Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Málaga Las Palmas de Gran Canaria alk. 31 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat reitin Málaga - Las Palmas de Gran Canaria (AGP - LPA) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Málaga-Las Palmas de Gran Canaria

Suora lento

Ei yhtään
Málaga - Las Palmas de Gran Canaria reitille ei ole suoria lentoja. Málaga - Las Palmas de Gran Canaria ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Málaga - Las Palmas de Gran Canaria on tammikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Málaga - Las Palmas de Gran Canaria?

Keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Las Palmas de Gran Canaria?

Iltapäivällä. Málaga - Las Palmas de Gran Canaria lennot ovat noin 54 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Las Palmas de Gran Canaria?

Ryanair. Ryanair ja Vueling ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Málaga - Las Palmas de Gran Canaria reitillä

Milloin on halvinta varata Málaga - Las Palmas de Gran Canaria lento?

43 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria on noin 43 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Málaga kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

1 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Málaga - Las Palmas de Gran Canaria huhtikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 10:00, ja 46 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Málaga kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

huhtikuuta 2024 alkaen reittiä Málaga - Las Palmas de Gran Canaria liikennöidään 10 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 50 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Málaga-Las Palmas de Gran Canaria momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
RyanairHintaalk. 29 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
6 224 arvostelua
Etsi Ryanair lentoja
VuelingHintaalk. 33 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
1 534 arvostelua
Etsi Vueling lentoja
 • Vueling lennot Málaga - Las Palmas de Gran Canaria

  Vueling lentotarjousta Málaga - Las Palmas de Gran Canaria reitille alkaen 35 € meno-paluumatkalle. Tällä reitillä on normaalina viikkona 4 Vueling lentoa ja keskimääräinen meno-paluulennon hinta on 111 € - mutta jotkut käyttäjät ovat löytäneet halvempia tarjouksia momondon avulla.

 • Ryanair lennot reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria

  Toinen suosittu lentoyhtiö Málaga - Las Palmas de Gran Canaria reitin lennoille on Ryanair (6,8/10, 6 224 arvostelua). Ryanair lentää kohteesta Málaga kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria noin 2 kertaa viikossa tarjoushintojen alkaessa 31 € meno-paluumatkalle, kun taas keskimääräinen hinta pysyttelee 36 € tietämillä.


 • Reitin Málagan lentoasema-Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Málagan lentoasema-Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema välinen etäisyys on 1405,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Málagan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä?

  Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Malagassa sekä Kanariansaarilla?

Malagan lentokenttä on keskeisellä sijainnilla aivan Aurinkorantojen vieressä, joten jos lentojen välillä jää aikaa, voi käydä piipahtamassa jopa Malagan keskustan tuntumassa sekä tutustua kaupunkiin ja sen tarjontaan. Malagan lentokentältä löytää useita eri palveluja kuten lounge-tiloja, työskentelytiloja, kahviloita, myymälöitä sekä useita eri palveluja, joten lentokentälle saapuessa ei tarvitse pelätä tylsistyvänsä. Lentokentän läheisyydestä löytää myös majoitusvaihtoehtoja, joten kiireisimmät matkustajat voivat levätä sekä ladata akkuja seuraaviin seikkailuihin aivan lentokentän vieressä. Las Palmas de Gran Canaria -lentokenttä on myös hyvin varusteltu, joten matkustajalle suunnattuja palveluita löytyy laajasti, oli kyse sitten lentoeväistä tai pankkipalveluista. Lentokentältä löytää esimerkiksi ravintoloita, kahviloita, myymälöitä, lounge-tiloja ja pankkipalveluja. Majoitusvaihtoehtoja ei varsinaisesti lentokentällä ole, joten tämä on hyvä pitää mielessä. Molemmat lentokentät ovat ajoittain ruuhkaisia, joten on suositeltavaa saapua lentokentälle reilusti ennen lentoaikaa. Näin vältät turhat ongelmat aikataulujen kanssa sekä ruuhkat turvatarkastuksessa. Tarvittaessa lentokentillä on myös infopisteitä sekä henkilökuntaa jolta voi tarkistaa matkustusaikoja sekä saada lisätietoja omaan lentoon liittyen.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Malagassa sekä Kanariansaarilla?

