Etsi halvat lennot Banjul

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Banjul

Yhteenveto Banjul lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

195 €

Halvin meno-paluulennon hinta

420 €

Nopein lentoaika

13t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Banjul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 195 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Banjul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 420 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Banjul kohteesta Suomi kestää 13t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Banjul mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Turkish Airlines.

Banjul lentotiedot ja trendit

Tutustu Banjul lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Banjul?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Banjul kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 678 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Banjul lokakuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 730 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Banjul?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Banjul kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 753 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 877 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Banjul.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Banjul?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Banjul on illalla. Lennot reitille Suomi - Banjul voi maksaa jopa niin vähän kuin 622 €. Lennot kaupunkiin Banjul ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 884 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Banjul?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Banjul kestää yleensä 17t 15m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Banjulin kansainvälinen lentoasema kentälle (Banjul suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Banjulin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Banjul?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Banjul reitille 50 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Banjul hintaan 831 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Banjul milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 775 €.

Halvimmat lennot kaupungin Banjul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Banjul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Banjul

HALVIN REITTI Helsinki - Banjul

Helsinki (HEL) - Banjul (BJL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Banjul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Banjulin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 831 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BANJULlokakuu18% halvempilokakuu aikana Helsinki - Banjul lennot maksavat keskimäärin vain 678 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BANJUL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Banjul lentojen keskimääräinen hinta on 975 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BANJUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu555% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Banjul kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Banjul

Lennot Gambian Banjuliin ottavat aikansa, mutta matkalla olemisen vapaus ja hurma sekä uuden seikkailun maku ja perille pääsyn innostus korvaavat kyllä matkasi pituuden. Gambian Banjuliin pääset lentämään useilta Suomen lentoasemilta. Turun lentoasemalta lennot Banjulin kansainväliselle lentoasemalle kestävät noin 15 tunnista ylöspäin. Helsingistä voit lentää Banjuliin jopa hieman nopeammin: lennot kestävät noin 13 tunnista ylöspäin. Oulusta matkaan lähtevän on varattava aikaa menosuunnan lentomatkaan noin 17 tunnista ylöspäin, koska tällöin lennät Helsingin kautta. Matkan kesto riippuu pitkälti siis sekä matkaanlähtöpaikastasi että välilaskukohteistasi. Mieleiset Banjul lentodiilit löydät ja varaat momondon kautta.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Banjuliin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot Gambian Banjuliin löydät kuitenkin välilaskujen kera. Välilaskuja matkallasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Banjulin lentoasemalle tulee yhdestä kolmeen. Mikäli haluat pysähtyä matkallasi vain kerran, tapahtuu välilasku yleensä Istanbulin lentoasemalla. Matkustaessasi useamman välilaskun lennoilla ovat pysähdyspaikkoina useimmiten jotkin seuraavien kaupunkien lentokentistä: Bryssel, München, Frankfurt tai Dakar, sekä toisinaan myös Riika ja Lissabon. Matkustat siis esimerkiksi seuraavanlaisen reitin välilaskujen kautta Banjuliin: Helsinki–München– Bryssel–Banjul. Lennot Gambiaan Banjulin kansainväliselle lentoasemalle voit varata myös niin, että lähtöpaikkasi on Turku. Tällöin pysähdyksiä saattaa olla edellä mainittujen lisäksi vaikkapa Amsterdamissa, Casablancassa tai Tukholman Bromman tai Arlandan kansainvälisellä lentoasemalla. Lentoreittisi välilaskupaikkoineen Turusta Banjuliin voikin näyttää esimerkiksi seuraavalta: Turku–Tukholma–Bryssel–Banjul. Muita suosittuja lentokenttiä, joista pääset Banjuliin ovat ainakin Tampere, Oulu ja Rovaniemi. Banjulin lentotarjoukset ja mieleisesi lennot Banjulin kansainväliselle lentoasemalle löydät ja varaat kätevästi momondon kautta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Banjul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Banjul

Muut matkustamoluokat Banjul lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Banjul lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Banjul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Banjul

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Banjul?

Air France, Lufthansa, Brussels Airlines ja TAP AIR PORTUGAL ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Banjul rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Banjul näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Banjul

Kohteeseen Banjul on 2 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Dakar Blaise Diagne kohteeseen Banjul, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Banjul.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Banjul maksoi 770 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 158 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,0/10.

Air France lennot kohteeseen Banjul

Air France (7,6/10, 277 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Banjul tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 805 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Banjul on keskimäärin viikossa 2 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Banjul ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Banjul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan lentokentältä?

Bussit ja minibussit ajavat Banjulin kansainväliseltä lentokentältä Gambian rannikkoalueen tuntumassa sijaitseville hotelleille eli pääset niillä aina keskustaan saakka. Lentokentältä kulkevat bussit ja shuttle-bussit hotellillesi. Oman auton vuokraus onnistuu sekin rohkealta ja liikennekulttuuriin etukäteen riittävästi perehtyneeltä. Mikäli aiot itse ajaa reissullasi Banjulissa, kannattaa sinun hakea etukäteen kansainvälistä ajolupaa jo kotimaassa. Mikäli haluat matkustaa taksilla, on sinun hyvä tietää, että taksit odottavat tuloterminaalin ulkopuolella yleensä jokaista saapuvaa lentoa, joten kyydin pitäisi löytyä helposti. Keltaiset taksit vihreine raitoineen ovat mielenkiintoinen näky. Ne kuljettavat sinut vaikkapa Banjulin kaupungin keskustaan lentokentältä. Ihmetystä suomalaiselle voi herättää se, että taksamittareita ei takseissa ole. Tuloterminaalisi ulkopuolella voit kuitenkin nähdä taksien valmiiksi luokitellut hinnastot yleisimpien Banjulin kohteiden mukaisesti ilmoittuna. Matka Banjulin lentokentältä keskustaan kestää vajaan tunnin verran, ainakin paikalliseen liikennekulttuuriin tottuneelta autoilijalta.


Banjul: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Banjul
Helsinki - Banjul reitin lennot
Nopein lentoaika17t 15m
Halvin hinta420 €

Kohteen Banjul viisumivaatimukset

Suomen kansalaisina tai minkä tahansa Euroopan Unionin valtioiden kansalaisena et tällä hetkellä tarvitse Gambiaan pääsyysi viisumia, joten tältä osin on Banjuliin matkustus Suomesta helppoa. Maassa voit oleskella kolmen kuukauden ajan. Passi tulee ottaa kuitenkin mukaan matkaan, jotta voit todistaa sillä henkilöllisyytesi ja Suomen kansalaisuutesi. Muistathan siis tarkistaa passin voimassaolon hyvissä ajoin ennen matkaasi ja hankkia uuden tarvittaessa, jotta matkasi Gambian Banjuliin sujuu mahdollisimman onnistuneesti.


Aloita matkan suunnittelu - Banjul


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Banjul

Mitä sitten voit tehdä ja kokea Banjulissa vieraillessasi? Ainakin kannattaa kokea sekä vanhassa kaupungissa vierailu – alueen taloja ihastellen – että ostoksilla käynti paikallisessa, kauan sitten perustetussa Albert Marketissa, jollaista tuskin olet ennen kokenut. Kansallismuseossa pääset ihastelemaan alueen historiaa ja kulttuuria, muun muassa erilaisia soittimia. Muistathan tutustua rauhassa myös museon mieleenpainuvaan arkeologiseen osastoon. Osallistuminen lintujen bongaukseen onnistuu sekin Banjulissa. Yksi innostavimmista ajanviettotavoista on veneilylle osallistuminen Gambia-joella. Mikäli tämä kuulostaa mieluisalta ja rohkeutesi riittää, voit viettää joella aikaa myös useamman päivän veneilyretkellä. Ethän unohda ennen kaikkea kiireetöntä nauttimista paikallisesta, erilaisesta elämänmenosta. Siitä on hyvä nautiskella erinomaisen ruoan parissa paikallisissa ravintoloissa paikallisia antimia ja perinneruokia kokeillen. Banjulissa on tarjolla myös kaupunkikierros, jossa voit kokea lisää alueen kulttuuria ja historiaa. Safarikierroksella taas voit nähdä krokotiilejä Kachickally Crocodile Pool -vierailulla eli krokotiilialtaalla – elämys, jota et kotimaassa taatusti saa. Erilaisia järjestettyjä retkiä ja kierroksia voit varata jo etukäteen. Nappaa ohjelmaasi esimerkiksi yksityinen Real Life Tour eli todellisen gambialaisen elämän kierros. Se voi olla kokemisen arvoinen, sillä sen aikana pääset mukaan perinteisten paikallisten perheiden elämänmenoon heidän omaan kyläänsä vaikka koko päiväksi. Entä miltä kuulostaisi paikallisille Kora- eli harppufestivaaleille tai paikalliselle zumba-tunnille osallistuminen?


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Banjul on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Banjul.

Löydät lennot kohteeseen Banjul joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Banjul lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Banjul, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Banjul lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.