varaa ajoissa liput ja varmista näin paikkasi katsomossa.

Vaihtoehtoiset lennot Jyväskylä-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta72 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta85 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta103 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta273 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta133 €

Vastaavia ​​Jyväskylä - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Jyväskylä - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Jyväskylä - Helsinki lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Jyväskylä - Helsinki tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Jyväskylä - Helsinki.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Jyväskylä - Helsinki lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.