Etsi halvat lennot Manado

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/11
ke 6/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Manado

Miten kauan kestää lentää Manadoon?

Manadoon ei valitettavasti pääse lentämään suorilla lennoilla Suomesta. Lennot Indonesian Manadoon lennetään vähintään kahdella vaihdolla. Helsingistä perille matkaa nopeimmin ja helpoiten kahdella välilaskulla noin vuorokaudessa. Rovaniemeltä matkaan saa kulumaan noin 28 tuntia ja Oulusta yli 30. Monista muista Suomen kaupungeista joutuu ensin matkaamaan junalla, bussilla tai autolla Helsinki-Vantaalle ennen ensimmäiselle lennolle nousua. Manadon lentokenttä on melko pieni, eikä sieltä tarjota lentoja monille kansainvälisille vaihtokentille. Pitkilläkin vaihdoilla ja pienelläkin kentällä voi onneksi käyttää ajan joko lentokentän palveluiden parissa tai käymällä kaupungilla.

Mistä voit lentää suoraan Manadoon?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei voi lentää Suomesta Manadoon. Vaihtoja tarvitsee tehdä aina vähintään kaksi, mutta myös kolmen vaihdon reittejä on tarjolla. Lentoaika on lyhimmillään noin vuorokauden verran ja pidemmillä vaihdoilla sekä lennoilla aikaa saa kulumaan enemmän. Helsingistä lähdettäessä lennot Manadoon kulkevat usein ison lähi-itäläisen tai aasialaisen lentokentän kuten Dohan, Jakartan tai Istanbulin kautta. Oulusta tai Rovaniemeltä lennettäessä pääsee ensimmäisen matkan tekemään kotimaan lennolla Helsinki-Vantaalle. Manadon lentokenttä ei ole kooltaan suuri, joten viimeinen lento lennetään kotimaan lentona Jakartasta, jossa pitkänkin vaihdon voi mukavasti viettää tehden tax-free ostoksia ja tutustuen lentokentän muihin palveluihin. Dohassa välilaskun aikana pääsee jopa poikkeamaan kaupungille, sillä suomalainen ei tarvitse Qatariin matkustaakseen viisumia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Manado Samratulangi lentokenttä hinnat?

lentoa Manado Samratulangi lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Manado Samratulangi lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Manado Samratulangi lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Manado Samratulangi lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Manado Samratulangi lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Manado Samratulangi lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Manado viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Manadossa?

Manado sijaitsee Sulawesin saarella Indonesiassa. Maahan matkustaessaan Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia lyhytaikaiseen oleskeluun. Matkan pituuden alittaessa 30 vuorokauden rajapyykin, voi Indonesiaan matkustaa viisumivapaasti. Pidempään oleskeluun vaaditaan perusteltu syy sekä viisumi. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi, vaan mukaan matkalle pitää ottaa passi. Sen pitää lisäksi olla voimassa vähintään kuusi kuukautta eteenpäin maahan saapumisesta ja yhden sen sivuista tulee olla tyhjä. Passin voimassaolo kannattaa siis tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Suomessa uuden passin saa noin viikossa tai kahdessa – pikapassin vain muutamassa päivässä. Indonesian rajaviranomaiset vaativat lisäksi saavuttaessa nähtäväksi matkalipun, josta ilmenee aiottu maastapoistumispäivä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Manado

Mitä voit nähdä ja tehdä Manadossa?

Manado sijaitsee Sulawesin saarella sen pohjoisessa kärjessä. Alueella on paljon koskematonta sademetsää sekä kristallinkirkkaita trooppisia vesistöjä. Sen miellyttävä ilmasto houkuttelee turisteja vierailemaan ympäri vuoden ja tarjoaa oivan pakopaikan esimerkiksi Suomen talven kylmien säiden aikaan. Kaupungin yksi suosituimmista aktiviteeteista on sukeltaminen sen monipuolisen merenalaisen elämän takia. Alueelta löytyy satoja korallilajeja sekä lukuisia erilaisia kaloja. Myös aloittelija voi päästä tutustumaan sukeltamiseen, sillä lähistöllä sijaitsee useita sukelluskouluja, jotka kouluttavat lajin saloihin. Mieluummin kuivalla maalla jalkansa pitävä voi puolestaan suunnistaa sisämaahan ja vaeltaa vuorilla tai nauttia lukuisista upeista hiekkarannoista. Kaupungilla viihtyvän kannattaa hakeutua alueen museoihin ja tutustua arkkitehtuuriin sekä kaupungin vilskeeseen. Paikallinen keittiö on myös ehdottomasti kokeilun arvoinen ja tunnettu lukuisista kalaruuistaan. Lähialueen toreillakin kannattaa vierailla. Ne nimittäin tarjoavat kaikkea kodintarvikkeista käsitöihin ja ovat oiva paikka tutustua katuruokakulttuuriin. Varaudu kuitenkin siihen, että katuruoka on usein hieman tulisempaa, kuin mihin Suomessa on ehkä totuttu. Jos olet aina haaveillut Indonesian puhtaasta luonnosta ja miettinyt maahan matkustamista, Sulawesi saattaa olla sinulle juuri oikea matkakohde. Varaa lennot Manadon Sam Ratulangin kansainväliselle lentokentälle jo heti tänään, niin pääset aloittamaan matkasi suunnittelun. Manadon lentotarjoukset löydät vaivatta momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Manado?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Manado joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Manado, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Manado?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Manado, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Manado juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Manado on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Manado

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.