Halvat lennot Turku Saksaan alk. 86 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Turku-Saksa lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Saksa

Lyhyin lentoaika

3t 15m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Saksa on 3t 15m.
Turku - Saksa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku lentokenttä - Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Saksa

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Saksa?

airBaltic. Finnair, Lufthansa ja Scandinavian Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Turku - Saksa reitillä

Mikä on halvin Turku - Saksa reitti?

Turku - Berliini Berliin Brandenburg. Lennä Turku - Berliini Berliin Brandenburg ja saat parhaat Turku - Saksa lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Turku - Saksa

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Turku - Saksa lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
TKU02:35Turku
7t 40m
1 välilasku
BER10:15Berliini Berliin Brandenburg
2. huhtikuuta
BER14:45Berliini Berliin Brandenburg
4t 45m
1 välilasku
TKU19:30Turku
Lufthansa
29. maaliskuuta
TKU02:35Turku
12t 20m
2 välilaskua
BER14:55Berliini Berliin Brandenburg
2. huhtikuuta
BER16:45Berliini Berliin Brandenburg
16t 05m
2 välilaskua
TKU08:50Turku
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
TKU02:35Turku
7t 40m
1 välilasku
BER10:15Berliini Berliin Brandenburg
2. huhtikuuta
BER02:15Berliini Berliin Brandenburg
17t 10m
2 välilaskua
TKU19:25Turku
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
TKU10:15Turku
7t 30m
2 välilaskua
BER17:45Berliini Berliin Brandenburg
2. huhtikuuta
BER18:45Berliini Berliin Brandenburg
24t 45m
3 välilaskua
TKU19:30Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Turku - Saksa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Turku - Saksa, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöiltä Scandinavian Airlines ja airBaltic
Useita lentoyhtiöitä
21. helmikuuta
TKU00:25Turku
5t 25m
1 välilasku
BER05:50Berliini Berliin Brandenburg
airBaltic
4. maaliskuuta
TKU00:25Turku
3t 30m
1 välilasku
BER03:55Berliini Berliin Brandenburg
airBaltic
20. helmikuuta
TKU00:25Turku
14t 35m
1 välilasku
BER15:00Berliini Berliin Brandenburg

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Turku - Saksa

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Saksa momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
airBalticHintaalk. 64 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi airBaltic lentoja
FinnairHintaalk. 126 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
7,8

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,2

Viihde

6,9

Ateriat

Arvostelut

1 / 4

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Etsi Finnair lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 130 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
7,4

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,8

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

Etsi Scandinavian Airlines lentoja
LufthansaHintaalk. 245 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,2

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Kaksi lentoa lufthansalla, molemmat myöhässä. Ensimmäisen myöhästymisen takia jatkolento siirtyi seuraavalle päivälle.

Etsi Lufthansa lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Saksa reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Turku - Saksa reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat airBaltic ja Finnair. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten airBaltic, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Turussa sekä Münchenissä on vain yksi lentokenttä, mutta Frankfurtista niitä löytyy kaksi. Lennot Turusta Saksaan kulkevat kuitenkin ainoastaan Frankfurt Am Mainin kentälle. Turussa on vain pieni maakuntakenttä ja sieltä matkaavan ei tarvitse paljoa aikaa varata lähtöselvitykseen tai turvatarkastukseen. Lähtöporteillekin on vain mitättömän lyhyt kävelymatka. Ennen lentoa voi nauttia kentän palveluista kuten kahvilasta, kioskista, VIP-loungesta sekä lounge-työtilasta. Frankfurtin sekä Münchenin lentokentät ovat molemmat maailmanluokan kansainvälisiä kenttiä ja palvelut ovat sen mukaiset. Frankfurtiin saapuva pääsee nopeasti kulkemaan kentän läpi matkatavarahihnalle. Sieltä taas on lyhyt matka ulos ja kaupungin keskustaan kulkevat säännöllisesti sekä junat että bussit. Takseja on saatavilla ympäri vuorokauden. Ennen matkaa voi napata mukaansa jotain pientä evästä kentän kaupoista, kahviloista tai ravintoloista. Väsynyt matkaaja voi yöpyä lentokenttähotellissa ja jatkaa sieltä matkaa seuraavana päivänä virkistäytyneenä. Münchenissä matkustaja pääsee yhtä lailla nopeasti kulkemaan kentän läpi ja saapuvien lentojen aulaan. Sieltä on vain lyhyt matka junalle, joka vie kaikista nopeimmin kaupungin keskustaan.