Malagan lentokenttä tunnetaan viralliselta nimeltään Malaga-Costa del Sol Airport eli Malagan Aurinkorantojen lentokenttä, joka keskittyykin nimenomaan palvelemaan Aurinkorannoille suuntautuvaa lomalentoliikennettä. Malagan lentokentällä on kuljetukseen tarkoitettu matkakeskus, joka sijaitsee aivan pääterminaalin vieressä, josta löytää eri kuljetusvaihtoehtoja. Yleisin vaihtoehto on ottaa paikallinen bussi tai juna, joita lähtee useisiin eri Aurinkorantojen kaupunkeihin kuten myös lähellä oleviin kohteisiin. Takseja on saatavilla matkustajille saapuvien lentojen terminaali 3:sen vieressä, ja ne ovatkin suosittu keino siirtyä rauhallisesti sekä turvallisesti suoraan haluamaansa osoitteeseen. Lennot Malagasta Kanariansaarille saapuvat La Palmas De Gran Canaria Airport -lentokentälle. Taksilla tai vuokra-autolla matka keskustaan sujuu kätevästi alle puolessa tunnissa ja näin pääsee suoraan haluamaansa osoitteeseen. Vuokra-auto on erinomainen vaihtoehto vapautta arvostavalle, sillä autolla pääsee helposti tutkimaan ympäri saarta turistikohteiden ulkopuolelle. Bussilla pääsee matkustamaan edullisesti keskustaan tai saarella sijaitseviin kaupunkeihin. Busseja lähtee useasti ja kattavasti erityisesti ruuhka-aikoina ympäri vuorokauden. Bussilla matka Kanariansaarten ja Telden keskustaan kestää alle tunnin sekä Maspalomaksin kaupunkiin yli tunnin, vuokra-autolla paikalle pääsee hieman nopeammin.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Kanariansaarilta?

Jos matkasuunnitelmia haluaa laajentaa Kanariansaarten ulkopuolelle, voi ostaa suorat lennot Malagasta Kanariansaarille sekä jatkaa matkaa vuokra-autolla tai bussilla seuraavaan kohteeseen. Lennot Malagasta Kanariansaarille saapuvat Las Palmasin lentokentälle, jolla on todella keskeinen sijainti ja liikkumaan pääsee suhteellisen helposti. Suosituimpia vierailukohteita saarella ovat Kanariansaarten, Maspalomasin sekä Telden kaupungit. Kanariansaarilta löytää myös kauniita luonnonkohteita sekä runsaasti rantaviivaa, jonka äärestä avautuvat kauniit näkymät Atlantin vesistölle. Saaren keskellä sijaitsee vuori Pico de Las Nieves, jonka huipulle voi ajaa teitä pitkin ihailemaan saaren ylle laskeutuvia maisemia. Saaren kaupungit ovat hyvin toisiinsa liitettyjä kattavalla moottoritieverkostolla ja tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa. Vuokra-auton vuokraamista kannattaa harkita, sillä näin kaupunkien välillä pääsee liikkumaan helposti sekä tutkimaan maisemia aivan eri tavalla. Autovuokraamoita löytää Las Palmasin lentokentältä tai isommista kaupungeista, ja hintoihin sekä sopimusehtoihin voi tutustua etukäteen netissä. Jos muut Kanariansaaret kuitenkin kiinnostavat, voi Las Palmasin lentokentältä ottaa lennon kätevästi Fuerteventuran tai Teneriffan saarille. Lentoaika näihin kohteisiin on vain alle tunnin ja saatavilla on pelkästään suoria lentoja. Kanariansaaret ovat suosittu matkustuskohde rantakohteita rakastavalle, ja saaret houkuttelevat matkaajia ihanalla lämmöllään ja nähtävyyksillään ympäri vuoden.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Málaga - Las Palmas de Gran Canaria lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Málaga - Las Palmas de Gran Canaria lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Málaga - Las Palmas de Gran Canaria voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria.

En ole valmis varaamaan Málaga - Las Palmas de Gran Canaria lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Málaga - Las Palmas de Gran Canaria on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Espanjassa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.