Etsi halvat lennot Idaho Falls

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Idaho Falls lentotiedot ja trendit

Tutustu Idaho Falls lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Idaho Falls

Valitettavasti Suomesta ei pääse tällä hetkellä lentämään suorilla lennoilla Idaho Fallsiin. Lennot Idaho Fallsiin lennetään Suomesta aina vaihdon kautta. Viimeinen lento lähtee lisäksi aina Yhdysvalloista, sillä lentokenttä on pieni, eikä tarjoa kansainvälisiä lentoja. Kohteeseen kulkee Helsingistä kätevästi kahdella vaihdolla ja kohtuullisilla lentoajoilla. Kaikilta Suomen kentiltä ei pääse vaihdon kanssa lentämään Idaho Fallsiin, mutta niiltä, joilta pääsee, tulee lentoaikaa lisää ainakin yhden lennon ja välilaskun verran Helsinki-Vantaalla. Onneksi lennot Idaho Fallsiin kulkevat isojen kansainvälisten lentokenttien kautta, joten niissä riittää tekemistä myös pidempien välilaskujen ajaksi.

Pocatello lentokenttä, Jackson Hole lentokenttä tai West Yellowstone lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Idaho Falls.

Keskimääräinen hinta on 969 € henkilöä kohti ja Idaho Falls Fanning Field lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Idaho Falls. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Idaho Falls lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Idaho Falls lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Idaho Falls?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Idaho Falls

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Idaho Falls?

British Airways on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Idaho Falls. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Idaho Falls, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Idaho Falls ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Idaho Falls lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Idaho Fallsin lentokentältä?

Lentokentältä Idaho Fallsin keskustaan pääsee bussilla, taksilla, vuokra-autolla tai jopa kävellen. Viimeinen vaihtoehto on tosin haastava, sillä matkaa tulee keskustaan matkatavaroiden kanssa ehkä hieman liikaa. Bussit kulkevat lisäksi melko harvoin, eivätkä pysähdy aivan kaupungin keskustassa. Kannattaa selvittää niiden aikataulut ja reitit hyvissä ajoin ennen matkaa, jos aikoo käyttää bussia. Taksi tai oma auto lienevät siis parhaat vaihtoehdot kaupunkiin kulkemiseen. Taksilla voit lisäksi päättää vapaasti osoitteen, johon matkaat, etkä ole riippuvainen bussien aikatauluista. Matka on miellyttävän lyhyt ja kestää vain kymmenisen minuuttia. Perinteisten taksien lisäksi kyydin voi tilata itselleen kätevästi vaikka Uberilla tai Lyftillä. Autonvuokraus lentokentällä on myös mahdollista. Siellä toimii yksi autovuokraamo, joka on auki pitkälle iltaan. Yhdysvalloissa voi huoletta ajaa itse – ainakin Idaho Fallsin alueella – rauhallisen liikenteen ja hyvien teiden ansiosta. Muista kuitenkin ennen matkaa hankkia itsellesi kansainvälinen ajokortti, jos aiot alueella ajaa. Ilman sitä autovuokraamo voi evätä jopa jo varatun ja maksetun auton luovutuksen.


Kohteen Idaho Falls viisumivaatimukset

Idaho Falls sijaitsee Yhdysvalloissa, jonne suomalaiset pääsevät lomailemaan ilman viisumia. Maahantuloon on kuitenkin muutamia eri edellytyksiä. Passin voimassaolo kannattaa tarkastaa hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä Yhdysvallat vaatii passin olevan voimassa vielä kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Henkilökortti ei myöskään ole sallittu matkustustodistus, mutta jos sellaisen omistaa, kannattaa se ehdottomasti ottaa mukaan matkaan. Jos vaikka passi sattuisi katoamaan, on mukana matkassa edes jonkinlainen henkilöllisyystodistus. Lisäksi kaikkien Suomen kansalaisten, jotka matkustavat Yhdysvaltoihin, on täytettävä ja maksettava netissä sähköinen matkustuslupa ESTA – Electronic System for Travel Authorization. Sen täyttäminen ei onneksi kestä kauaa tai maksa paljoa ja siihen tarvitset voimassa olevan passin sekä luottokortin tai PayPal-tilin, jolla hakemus maksetaan. Kannattaa täyttää hakemus itse Yhdysvaltojen hallinnon virallisilla verkkosivuilla. Useat muut sivustot tarjoavat samaa palvelua, mutta veloittavat siitä vielä lisämaksua.


Aloita matkan suunnittelu - Idaho Falls


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Idaho Falls

Idaho Falls on pienehkö kaupunki Idahon osavaltiossa Yhdysvalloissa. Alueella on paljon luontoa ja kohtalaisen ajomatkan päässä sijaitsee maailmankuulu Yellowstone National Park – Yhdysvaltojen vanhin kansallispuisto. Täällä voit ihastella upeaa luontoa ympäri vuoden ja patikkareittejä alueella riittää vaikka useaksi kuukaudeksi. Talvisaikaan kaupungin lähistöllä – vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta – sijaitsee Kelly Canyonin laskettelukeskus. Jos kuitenkin mieluummin pysyt kaupungin alueella, tarjoaa Idaho Falls paljon nähtävää ja koettavaa. Lasten kanssa voi suunnata vaikka Tautphaus Park -eläintarhaan tai viettää aikaa jossain kaupungin lukuisista puistoista. Aikuisempaan makuun kaupungista löytyy Museum of Idaho -museo, joka kertoo osavaltion historiasta, sekä Art Museum of Eastern Idaho -taidemuseo. Lisäksi kaupungin tarjontaan lukeutuvat lukuisia ravintolat ja baarit, joissa voi viettää iltaa tutustuen paikalliseen kulttuuriin sekä elämään. Varaa itsellesi ja muille matkalaisille lennot Yhdysvaltojen Idaho Fallsiin ja seikkailusi voi alkaa. momondon kautta lentojen ja hintojen vertailu on vaivatonta ja vie ajastasi vain muutaman minuutin.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Idaho Falls ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Idaho Falls lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Idaho Falls lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.