0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Idaho Falls

Etsi halvat lennot Idaho Falls

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Idaho Falls

Mistä voit lentää suoraan Idaho Fallsiin?

Valitettavasti Suomesta ei pääse tällä hetkellä lentämään suorilla lennoilla Idaho Fallsiin. Lennot Idaho Fallsiin lennetään Suomesta aina vaihdon kautta. Viimeinen lento lähtee lisäksi aina Yhdysvalloista, sillä lentokenttä on pieni, eikä tarjoa kansainvälisiä lentoja. Kohteeseen kulkee Helsingistä kätevästi kahdella vaihdolla ja kohtuullisilla lentoajoilla. Kaikilta Suomen kentiltä ei pääse vaihdon kanssa lentämään Idaho Fallsiin, mutta niiltä, joilta pääsee, tulee lentoaikaa lisää ainakin yhden lennon ja välilaskun verran Helsinki-Vantaalla. Onneksi lennot Idaho Fallsiin kulkevat isojen kansainvälisten lentokenttien kautta, joten niissä riittää tekemistä myös pidempien välilaskujen ajaksi.

Löytyykö kaupungin Idaho Falls lähettyviltä muita lentokenttiä?

Pocatello lentokenttä, Jackson Hole lentokenttä tai West Yellowstone lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Idaho Falls.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Idaho Falls Fanning Field lentokenttä hinnat?

lentoa Idaho Falls Fanning Field lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Idaho Falls Fanning Field lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Idaho Falls Fanning Field lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Idaho Falls Fanning Field lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Idaho Falls Fanning Field lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Idaho Falls lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Idaho Falls lennollasi

Kohteen Idaho Falls viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Idaho Fallsissa?

Idaho Falls sijaitsee Yhdysvalloissa, jonne suomalaiset pääsevät lomailemaan ilman viisumia. Maahantuloon on kuitenkin muutamia eri edellytyksiä. Passin voimassaolo kannattaa tarkastaa hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä Yhdysvallat vaatii passin olevan voimassa vielä kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Henkilökortti ei myöskään ole sallittu matkustustodistus, mutta jos sellaisen omistaa, kannattaa se ehdottomasti ottaa mukaan matkaan. Jos vaikka passi sattuisi katoamaan, on mukana matkassa edes jonkinlainen henkilöllisyystodistus. Lisäksi kaikkien Suomen kansalaisten, jotka matkustavat Yhdysvaltoihin, on täytettävä ja maksettava netissä sähköinen matkustuslupa ESTA – Electronic System for Travel Authorization. Sen täyttäminen ei onneksi kestä kauaa tai maksa paljoa ja siihen tarvitset voimassa olevan passin sekä luottokortin tai PayPal-tilin, jolla hakemus maksetaan. Kannattaa täyttää hakemus itse Yhdysvaltojen hallinnon virallisilla verkkosivuilla. Useat muut sivustot tarjoavat samaa palvelua, mutta veloittavat siitä vielä lisämaksua.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Idaho Falls

Mitä voit nähdä ja tehdä Idaho Fallsissa?

Idaho Falls on pienehkö kaupunki Idahon osavaltiossa Yhdysvalloissa. Alueella on paljon luontoa ja kohtalaisen ajomatkan päässä sijaitsee maailmankuulu Yellowstone National Park – Yhdysvaltojen vanhin kansallispuisto. Täällä voit ihastella upeaa luontoa ympäri vuoden ja patikkareittejä alueella riittää vaikka useaksi kuukaudeksi. Talvisaikaan kaupungin lähistöllä – vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta – sijaitsee Kelly Canyonin laskettelukeskus. Jos kuitenkin mieluummin pysyt kaupungin alueella, tarjoaa Idaho Falls paljon nähtävää ja koettavaa. Lasten kanssa voi suunnata vaikka Tautphaus Park -eläintarhaan tai viettää aikaa jossain kaupungin lukuisista puistoista. Aikuisempaan makuun kaupungista löytyy Museum of Idaho -museo, joka kertoo osavaltion historiasta, sekä Art Museum of Eastern Idaho -taidemuseo. Lisäksi kaupungin tarjontaan lukeutuvat lukuisia ravintolat ja baarit, joissa voi viettää iltaa tutustuen paikalliseen kulttuuriin sekä elämään. Varaa itsellesi ja muille matkalaisille lennot Yhdysvaltojen Idaho Fallsiin ja seikkailusi voi alkaa. momondon kautta lentojen ja hintojen vertailu on vaivatonta ja vie ajastasi vain muutaman minuutin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Idaho Falls?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Idaho Falls joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Idaho Falls ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Idaho Falls?

Kun kaikki mahdolliset Idaho Falls lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Idaho Falls juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Idaho Falls lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Idaho Falls

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Idaho Falls


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Idaho Falls
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.