Halvat lennot Jyväskylä Helsinki alk. 127 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jyväskylä-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Jyväskylä-Helsinki

Suora lento

Ei yhtään
Jyväskylä - Helsinki reitille ei ole suoria lentoja. Jyväskylä - Helsinki ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Jyväskylä - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

Toukokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Jyväskylä - Helsinki on toukokuu ja kallein marraskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Jyväskylä - Helsinki?

Perjantai. Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

Keskipäivällä. Jyväskylä - Helsinki lennot ovat noin 3 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Jyväskylä - Helsinki reitillä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki?

joulukuuta 2023 alkaen 1 lentoa lähtee kohteesta Jyväskylä ja laskeutuu kohteeseen Helsinki joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 04:00, ja 60 % päivittäisistä lennoista lähtee aamulla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki?

joulukuuta 2023 alkaen 10 lentoa lähtee kohteesta Jyväskylä ja laskeutuu kohteeseen Helsinki viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 30 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Jyväskylä - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Jyväskylä-Helsinki momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 132 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
379 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
 • Finnair lennot Jyväskylä - Helsinki

  Finnair lentää kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki noin 8 kertaa viikossa, lentoyhtiö on saanut 379 momondo-arvostelujen perusteella pisteiden yhteissummaksi 7,7/10. Halvin Finnair-tarjous kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki viimeisen 72 tunnin aikana oli 144 € (meno-paluu), mikä on paljon alhaisempi kuin tämän Finnair lentoreitin keskimääräinen hinta 164 €.


 • Reitin Jyväskylä-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Jyväskylä-Helsinki-Vantaan lentoasema reitille on 234,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Jyväskylä lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Jyväskylä–Helsinki?

Suorat lennot Jyväskylästä Helsinkiin operoi suomalainen Finnair. Lentoyhteydet Keski-Suomesta pääkaupunkiseudulle ovat hyvät, sillä suoria lentoja kaupunkien välillä liikennöidään parhaimmillaan viisi päivässä. Osan Finnairin Jyväskylän ja Helsingin välisistä lennoista operoi suomalainen Norra (Nordic Regional Airlines). Lentojen palvelutarjonta on kuitenkin aina sama, oli lentoyhtiö kumpi tahansa.

Lähtö: Miten päästä Jyväskylän lentokentälle?

Jyväskylän lentokenttä sijaitsee Tikkakosken alueella. Jyväskylän keskustaan lentoasemalta on matkaa noin 23 kilometriä. Lentokentälle ei kulje varsinaista lentokenttäbussia, mutta Matkahuollon linja-autoilla pääsee Tikkakoskelle lentokentän tuntumaan. Bussiyhteyksiä lentoaseman suuntaan liikennöi ainakin Töysän Linja, ja aikatauluista voi saada lisätietoa Matkahuollon nettisivuilta. Matka-aika Jyväskylän Matkakeskuksesta lentokentälle on noin 20 minuuttia, ja bussiyhteyksiä on tarjolla yleensä muutama päivässä. Bussilipun hinta on noin kuusi euroa. Mikäli Matkahuollon bussiyhteydet eivät sovi aikatauluihisi, kannattaa lentokentälle ottaa taksi. Taksimatka keskustasta lentoasemalle maksaa yleensä noin 40 euroa.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Lennot Jyväskylästä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle, joka sijaitsee Vantaan kaupungin puolella. Kentältä on matkaa Helsingin ydinkeskustaan noin 18 kilometriä. Lentoasemalta on helppo hypätä I- ja P-lähijuniin, jotka liikennöivät kaupungin ydinkeskustaan, Helsingin päärautatieasemalle. Lentokentän juna-aseman sisäänkäynnin löydät terminaalien 1 ja 2 välillä kulkevalta yhdyskäytävältä. Junalla matka-aika Helsingin ytimeen on yleensä alle puoli tuntia. Lentokenttärakennuksen edustalla sijaitsevat puolestaan bussipysäkit, joilta voi nousta Finnair City Bus -lentokenttäbussiin tai HSL:n seutuliikenteen busseihin. Finnairin lentokenttäbussi kulkee lentoasemalta rautatieasemalle alkaen noin puolessa tunnissa. HSL:n bussilinjoja kulkee lentokentältä eri puolille Helsingin kaupunkialuetta. Linjoihin ja aikatauluihin voit tutustua HSL:n nettisivuilla.

