Etsi halvat lennot Manado

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Manado lentotiedot ja trendit

Tutustu Manado lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Manado

Manadoon ei valitettavasti pääse lentämään suorilla lennoilla Suomesta. Lennot Indonesian Manadoon lennetään vähintään kahdella vaihdolla. Helsingistä perille matkaa nopeimmin ja helpoiten kahdella välilaskulla noin vuorokaudessa. Rovaniemeltä matkaan saa kulumaan noin 28 tuntia ja Oulusta yli 30. Monista muista Suomen kaupungeista joutuu ensin matkaamaan junalla, bussilla tai autolla Helsinki-Vantaalle ennen ensimmäiselle lennolle nousua. Manadon lentokenttä on melko pieni, eikä sieltä tarjota lentoja monille kansainvälisille vaihtokentille. Pitkilläkin vaihdoilla ja pienelläkin kentällä voi onneksi käyttää ajan joko lentokentän palveluiden parissa tai käymällä kaupungilla.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei voi lentää Suomesta Manadoon. Vaihtoja tarvitsee tehdä aina vähintään kaksi, mutta myös kolmen vaihdon reittejä on tarjolla. Lentoaika on lyhimmillään noin vuorokauden verran ja pidemmillä vaihdoilla sekä lennoilla aikaa saa kulumaan enemmän. Helsingistä lähdettäessä lennot Manadoon kulkevat usein ison lähi-itäläisen tai aasialaisen lentokentän kuten Dohan, Jakartan tai Istanbulin kautta. Oulusta tai Rovaniemeltä lennettäessä pääsee ensimmäisen matkan tekemään kotimaan lennolla Helsinki-Vantaalle. Manadon lentokenttä ei ole kooltaan suuri, joten viimeinen lento lennetään kotimaan lentona Jakartasta, jossa pitkänkin vaihdon voi mukavasti viettää tehden tax-free ostoksia ja tutustuen lentokentän muihin palveluihin. Dohassa välilaskun aikana pääsee jopa poikkeamaan kaupungille, sillä suomalainen ei tarvitse Qatariin matkustaakseen viisumia.


Muut matkustamoluokat Manado lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Manado lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Manado

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Manado momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Manado?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Manado. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manado?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manado

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manado?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Manado suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Singapore Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Manado ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Manado lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Manadon lentokentältä?

Manadon lentokentältä pääset kaupungin keskustaan vaivatta joko bussilla, taksilla tai vuokraamalla itsellesi auton. Bussi on näistä edullisin tapa liikkua, mutta matka keskustaan kestää hieman pidempään. Lentokenttä on melko pieni, joten bussit löytyvät helposti vain poistumalla terminaalirakennuksesta. Bussia mukavampi ja nopeampi tapa matkustaa keskustaan on puolestaan taksi. Taksit löytyvät bussien lailla aivan terminaalin edustalta. Taksilla pääset lisäksi suoraan haluamaasi osoitteeseen kaupungilla pääosin alle puolessa tunnissa. Mikäli on varannut mukaansa paljon matkatavaraa, on taksi tällöinkin hyvä vaihtoehto. Se on tosin bussia monin kerroin kalliimpi tapa matkustaa, mutta tästä huolimatta jäävät kustannukset suomalaisittain erittäin alhaisiksi. Autovuokraamoita lentokentältä löytyy myös useampia. Oma auto on helppo tapa kulkea kaupungille, mutta kannattaa kuitenkin huomioida alueen huomattavan vilkas liikenne. Auton vuokraus kannattaa kuitenkin pitää mielessä, etenkin jos aikoo jatkaa matkaa muualle päin saarta. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta varmistut juuri haluamasi auton saatavuudesta. Myös kansainvälinen ajokortti pitää hankkia etukäteen, jos mielii ajaa Indonesiassa.


Kohteen Manado viisumivaatimukset

Manado sijaitsee Sulawesin saarella Indonesiassa. Maahan matkustaessaan Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia lyhytaikaiseen oleskeluun. Matkan pituuden alittaessa 30 vuorokauden rajapyykin, voi Indonesiaan matkustaa viisumivapaasti. Pidempään oleskeluun vaaditaan perusteltu syy sekä viisumi. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi, vaan mukaan matkalle pitää ottaa passi. Sen pitää lisäksi olla voimassa vähintään kuusi kuukautta eteenpäin maahan saapumisesta ja yhden sen sivuista tulee olla tyhjä. Passin voimassaolo kannattaa siis tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Suomessa uuden passin saa noin viikossa tai kahdessa – pikapassin vain muutamassa päivässä. Indonesian rajaviranomaiset vaativat lisäksi saavuttaessa nähtäväksi matkalipun, josta ilmenee aiottu maastapoistumispäivä.


Aloita matkan suunnittelu - Manado


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Manado

Manado sijaitsee Sulawesin saarella sen pohjoisessa kärjessä. Alueella on paljon koskematonta sademetsää sekä kristallinkirkkaita trooppisia vesistöjä. Sen miellyttävä ilmasto houkuttelee turisteja vierailemaan ympäri vuoden ja tarjoaa oivan pakopaikan esimerkiksi Suomen talven kylmien säiden aikaan. Kaupungin yksi suosituimmista aktiviteeteista on sukeltaminen sen monipuolisen merenalaisen elämän takia. Alueelta löytyy satoja korallilajeja sekä lukuisia erilaisia kaloja. Myös aloittelija voi päästä tutustumaan sukeltamiseen, sillä lähistöllä sijaitsee useita sukelluskouluja, jotka kouluttavat lajin saloihin. Mieluummin kuivalla maalla jalkansa pitävä voi puolestaan suunnistaa sisämaahan ja vaeltaa vuorilla tai nauttia lukuisista upeista hiekkarannoista. Kaupungilla viihtyvän kannattaa hakeutua alueen museoihin ja tutustua arkkitehtuuriin sekä kaupungin vilskeeseen. Paikallinen keittiö on myös ehdottomasti kokeilun arvoinen ja tunnettu lukuisista kalaruuistaan. Lähialueen toreillakin kannattaa vierailla. Ne nimittäin tarjoavat kaikkea kodintarvikkeista käsitöihin ja ovat oiva paikka tutustua katuruokakulttuuriin. Varaudu kuitenkin siihen, että katuruoka on usein hieman tulisempaa, kuin mihin Suomessa on ehkä totuttu. Jos olet aina haaveillut Indonesian puhtaasta luonnosta ja miettinyt maahan matkustamista, Sulawesi saattaa olla sinulle juuri oikea matkakohde. Varaa lennot Manadon Sam Ratulangin kansainväliselle lentokentälle jo heti tänään, niin pääset aloittamaan matkasi suunnittelun. Manadon lentotarjoukset löydät vaivatta momondon kautta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Indonesia

Eikö sittenkään Manado? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Indonesia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Manado, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Manado, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Manado on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.