Etsi halvat lennot Sumbawa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Sumbawa lentotiedot ja trendit

Tutustu Sumbawa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sumbawa?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Sumbawa riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Praya Lombok Intl (suosituin lentokenttä alueella Sumbawa) niin lentoaika on keskimäärin 40t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Praya Lombok Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sumbawa

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Sumbawa hintaan 66 €/henkilö, mikä on 24 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Sumbawa. Löydät halvimmat hinnat alueelle Sumbawa valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sumbawa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sumbawa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Praya Lombok Intl lentokenttä (129 km Sumbawa keskustasta) tai Bima Sultan M. Salahuddin lentokenttä (140 km Sumbawa keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Sumbawa Brang Bidji lentokenttä keskimääräiseen hintaan 66 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Indonesia

Eikö sittenkään Sumbawa? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Indonesia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sumbawa momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Sumbawa.

Kyllä. momondo voi seurata Sumbawa lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.