Halvat lennot Tampere Bremen alk. 220 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Thu 7/12
Thu 14/12

Tampere-Bremen lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Bremen

Lyhyin lentoaika

8t 00m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Bremen

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Bremen on 8t 00m.
Tampere - Bremen ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Tampere-Pirkkala lentokenttä - Bremen lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Bremen: Bremen (BRE)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Bremen

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Bremen?

Torstai. Viikon halvin päivä on torstai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Bremen?

Tampere - Bremen lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain iltapäivällä

Mikä on halvin Tampere - Bremen reitti?

Tampere-Pirkkala - Bremen. Lennä Tampere-Pirkkala - Bremen ja saat parhaat Tampere - Bremen lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Tampere - Bremen

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Tampere - Bremen lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
24. helmikuuta
TMP05:15Tampere-Pirkkala
18t 05m
2 välilaskua
BRE22:20Bremen
28. helmikuuta
BRE14:35Bremen
24t 55m
2 välilaskua
TMP16:30Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
24. helmikuuta
TMP05:15Tampere-Pirkkala
27t 20m
2 välilaskua
BRE07:35Bremen
28. helmikuuta
BRE06:00Bremen
16t 00m
1 välilasku
TMP23:00Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
24. helmikuuta
TMP05:15Tampere-Pirkkala
15t 00m
2 välilaskua
BRE19:15Bremen
28. helmikuuta
BRE14:35Bremen
9t 00m
3 välilaskua
TMP00:35Tampere-Pirkkala
2200 €
Etsi vastaava

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Bremen etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Bremen lento kestää noin 1291,5 km. Lentäen tämä matka kestää yleensä 15t 00m.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Bremen lentokenttä hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Bremen lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Bremen lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Bremen lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bremen lentokenttä?

  Bremen lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Bremen lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Tampereella ja Bremenissä?

Tampereen lentokenttä (TMP) sijaitsee jonkin matkan päässä Tampereelta, Pirkkalassa. Lentokenttä on Tampereen sekä koko seudun ja Pirkanmaan maakunnan ainoa matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä. Lähimmät vaihtoehdot löytyvät muista maakunnista, kuten Helsinki-Vantaan lentokenttä Uudeltamaalta ja Turun lentokenttä Varsinais-Suomesta. Vaihtoehtoisille lentokentille on jonkin verran matkaa, joten kannattaa katsoa lentoja Tampereelta Bremeniin, kun sellaisia on kerran tarjolla useina päivinä viikossa. Bremenin lentokenttä (BRE) on ainoa Bremenin kaupungin lähellä sijaitseva lentokenttä. Lähimmät muut lentokentät sijaitsevat Hannoverissa ja Hampurissa ja niille on melko runsaasti matkaa. Jos aiot viettää aikaa nimenomaan Bremenissä, kannattaa katsoa lennot suoraan kohteeseen. Bremenin lentokentän erikoispiirteenä on se, että kenttä on hyvin lähellä kaupungin keskustaa. Matkan voi taittaa nopeasti esimerkiksi raitiovaunulla tai bussilla. Jotkut jopa polkevat keskustasta lentokentälle ja jättävät polkupyöränsä pyöräparkkiin matkan ajaksi. Kenttä on tunnettu myös erityisen nopeasta palvelustaan ja runsaista yhteyksistään esimerkiksi eri puolille Eurooppaa.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Tampereella ja Bremeneissä?

Lennoille Tampereelta Bremeniin matkustat vaivatta paikallisliikenteen bussilla. Tampereen keskustan ja Pirkkalassa sijaitsevan lentokentän välillä kulkevat bussit 39A ja 103. Vaihtoehtoisesti voit tietenkin ottaa taksin, joita löydät esimerkiksi keskustan useilta taksitolpilta melkeinpä kellonajasta riippumatta ja lentokentän terminaalin luota ainakin saapuvien lentojen mukaisina kellonaikoina. Sekä Tampereen keskustasta että lentokentältä voi myös vuokrata auton, jos haluat liikkua omatoimisesti. Laskeuduttuasi Bremeniin, pääset kaupungin keskustaan erittäin nopeasti raitiovaunulla numero 6. Toinen vaihtoehto on taittaa matka bussilinjalla 52. Julkisen liikenteen aikataulut ja pysäkit löytyvät aivan terminaalin luota. Voit vaihtoehtoisesti taittaa matkan suhteellisen edullisen taksin kyydissä. Myös Bremenin lentokentältä löytyy useita autovuokraamoja, joiden puoleen voit kääntyä autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaalissa 3.

Mihin kaupunkeihin Bremenin lentokentältä pääsee?

Kun otat Tampere-Bremen-lennot, pääset tutustumaan helposti Saksan liittotasavallan kaikista pienimpään osavaltioon, johon kuuluu Bremenin kaupungin alueen lisäksi vain satamakaupunki Bremerhaven. Bremen on vanha hansakaupunki, eli kaupankäynnin keskus, josta löytyy runsaasti nähtävää esimerkiksi sen kuuluisan vanhankaupungin Altstadtin, alueelta. Voit ottaa suunnaksi vaikkapa suositun Marktplatz-aukion ja sen laidalla sijaitsevan raatihuoneen, Rolandin patsaan ja tuomiokirkon. Bremenin raatihuone eli kaupungintalo on rakennettu myöhäiskeskiajalla ja se on säilynyt melkeinpä alkuperäisen kaltaisena näihin päiviin saakka. Kaupungintalo ja Rolandin patsas ovat nähtävyyksiä, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Läheisessä Ratskeller-ravintolassa voit puolestaan tutustua kuuluisiin viinikellareihin ja maistella itsekin paikallisia viinejä ja oluita. Kesäkaudella tarjolla on jopa opastettuja kierroksia. Paikka on suosittu, joten pöytä kannattaa varata etukäteen. Vanhastakaupungista löytyy myös muun muassa mielenkiintoinen art deco -tyyliä edustava Böttcherstrassen alue. Bremenistä on kohtuullisen pituinen matka muihin kaupunkeihin Saksassa, esimerkiksi Hampuriin. Hannoveriin ja Munsteriin. Näihin kaikkiin kolmeen pääsee Bremenistä kohtuullisen nopeasti suoralla junalla. Itse asiassa Bremenin päärautatieasemalta voi ottaa, tapauksesta riippuen, vaihdottoman tai vaihdollisen junayhteyden kaikkiin Saksan suurimpiin kaupunkiin sekä naapurimaihin, kuten Alankomaihin, Sveitsiin ja Ranskaan.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Bremen -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika1t 55m
Halvin hinta96 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta136 €
Helsinki - München reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta130 €
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta152 €
Oulu - München reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta178 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta141 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika5t 55m
Halvin hinta252 €
Helsinki - Dortmund reitin lennot
Nopein lentoaika8t 50m
Halvin hinta262 €
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta182 €
Helsinki - Nürnberg reitin lennot
Nopein lentoaika4t 40m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Dresden reitin lennot
Nopein lentoaika14t 10m
Halvin hinta459 €

Vastaavia ​​Tampere - Bremen lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Bremen vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Bremen lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Tampere - Bremen on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bremen.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Bremen joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Tampere - Bremen, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Bremen?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bremen kohteesta Tampere. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Tampere - Bremen lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Tampere - Bremen on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bremen

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.