Halvat lennot Accra

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 31/10
su 7/11

Halvimmat lennot kaupungin Accra lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Accra lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Accra

HALVIN REITTI Helsinki - Accra

Helsinki (HEL) - Accra (ACC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Accra kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 714 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ACCRAmaaliskuu12% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Accra lennot maksavat keskimäärin vain 625 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ACCRA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu21% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Accra lentojen keskimääräinen hinta on 866 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ACCRA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu571% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Accra kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Accra?

Paras aika matkustaa Accraan on kuivan kauden aikaan joulukuusta huhtikuuhun tai kesä-heinäkuussa, jolloin sateet ovat vähäiset. Accran sää joulukuussa on helteinen ja lämpötila noin 30 °C. Kesäkuukausien lämpötilat ovat samaa luokkaa. Nämä kuukaudet ovat Accran vilkkainta sesonkia, joten lentolippujen hinnat saattavat olla normaalia kalliimpia. Lentoliput Accraan kannattaa siis ostaa tällöin hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin nappaat varmimmin halvat lennot ja edulliset hotellit Ghanan matkallesi. Halvimmat lennot ja hotellit löydät, kun matkustat Accraan keväällä tai syksyllä. Tähän aikaan Ghanassa on sadekausi ja matkat ovat halpoja. Voit kuitenkin napata halvat lennot Accraan mihin vuodenaikaan tahansa, etenkin jos varaat matkasi ajoissa. Vertaa lentoja momondon kotisivuilla ja bongaa itsellesi sopivin tarjous ja hinta. Näin saat Ghanan matkasi mahdollisimman halvalla. Osta pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Accra?

  toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Accra, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 641 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Accra?

  Paras aika varata lento kohteeseen Accra kohteesta Suomi on 43 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 714 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Accra milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 523 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Accra?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Accra on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 702 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Accra sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 741 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Accra?

  Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Accra lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 714 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Accra, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Accra on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 860 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Accra

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Accra
Turkish Airlines
23. marraskuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ACC03:25Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
26. marraskuuta
ACC15:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
12t 55m
1 välilasku
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
ACC15:45Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
29. marraskuuta
ACC17:15Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
12t 55m
1 välilasku
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
19. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
ACC15:45Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
24. marraskuuta
ACC17:15Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
22. marraskuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
1 välilasku
ACC03:25Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
30. marraskuuta
ACC15:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
13t 25m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
19. marraskuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ACC03:25Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
27. marraskuuta
ACC15:10Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
19t 40m
1 välilasku
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
20. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
2 välilaskua
ACC18:05Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
25. marraskuuta
ACC15:15Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Accra

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Accra, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France, KLM ja Qatar Airways
Air France
12. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
ACC15:45Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
KLM
15. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
ACC16:55Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
14. marraskuuta
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
1 välilasku
ACC04:30Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Accra?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Accra
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Accra?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Accra suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten KLM, Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL ja British Airways. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Accra ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Accra lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Accran lentokenttä eli Kotokan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Accran keskustasta. Kätevimmin pääset keskustaan taksilla. Useimmissa takseissa ei ole taksimittareita vaan matkan hinta tulee neuvotella etukäteen. Jos käytät mieluummin mittarillista taksia, voit varata sellaisen parkkihallista numero viisi. Mittaritaksin hinta on 10 GHS (noin 1,75 EUR) ensimmäiseltä kilometriltä ja 1 GHS (noin 0,10 EUR) jokaiselta seuraavalta kilometriltä. Matka keskustaan kestää noin 20–40 min liikenteestä riippuen. Lentokentältä ei pääse keskustaan julkisen liikenteen avulla, mutta jos kuljet noin 500 m päässä lentokentältä sijaitsevalle Liberation Roadille, löydät sieltä trotro-minibusseja, jotka kulkevat kohti keskustaa. Huomaa kuitenkin, että bussit ovat usein täpötäysiä ja matkatavaroita säilytetään minibussin katolla, joten trotrolla matkustaminen ei ole välttämättä mukavin vaihtoehto. Matka keskustaan maksaa noin 5–7 GHS (noin 0,90–1,25 EUR).


Accra: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Accra
Helsinki - Accra reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 20m
Halvin hinta523 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Accra

Kätevin tapa liikkua Accrassa on kulkea taksilla, sillä ne ovat edullisia ja vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi. Taksi Accran keskustan sisäisillä matkoilla maksaa noin 5 GHS (noin 0,90 EUR). Matkan hinnasta tulee sopia etukäteen. Yleensä kuljettajat tarjoavat vähintäänkin kolme kertaa suuremman hinnan matkalle ja tästä summa tulee tinkiä molemmille sopivaksi. Voit liikkua Accrassa myös trotro-minibusseilla. Niiden hinta on noin 1–3 GHS (noin 0,20–0,55 EUR) Accran keskustan sisäisillä matkoilla. Trotrojen linjoja ei olla kirjattu ylös mihinkään, joten jos et tunne Accraa entuudestaan, on parempi varmistaa reitti kuljettajalta etukäteen. Pääasiassa minibussit kuitenkin kulkevat pääkatuja pitkin. Trotron saa pysäytettyä osoittamalla maata pari kertaa. Tämä tarkoittaa, että haluat sellaisen trotron, joka tekee useita pysähdyksiä. Jos nostat sormen ilmaan, tarkoittaa tämä, että haluat seuraavaan isoon kaupunkiin matkalla olevan trotron. Trotrot lähtevät liikkeelle vasta, kun ne ovat täynnä, joten joskus matkanteko on hidasta.


Kohteen Accra viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Accraan matkustaessa. Viisumi tulee hankkia Kööpenhaminassa sijaitsevasta Ghanan suurlähetystöstä. Viisumihakemusta varten tarvitset täytetyn hakemuslomakkeen, passin, värillisen passikuvan, todistuksen majoituksesta ja jatko- tai paluulennosta, todistuksen viisumimaksusta sekä rokotustodistuksen keltakuumetta vastaan. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Viisumihakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Käsittelyaika on 10 päivää. Ajantasaiset vaatimukset on hyvä tarkistaa suurlähetystön nettisivulta. Kuukauden viisumi on kaikkine kuluineen hinnaltaan 800 DKK (noin 107 EUR).


Aloita matkan suunnittelu - Accra


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Accra

Onko Accrassa turvallista?

Taskuvarkauksia ja ryöstöjä tapahtuu ajoittain, joten ole valppaana ja pidä henkilökohtaisista esineistäsi huolta koko matkan ajan. Vältä myös liikkumista pimeällä etenkin syrjäisillä alueilla. Accrassa tapahtuu usein liikenneonnettomuuksia, joten ole valppaana myös liikenteessä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Accrassa?

Juomarahan jättäminen ravintolassa ei ole pakollista, mutta etenkin ylemmän luokan ravintoloissa se on muodostunut käytännöksi. Hyvästä palvelusta voi näissä ravintoloissa jättää noin 10 % ylimääräistä. Paikallisissa ravintoloissa taas 1 GHS (noin 0,20 EUR) takaa hyvän palvelun seuraavallakin kerralla. Laukun kantamisesta tai laukun nostamisesta esimerkiksi bussin katolle odotetaan noin 1 GHS (noin 0,20) tippiä. Huonesiivoojille voi hotellissa jättää noin 2 GHS (noin 0,35 EUR) per päivä. Hyville ja avuliaille taksikuskeille voi antaa noin 5–10 % tipin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Accrassa?

Ghanassa käytössä oleva valuutta on Ghanan cedi (GHS). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Voit myös tilata cedejä pankiltasi. Huomaa, että jos vaihdat rahaa vasta perillä kohteessa, useimmat rahanvaihtopisteet hyväksyvät ainoastaan käteistä. Kortin käyttöä Ghanassa kannattaa välttää, sillä korttihuijaukset ovat yleisiä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ghana

Eikö sittenkään Accra? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ghana