Lennot Eurooppa Bulgaria Varna Helsinki lento kohteeseen Varna

Halvat lennot Helsinki - Varna

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Varna (VAR)
pe 26.2.
pe 5.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Varna

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Varna

Paras löydetty hinta 145 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Varna viimeisten 72 tunnin aikana on 145 €
Lyhyin lentoaika 10h 50m Lyhyin lentoaika Helsinki Varna on 10h 50m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Varna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna.
Lentokentät kohteessa Varna 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Varna: Varna (VAR)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Varna

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Varna?
huhtikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Varna on huhtikuu ja kallein marraskuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Varna?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Varna?
iltapäivällä
Helsinki - Varna lennot ovat noin 26 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Varna?
Norwegian
Norwegian, Norwegian Air International ja Turkish Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Varna reitillä
Mikä on halvin Helsinki - Varna reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna ja saat parhaat Helsinki - Varna lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
VAR
Varna
Milloin on halvinta varata Helsinki - Varna lento?
51 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Varna on noin 51 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Varna: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Varna lennot vaihtamalla välilehteä
Turkish Airlines
28. huhtikuuta
14t 10m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
22:55
Varna
30. huhtikuuta
23:45
Varna
8t 05m
1 välilasku
07:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
28. huhtikuuta
14t 50m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
05:50
Varna
30. huhtikuuta
23:45
Varna
8t 05m
1 välilasku
07:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
13t 30m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
15:50
Varna
24. helmikuuta
03:40
Varna
14t 45m
3 välilaskua
18:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Varna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Varna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
8. helmikuuta
32t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 25m
2 välilaskua
15:50
Varna
Useita lentoyhtiöitä
8. helmikuuta
58t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
58t 00m
3 välilaskua
18:55
Varna

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Varna

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Varna momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian
Hintaalk. 91 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
Turkish Airlines
Hintaalk. 168 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,7
Austrian Airlines
Hintaalk. 190 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,0
Czech Airlines
Hintaalk. 233 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,3

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Norwegian Air International, Turkish Airlines ja Norwegian. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Norwegian Air International, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Varna?

Lennot Helsingistä Bulgarian Varnaan onnistuvat useammallakin eri lentoyhtiöllä. Norwegianilla voi lentää kohteeseen suoraan, muiden lentoyhtiöiden Helsinki–Varna-lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Norwegianin lisäksi lennot Helsingistä Varnaan onnistuvat Lufthansalla, Austrian Airlinesilla, airBalticilla, Turkish Airlinesilla, Bulgaria Airilla, easyJetilla, Wizz Airilla, SAS:lla, Bulgarian Air Charterilla, Ryanairilla ja Aegean Airlinesilla. Voit löytää lentoliput Helsingistä Varnaan myös suhteellisen halvalla. Halvat lennot Helsingistä Varnaan saa tavallisesti parhaiten, kun olet liikkeellä mahdollisimman ajoissa. Vertaa lentoja etukäteen. Näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä, viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee Vantaalla, Lentokentän kaupunginosassa. Lentokentälle pääsee hyvin sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Taksilla matka kestää noin 30–40 min. Omalla autolla lentokentälle saapuvat voivat pysäköidä autonsa lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee oman auton lisäksi junalla ja/tai linja-autolla lähtökaupungista riippuen. Lisätietoa aikatauluista, reiteistä sekä lippujen hinnoista saa VR:n ja Matkahuollon kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Varnassa?

Varnan lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Varnan kaupungista. Matkan voi taittaa linja-autoilla, jotka lähtevät ykkösterminaalin edestä, läheltä VIP-tilaa. Linjalla 409 pääsee keskustaan ja liput voi ostaa lentokentän linja-autoasemalta. Sieltä löytyy myös takseja, joilla matka keskustaan on nopea, noin 15 min. Yksi vaihtoehto on autonvuokraus, joka onnistuu jo lentokentältä käsin.