Kuinka kauan Jyväskylä–Helsinki lento kestää?

Lennot Jyväskylästä Helsinkiin ovat kestoltaan vain noin 45 minuuttia. Lentäminen onkin nopein tapa matkustaa Keski-Suomesta pääkaupunkiseudulle.

Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin?

Helsinki on matkailijoiden suosiossa ympäri vuoden, sillä kaupungilla on paljon tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Vilkkaimmillaan kaupungin matkailusesonki on kesäisin, kesäkuusta elokuuhun, jolloin kaupunkiin suuntaavat kesälomailijat. Kesäisin kaupunkiin kutsuvat matkailijoita suositut vierailukohteet, kuten Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha. Myös joululomien aikaan Helsinki on suosittu matkakohde, sillä mahdollisuudet joulushoppailuun ovat kaupungissa erinomaiset. Helsingin lennot ovat tavallisesti kalleimmillaan kesäkuukausien aikaan sekä vuodenvaihteessa, joulu-tammikuussa. Lentoliput Jyväskylästä Helsinkiin voi saada halvalla yleensä keväisin, huhti-toukokuussa, tai syystalvella, loka-marraskuussa. Keväisessä Helsingissä voi jo nauttia kaupungin heräävästä luonnosta sen lukuisissa puistoissa tai vaikkapa Suomenlinnassa. Viileitä talvisäitä voi puolestaan paeta Helsingissä kaupungin lukuisiin museoihin ja kulttuurikohteisiin. Käytä siis edulliset lennot Helsinkiin hyväksesi vuodenajasta riippumatta.

Tarvitaanko lennolle Jyväskylästä Helsinkiin passia?

Passi ei ole Jyväskylän ja Helsingin välisellä lennolla tarpeen. Finnairin kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passin ohella myös virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti.


 • Mikäli vietät Helsingissä viikonloppureissua pidemmän loman, nauti myös kaupungin ympäristössä tarjolla olevista vierailukohteista. Lasten kanssa hauska vierailukohde on tiedekeskus Heureka Vantaalla. Kulttuurin ystävien kannattaa taas suunnistaa Järvenpäässä sijaitsevaan Ainolaan, joka oli säveltäjä Jean Sibeliuksen koti. Muista myös Nuuksion kansallispuisto Espoon puolella.
 • Helsinki on hyvä pyöräilykaupunki. Varsinkin keväisin ja kesäisin kaupunkimaisemaa on mukava ihailla pyörän selästä, ja usein polkupyörä on liikkumiseen esimerkiksi taksia nopeampi vaihtoehto. Pyöräteitä pitkin liikkuessa et juutu ruuhkiin. HSL:n keltaiset kaupunkipyörät ovat matkailijoille hyvä vaihtoehto, sillä halutessasi voit hankkia pyörän käyttöoikeuden vain 24 tunniksi. Kaupunkipyöriä voi vuokrata huhtikuun alusta aina lokakuun loppuun.
 • Helsinki on suomalaisen kulttuurin kehto, ja kaupungissa voi nauttia sekä oopperasta, klassisesta musiikista, baletista että teatteritaiteesta. Muista ennen matkaa tarkistaa esitystarjonta esimerkiksi Kansallisoopperassa, Kansallisteatterissa tai Musiikkitalolla. Varaa ajoissa liput ja varmista näin paikkasi katsomossa.

Vaihtoehtoiset lennot Jyväskylä-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta114 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta141 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta104 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta158 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta157 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta137 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta104 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta142 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta186 €

Vastaavia ​​Jyväskylä - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Jyväskylä - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Jyväskylä - Helsinki lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Jyväskylä - Helsinki lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Jyväskylä - Helsinki joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Jyväskylä - Helsinki tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Jyväskylä - Helsinki?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Jyväskylä - Helsinki.

En ole valmis varaamaan Jyväskylä - Helsinki lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Jyväskylä - Helsinki lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.