Lennot Turusta Saksaan alkavat tietenkin aina ensin matkalla lentokentälle. Onneksi Turun kentälle on helppo saapua omalla autolla, julkisella liikenteellä ja taksilla. Lisäksi vuokra-auton voi palauttaa sinne kätevästi ennen oman lennon lähtöä. Lentokenttä ei sijaitse kovin kaukana keskustasta ja omalla autolla tai taksilla matka ei kauaa kestä. Autoille löytyy runsaasti edullisia pysäköintipaikkoja terminaalirakennuksen lähistöltä. Taksit jättävät asiakkaat rakennuksen edustalle ja sisälle on vain kivenheiton mittainen matka. Kaupungin bussilinja numero 1 kulkee säännöllisesti keskustasta lentokentälle. Bussin aikataulu kannattaa varmistaa etukäteen ennen matkan alkua. Frankfurtissa kaupungille on helppo matkata julkisella liikenteellä sekä taksilla. Junat S8, S9, RE2, RE3 sekä RE59 pysähtyvät terminaalin 1 yhteydessä sijaitsevalle juna-asemalle. Bussit 61 sekä 62 kulkevat lentokentälle, pysähtyen terminaalien 1 ja 2 edustalle. Taksit lähtevät bussien lailla molemmilta terminaaleilta ja vievät vaivattomasti suoraan asiakkaan toivomaan osoitteeseen. Münchenissä taas keskustaan pääsee helposti junalla, bussilla tai taksilla. Junat S1 sekä S8 kulkevat säännöllisesti kaupungille ja asemalle on helppo kulkea molemmista terminaaleista. Lufthansa Express Bus on kaikista nopein bussilinja keskustaan. Takseja on ympäri vuorokauden terminaalin 1 sekä 2 edustalla. Autovuokraamoita löytyy myös lukuisia molemmista kaupungeista.

Turku–Saksa-lennot ovat usein vasta alku lomamatkalle. Frankfurtin lentokentältä voi matkata junilla ja busseilla lähialueille sekä hieman kauemmaskin. Suoria juna- ja bussiyhteyksiä on muun muassa Mannheimiin, Stuttgartiin, Karlsruheen, Heidelbergiin sekä moniin muihin kaupunkeihin. Jos matkustaa mieluummin omassa rauhassa kohteeseen, voi itselleen tilata vaikka taksin tai vuokrata auton. Näillä pääsee myös paikkoihin, joihin julkinen liikenne ei kulje kovin usein. Edellä mainittujen kaupunkien lisäksi suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Reinin jokilaakso sekä Schwarze Bergen luonnonsuojelualue. Münchenin lentokentältä taas on mahdollista matkata julkisella liikenteellä useampaan lähistöllä sijaitsevaan kaupunkiin kuten muun muassa Nurembergiin, Landshutiin sekä Regensburgiin. Keskustan kautta junalla pääsee kulkemaan moniin kohteisiin niin lähelle kuin hieman kauemmaskin. Suosittuja kaupunkeja ovat Rosenburg, Ingolstadt, Salzburg sekä Ausburg. Lentokentältä voi myös matkata taksilla tai vuokra-autolla suoraan kohteeseen. Autolla pääsee helposti vierailemaan vaikka Alpeilla tai Ammergebirgen luonnonsuojelualueella.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Saksa -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta81 €
Helsinki - München reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Nopein lentoaika2t 30m
Halvin hinta160 €
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta139 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika7t 20m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika6t 40m
Halvin hinta151 €
Tampere - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika4t 00m
Halvin hinta344 €
Helsinki - Bremen reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta178 €
Helsinki - Leipzig reitin lennot
Nopein lentoaika5t 50m
Halvin hinta170 €
Turku - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta258 €
Helsinki - Hannover reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta225 €

Vastaavia ​​Turku - Saksa lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Saksa vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Saksa lennon.

Löydät lentoja reitille Turku - Saksa joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Turku - Saksa tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Turku - Saksa lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.