Kuinka kauan Helsinki–Varna-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Varnaan ovat nopeita ja kestävät vain kolmisen tuntia. Suoria lentoja lentää Norwegian. Muut lennot Helsingistä Varnaan sisältävät vähintään yhden välilaskun. Jos haluat selvitä vain yhdellä välilaskulla, se onnistuu Turkish Airlinesin lennolla, jossa välilasku on Istanbulissa. Lentoaika on kuitenkin tuolloin 7 h 55 min. Jos haluat lentää mahdollisimman nopeasti, kannattaa huomioida, että tavanomaisesta poiketen useammatkin kahden välilaskun lennot ovat nopeampia kuin edellä mainittu Turkish Airlinesin lento. Sekä Austrian Airlines että Lufthansa lentävät kohteeseen noin seitsemässä tunnissa ja tekevät välilaskut Münchenissä ja Wienissa. Varteenotettava vaihtoehto on myös airBalticin lento, jossa välilasku on Riikassa ja tämän jälkeen Wienissa, josta matkaa jatketaan Austrian Airlinesilla. Lentoaika on kokonaisuudessaan 7 h 10 min.

Milloin on paras aika matkustaa Varnaan

Varnassa vallitsee subtrooppinen ilmasto ja sen kesä on trooppinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lämpötilat ovat yli 17 °C niin päivin kuin öin aina kesäkuun alusta pitkälle syyskuun puolelle. Kesäkausi alkaa osin jo huhtikuun puolella. Toukokuussa päivälämpötilat ovat jo yli 20 °C, mutta öisin on vielä viileää. Kesäkuussa lämpötilat nousevat jo 30 °C paremmalle puolelle. Elokuu on vilkkain matkustusajankohta kaupunkiin, joten turistiryntäystä välttävien kannattaa ajoittaa matkansa muuhun ajankohtaan. Varsinainen kesäkausi jatkuu vielä syyskuussa ja lokakuussakin päivisin riittää lämpöä noin 16-20 °C. Rannat alkavat tosin jo tyhjentyä. Terasseja löytyy kaupungista vielä marraskuussakin. Rantalomalle mieliville paras matkustusajankohta on toukokuun loppupuolelta syyskuun puoliväliin. Varnan tapahtumista ja nähtävyyksistä pääsee toki nauttimaan ympäri vuoden. Säiden puolesta kannattaa kuitenkin huomioida, että tammi- ja helmikuu ovat kylmiä ja myös lumimyrskyjä voi esiintyä.

Tarvitaanko Varnaan passia/viisumia?

Bulgaria kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa vallitsee vapaa liikkuvuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse Varnan matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi riittää EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty joko Suomessa tai jossain muussa EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Varnaan

 • Kesäisen Varnan suosituimpia paikkoja on meripuisto eli Primorski Park sekä sen edustalla sijaitsevat rannat. Puisto on hyvin laaja ja sieltä – sekä puiston lähiympäristöstä – löytyy useita museoita, planetaario, kesäteatteri sekä eläintarha ja delfinaario. Delfinaariossa on esityksiä ympäri vuoden.
 • Varna on erityisesti kesäkuukausina suosittu bailukaupunki, jonne ihmiset suuntaavat juhlimaan sekä kotimaasta että ulkomailta. Yöelämän vilkkauden lisäksi kaupunkiin houkuttelevat halvat hinnat. Esimerkiksi Kultahietikolla voi juhlia yötä päivää. Paikalliset oluet ovat hyviä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi useita palkintoja saanut Zagorka.
 • Varna on laaja kaupunki, jossa etäisyydet ovat pitkiä ja maasto on mäkistä. Kaupungissa on onneksi melko kattava ja erittäin edullinen linja-autoverkosto. Linja-autoissa on rahastaja, joka tulee matkustajan luo perimään maksun. Myös taksilla liikkuminen on edullista suomalaiseen hintatasoon tottuneelle.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Varna

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Burgas reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 55m
Halvin hinta
1861 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Varna:


Lennot muihin kaupunkeihin Varna

Eikö Varna houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Varna

Lennot Eurooppa Bulgaria Varna Helsinki lento kohteeseen Varna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka