Etsi halvat lennot Accra

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Accra

Yhteenveto Accra lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

547 €

Nopein lentoaika

13t 05m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Accra kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 547 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Accra kohteesta Suomi kestää 13t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Accra mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Accra lentotiedot ja trendit

Tutustu Accra lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Accra?

toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Accra, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 547 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Accra?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Accra on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 643 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Accra tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 756 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Accra?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Accra lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 648 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Accra, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Accra on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 820 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Accra?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Accra lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 15t. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Accra?

Paras aika varata lento kohteeseen Accra kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 677 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Accra milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 686 €.

Halvimmat lennot kaupungin Accra lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Accra lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Accra

HALVIN REITTI Helsinki - Accra

Helsinki (HEL) - Accra (ACC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Accra kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 677 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ACCRAmaaliskuu22% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Accra lennot maksavat keskimäärin vain 529 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ACCRA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu33% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Accra lentojen keskimääräinen hinta on 900 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ACCRA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu358% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Accra kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Accra

Paras aika matkustaa Accraan on kuivan kauden aikaan joulukuusta huhtikuuhun tai kesä-heinäkuussa, jolloin sateet ovat vähäiset. Accran sää joulukuussa on helteinen ja lämpötila noin 30 °C. Kesäkuukausien lämpötilat ovat samaa luokkaa. Nämä kuukaudet ovat Accran vilkkainta sesonkia, joten lentolippujen hinnat saattavat olla normaalia kalliimpia. Lentoliput Accraan kannattaa siis ostaa tällöin hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin nappaat varmimmin halvat lennot ja edulliset hotellit Ghanan matkallesi. Halvimmat lennot ja hotellit löydät, kun matkustat Accraan keväällä tai syksyllä. Tähän aikaan Ghanassa on sadekausi ja matkat ovat halpoja. Voit kuitenkin napata halvat lennot Accraan mihin vuodenaikaan tahansa, etenkin jos varaat matkasi ajoissa. Vertaa lentoja momondon kotisivuilla ja bongaa itsellesi sopivin tarjous ja hinta. Näin saat Ghanan matkasi mahdollisimman halvalla. Osta pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.


momondosta löytyneet halvat lennot: Accra

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Accra

Muut matkustamoluokat Accra lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Accra lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Accra?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Accra

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Accra?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Accra suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines ja Air France. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Accra

Turkish Airlines liikennöi noin 4 lentoa kohteeseen Accra normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 479 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 158 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen Accra

Qatar Airways (7,9/10, 335 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Accra tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 594 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Accra on keskimäärin viikossa 7 Qatar Airways lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Accra ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Accra lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Accran lentokenttä eli Kotokan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Accran keskustasta. Kätevimmin pääset keskustaan taksilla. Useimmissa takseissa ei ole taksimittareita vaan matkan hinta tulee neuvotella etukäteen. Jos käytät mieluummin mittarillista taksia, voit varata sellaisen parkkihallista numero viisi. Mittaritaksin hinta on 10 GHS (noin 1,75 EUR) ensimmäiseltä kilometriltä ja 1 GHS (noin 0,10 EUR) jokaiselta seuraavalta kilometriltä. Matka keskustaan kestää noin 20–40 min liikenteestä riippuen. Lentokentältä ei pääse keskustaan julkisen liikenteen avulla, mutta jos kuljet noin 500 m päässä lentokentältä sijaitsevalle Liberation Roadille, löydät sieltä trotro-minibusseja, jotka kulkevat kohti keskustaa. Huomaa kuitenkin, että bussit ovat usein täpötäysiä ja matkatavaroita säilytetään minibussin katolla, joten trotrolla matkustaminen ei ole välttämättä mukavin vaihtoehto. Matka keskustaan maksaa noin 5–7 GHS (noin 0,90–1,25 EUR).


Accra: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Accra
Helsinki - Accra reitin lennot
Nopein lentoaika15t 00m
Halvin hinta499 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Accra

Kätevin tapa liikkua Accrassa on kulkea taksilla, sillä ne ovat edullisia ja vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi. Taksi Accran keskustan sisäisillä matkoilla maksaa noin 5 GHS (noin 0,90 EUR). Matkan hinnasta tulee sopia etukäteen. Yleensä kuljettajat tarjoavat vähintäänkin kolme kertaa suuremman hinnan matkalle ja tästä summa tulee tinkiä molemmille sopivaksi. Voit liikkua Accrassa myös trotro-minibusseilla. Niiden hinta on noin 1–3 GHS (noin 0,20–0,55 EUR) Accran keskustan sisäisillä matkoilla. Trotrojen linjoja ei olla kirjattu ylös mihinkään, joten jos et tunne Accraa entuudestaan, on parempi varmistaa reitti kuljettajalta etukäteen. Pääasiassa minibussit kuitenkin kulkevat pääkatuja pitkin. Trotron saa pysäytettyä osoittamalla maata pari kertaa. Tämä tarkoittaa, että haluat sellaisen trotron, joka tekee useita pysähdyksiä. Jos nostat sormen ilmaan, tarkoittaa tämä, että haluat seuraavaan isoon kaupunkiin matkalla olevan trotron. Trotrot lähtevät liikkeelle vasta, kun ne ovat täynnä, joten joskus matkanteko on hidasta.


Kohteen Accra viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Accraan matkustaessa. Viisumi tulee hankkia Kööpenhaminassa sijaitsevasta Ghanan suurlähetystöstä. Viisumihakemusta varten tarvitset täytetyn hakemuslomakkeen, passin, värillisen passikuvan, todistuksen majoituksesta ja jatko- tai paluulennosta, todistuksen viisumimaksusta sekä rokotustodistuksen keltakuumetta vastaan. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Viisumihakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Käsittelyaika on 10 päivää. Ajantasaiset vaatimukset on hyvä tarkistaa suurlähetystön nettisivulta. Kuukauden viisumi on kaikkine kuluineen hinnaltaan 800 DKK (noin 107 EUR).


Aloita matkan suunnittelu - Accra


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Accra

Taskuvarkauksia ja ryöstöjä tapahtuu ajoittain, joten ole valppaana ja pidä henkilökohtaisista esineistäsi huolta koko matkan ajan. Vältä myös liikkumista pimeällä etenkin syrjäisillä alueilla. Accrassa tapahtuu usein liikenneonnettomuuksia, joten ole valppaana myös liikenteessä.

Juomarahan jättäminen ravintolassa ei ole pakollista, mutta etenkin ylemmän luokan ravintoloissa se on muodostunut käytännöksi. Hyvästä palvelusta voi näissä ravintoloissa jättää noin 10 % ylimääräistä. Paikallisissa ravintoloissa taas 1 GHS (noin 0,20 EUR) takaa hyvän palvelun seuraavallakin kerralla. Laukun kantamisesta tai laukun nostamisesta esimerkiksi bussin katolle odotetaan noin 1 GHS (noin 0,20) tippiä. Huonesiivoojille voi hotellissa jättää noin 2 GHS (noin 0,35 EUR) per päivä. Hyville ja avuliaille taksikuskeille voi antaa noin 5–10 % tipin.

Ghanassa käytössä oleva valuutta on Ghanan cedi (GHS). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Voit myös tilata cedejä pankiltasi. Huomaa, että jos vaihdat rahaa vasta perillä kohteessa, useimmat rahanvaihtopisteet hyväksyvät ainoastaan käteistä. Kortin käyttöä Ghanassa kannattaa välttää, sillä korttihuijaukset ovat yleisiä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ghana

Eikö sittenkään Accra? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ghana

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Accra. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Accra joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Accra.

Totta kai.momondo seuraa Accra lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.