Halvat lennot Helsinki Varna alk. 65 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Varna lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Varna

Paras löydetty hinta

65 €

Lyhyin lentoaika

7t 15m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Varna

1 lentokenttä
Paras Varna - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 65 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Varna on 303 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Varna on 7t 15m.
Helsinki - Varna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Varnan lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Varna: Varnan lentoasema (VAR)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Varna

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Varna?

huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Varna on huhtikuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Varna?

torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Varna?

illalla. Helsinki - Varna lennot ovat noin 68 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Varna?

Norwegian. Austrian Airlines, Czech Airlines ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Varna reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Varna reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Varna lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Varna lento?

42 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Varna on noin 42 päivää ennen lähtöä

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Varna

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Varna lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
2 välilaskua
VAR15:25Varnan lentoasema
26. maaliskuuta
VAR15:10Varnan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
2 välilaskua
VAR15:25Varnan lentoasema
26. maaliskuuta
VAR07:50Varnan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
HEL08:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
2 välilaskua
VAR15:25Varnan lentoasema
26. maaliskuuta
VAR02:40Varnan lentoasema
17t 40m
3 välilaskua
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
HEL05:55Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
VAR11:15Varnan lentoasema
26. maaliskuuta
VAR15:10Varnan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Varna

Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
VAR07:45Varnan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
VAR07:45Varnan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
VAR18:45Varnan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Varna

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Varna momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
NorwegianHintaalk. 59 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,6
Etsi Norwegian lentoja
Norwegian Air InternationalHintaalk. 119 €Ilmainen peruutusArvostelut
9,0
Etsi Norwegian Air International lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 191 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,1
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,9

Viihde

8,0

Ateriat

Arvostelut

1 / 2

Lentojen peruuttaminen ja siirto aiheutti ylimääräistä tressiä ja lisäsi matkakustannuksia mm. Ylimääräisten hotellikulujen muodossa. Momondon käyttämä Tripmonster on nimensä mukainen hirviösysteemi, jonka tiedoittaminen ja etenkin tavoitettavuus on aivan luokatonta tasoa. En enää suostu ikinä ostamaan matkaa Momondon kautta jos he käyttävät Tripmonsteria.

Etsi Turkish Airlines lentoja
Austrian AirlinesHintaalk. 218 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
Etsi Austrian Airlines lentoja
LufthansaHintaalk. 240 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,2

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Kaksi lentoa lufthansalla, molemmat myöhässä. Ensimmäisen myöhästymisen takia jatkolento siirtyi seuraavalle päivälle.

Etsi Lufthansa lentoja
Czech AirlinesHintaalk. 263 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,4
Etsi Czech Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema, kuten Norwegian Air International, Turkish Airlines ja Norwegian ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Varnan lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Varnan lentoasema välinen etäisyys on noin 1893,8 km. 5t 20m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Lennot Helsingistä Bulgarian Varnaan onnistuvat useammallakin eri lentoyhtiöllä. Norwegianilla voi lentää kohteeseen suoraan, muiden lentoyhtiöiden Helsinki–Varna-lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Norwegianin lisäksi lennot Helsingistä Varnaan onnistuvat Lufthansalla, Austrian Airlinesilla, airBalticilla, Turkish Airlinesilla, Bulgaria Airilla, easyJetilla, Wizz Airilla, SAS:lla, Bulgarian Air Charterilla, Ryanairilla ja Aegean Airlinesilla. Voit löytää lentoliput Helsingistä Varnaan myös suhteellisen halvalla. Halvat lennot Helsingistä Varnaan saa tavallisesti parhaiten, kun olet liikkeellä mahdollisimman ajoissa. Vertaa lentoja etukäteen. Näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Helsingin lentokenttä, viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee Vantaalla, Lentokentän kaupunginosassa. Lentokentälle pääsee hyvin sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Taksilla matka kestää noin 30–40 min. Omalla autolla lentokentälle saapuvat voivat pysäköidä autonsa lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee oman auton lisäksi junalla ja/tai linja-autolla lähtökaupungista riippuen. Lisätietoa aikatauluista, reiteistä sekä lippujen hinnoista saa VR:n ja Matkahuollon kotisivuilta.

Varnan lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Varnan kaupungista. Matkan voi taittaa linja-autoilla, jotka lähtevät ykkösterminaalin edestä, läheltä VIP-tilaa. Linjalla 409 pääsee keskustaan ja liput voi ostaa lentokentän linja-autoasemalta. Sieltä löytyy myös takseja, joilla matka keskustaan on nopea, noin 15 min. Yksi vaihtoehto on autonvuokraus, joka onnistuu jo lentokentältä käsin.

Suorat lennot Helsingistä Varnaan ovat nopeita ja kestävät vain kolmisen tuntia. Suoria lentoja lentää Norwegian. Muut lennot Helsingistä Varnaan sisältävät vähintään yhden välilaskun. Jos haluat selvitä vain yhdellä välilaskulla, se onnistuu Turkish Airlinesin lennolla, jossa välilasku on Istanbulissa. Lentoaika on kuitenkin tuolloin 7 h 55 min. Jos haluat lentää mahdollisimman nopeasti, kannattaa huomioida, että tavanomaisesta poiketen useammatkin kahden välilaskun lennot ovat nopeampia kuin edellä mainittu Turkish Airlinesin lento. Sekä Austrian Airlines että Lufthansa lentävät kohteeseen noin seitsemässä tunnissa ja tekevät välilaskut Münchenissä ja Wienissa. Varteenotettava vaihtoehto on myös airBalticin lento, jossa välilasku on Riikassa ja tämän jälkeen Wienissa, josta matkaa jatketaan Austrian Airlinesilla. Lentoaika on kokonaisuudessaan 7 h 10 min.

Bulgaria kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa vallitsee vapaa liikkuvuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse Varnan matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Passin lisäksi matkustusasiakirjaksi riittää EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti. Sen tulee olla myönnetty joko Suomessa tai jossain muussa EU- tai ETA-maassa.


  • Kesäisen Varnan suosituimpia paikkoja on meripuisto eli Primorski Park sekä sen edustalla sijaitsevat rannat. Puisto on hyvin laaja ja sieltä – sekä puiston lähiympäristöstä – löytyy useita museoita, planetaario, kesäteatteri sekä eläintarha ja delfinaario. Delfinaariossa on esityksiä ympäri vuoden.
  • Varna on erityisesti kesäkuukausina suosittu bailukaupunki, jonne ihmiset suuntaavat juhlimaan sekä kotimaasta että ulkomailta. Yöelämän vilkkauden lisäksi kaupunkiin houkuttelevat halvat hinnat. Esimerkiksi Kultahietikolla voi juhlia yötä päivää. Paikalliset oluet ovat hyviä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi useita palkintoja saanut Zagorka.
  • Varna on laaja kaupunki, jossa etäisyydet ovat pitkiä ja maasto on mäkistä. Kaupungissa on onneksi melko kattava ja erittäin edullinen linja-autoverkosto. Linja-autoissa on rahastaja, joka tulee matkustajan luo perimään maksun. Myös taksilla liikkuminen on edullista suomalaiseen hintatasoon tottuneelle.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Varna -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Burgas reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta248 €
Helsinki - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika6t 55m
Halvin hinta91 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika49t 35m
Halvin hinta578 €

Vastaavia ​​Helsinki - Varna lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Varna vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Varna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Varna lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Varna ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Helsinki - Varna.

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Varna lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.