Halvat lennot Helsinki - Varna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Helsinki-Varna lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Varna
Lyhyin lentoaika30t 30mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Varna on 30t 30m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Varna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Varna lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Varna1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Varna: Varna (VAR)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Varna

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Varna?

huhtikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Varna on huhtikuu ja kallein marraskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Varna?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Varna?

iltapäivällä

Helsinki - Varna lennot ovat noin 18 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Varna?

Norwegian

Austrian Airlines, Czech Airlines ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Varna reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Varna reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna ja saat parhaat Helsinki - Varna lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Varna lento?

49 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Varna on noin 49 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Varna

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Varna lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
2 välilaskua
VAR12:30Varna
28. marraskuuta
VAR16:30Varna
23t 00m
2 välilaskua
HEL15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. tammikuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
2 välilaskua
VAR13:40Varna
18. tammikuuta
VAR03:40Varna
13t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. tammikuuta
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
VAR15:10Varna
18. tammikuuta
VAR03:40Varna
13t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. tammikuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
2 välilaskua
VAR10:10Varna
10. tammikuuta
VAR14:30Varna
26t 10m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 35m
3 välilaskua
VAR20:35Varna
28. marraskuuta
VAR16:30Varna
23t 00m
2 välilaskua
HEL15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. tammikuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
2 välilaskua
VAR10:10Varna
10. tammikuuta
VAR14:30Varna
19t 50m
3 välilaskua
HEL10:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Varna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Varna, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Austrian Airlines
Useita lentoyhtiöitä
10. helmikuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
VAR13:40Varna
Austrian Airlines
12. helmikuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
2 välilaskua
VAR10:10Varna
Useita lentoyhtiöitä
10. helmikuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
VAR13:40Varna

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Varna

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Varna momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian
Hintaalk. 95 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,2
Norwegian Air International
Hintaalk. 110 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Turkish Airlines
Hintaalk. 175 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
Austrian Airlines
Hintaalk. 199 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,2
Czech Airlines
Hintaalk. 243 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Norwegian Air International, Turkish Airlines ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Norwegian Air International, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Varna etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Varna välinen etäisyys on noin 1893,8 km. 7t 50m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Varna?

Lennot Helsingistä Bulgarian Varnaan onnistuvat useammallakin eri lentoyhtiöllä. Norwegianilla voi lentää kohteeseen suoraan, muiden lentoyhtiöiden Helsinki–Varna-lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Norwegianin lisäksi lennot Helsingistä Varnaan onnistuvat Lufthansalla, Austrian Airlinesilla, airBalticilla, Turkish Airlinesilla, Bulgaria Airilla, easyJetilla, Wizz Airilla, SAS:lla, Bulgarian Air Charterilla, Ryanairilla ja Aegean Airlinesilla. Voit löytää lentoliput Helsingistä Varnaan myös suhteellisen halvalla. Halvat lennot Helsingistä Varnaan saa tavallisesti parhaiten, kun olet liikkeellä mahdollisimman ajoissa. Vertaa lentoja etukäteen. Näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä, viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee Vantaalla, Lentokentän kaupunginosassa. Lentokentälle pääsee hyvin sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Taksilla matka kestää noin 30–40 min. Omalla autolla lentokentälle saapuvat voivat pysäköidä autonsa lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee oman auton lisäksi junalla ja/tai linja-autolla lähtökaupungista riippuen. Lisätietoa aikatauluista, reiteistä sekä lippujen hinnoista saa VR:n ja Matkahuollon kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Varnassa?

Varnan lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Varnan kaupungista. Matkan voi taittaa linja-autoilla, jotka lähtevät ykkösterminaalin edestä, läheltä VIP-tilaa. Linjalla 409 pääsee keskustaan ja liput voi ostaa lentokentän linja-autoasemalta. Sieltä löytyy myös takseja, joilla matka keskustaan on nopea, noin 15 min. Yksi vaihtoehto on autonvuokraus, joka onnistuu jo lentokentältä käsin.

Kuinka kauan Helsinki–Varna-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Varnaan ovat nopeita ja kestävät vain kolmisen tuntia. Suoria lentoja lentää Norwegian. Muut lennot Helsingistä Varnaan sisältävät vähintään yhden välilaskun. Jos haluat selvitä vain yhdellä välilaskulla, se onnistuu Turkish Airlinesin lennolla, jossa välilasku on Istanbulissa. Lentoaika on kuitenkin tuolloin 7 h 55 min. Jos haluat lentää mahdollisimman nopeasti, kannattaa huomioida, että tavanomaisesta poiketen useammatkin kahden välilaskun lennot ovat nopeampia kuin edellä mainittu Turkish Airlinesin lento. Sekä Austrian Airlines että Lufthansa lentävät kohteeseen noin seitsemässä tunnissa ja tekevät välilaskut Münchenissä ja Wienissa. Varteenotettava vaihtoehto on myös airBalticin lento, jossa välilasku on Riikassa ja tämän jälkeen Wienissa, josta matkaa jatketaan Austrian Airlinesilla. Lentoaika on kokonaisuudessaan 7 h 10 min.

Milloin on paras aika matkustaa Varnaan

Varnassa vallitsee subtrooppinen ilmasto ja sen kesä on trooppinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lämpötilat ovat yli 17 °C niin päivin kuin öin aina kesäkuun alusta pitkälle syyskuun puolelle. Kesäkausi alkaa osin jo huhtikuun puolella. Toukokuussa päivälämpötilat ovat jo yli 20 °C, mutta öisin on vielä viileää. Kesäkuussa lämpötilat nousevat jo 30 °C paremmalle puolelle. Elokuu on vilkkain matkustusajankohta kaupunkiin, joten turistiryntäystä välttävien kannattaa ajoittaa matkansa muuhun ajankohtaan. Varsinainen kesäkausi jatkuu vielä syyskuussa ja lokakuussakin päivisin riittää lämpöä noin 16-20 °C. Rannat alkavat tosin jo tyhjentyä. Terasseja löytyy kaupungista vielä marraskuussakin. Rantalomalle mieliville paras matkustusajankohta on toukokuun loppupuolelta syyskuun puoliväliin. Varnan tapahtumista ja nähtävyyksistä pääsee toki nauttimaan ympäri vuoden. Säiden puolesta kannattaa kuitenkin huomioida, että tammi- ja helmikuu ovat kylmiä ja myös lumimyrskyjä voi esiintyä.

Tarvitaanko Varnaan passia/viisumia?

Bulgaria kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa vallitsee vapaa liikkuvuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse Varnan matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi riittää EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty joko Suomessa tai jossain muussa EU- tai ETA-maassa.


  • Kesäisen Varnan suosituimpia paikkoja on meripuisto eli Primorski Park sekä sen edustalla sijaitsevat rannat. Puisto on hyvin laaja ja sieltä – sekä puiston lähiympäristöstä – löytyy useita museoita, planetaario, kesäteatteri sekä eläintarha ja delfinaario. Delfinaariossa on esityksiä ympäri vuoden.
  • Varna on erityisesti kesäkuukausina suosittu bailukaupunki, jonne ihmiset suuntaavat juhlimaan sekä kotimaasta että ulkomailta. Yöelämän vilkkauden lisäksi kaupunkiin houkuttelevat halvat hinnat. Esimerkiksi Kultahietikolla voi juhlia yötä päivää. Paikalliset oluet ovat hyviä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi useita palkintoja saanut Zagorka.
  • Varna on laaja kaupunki, jossa etäisyydet ovat pitkiä ja maasto on mäkistä. Kaupungissa on onneksi melko kattava ja erittäin edullinen linja-autoverkosto. Linja-autoissa on rahastaja, joka tulee matkustajan luo perimään maksun. Myös taksilla liikkuminen on edullista suomalaiseen hintatasoon tottuneelle.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Varna -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 45m
Halvin hinta89 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 10m
Halvin hinta222 €
Helsinki - Burgas reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 30m
Halvin hinta467 €

Samanlaisia ​​Helsinki - Varna lentoja

Joustavaa matkakohteesi kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Varna vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Varna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria